Nihat Hatipoğlu: Bu konuda kesin konuşmak mümkün değil. Şunu diyebiliriz: Sabah uyanınca elde kına lekesi görmek Allah’ın varlığının delillerindendir. Ruh uyurken vücuttan ayrılır ve farklı alemlerde gezer oralardan bu lekeleri alır. Bu durumda kişi sevinmelidir. Bazılarının “Cinler o kişiyi düğüne götürüp kına sürüyorlarmış” şeklindeki açıklamasını doğru bulmuyorum.
Bu konuyla ilgili şey duymuştum cin eğer seni çok beğenmiş ve aşık olmuşsa seni kopyaladığı biriyle evleniyormuş kınanın da sebebi buymuş :d ne kadar doğru bilemeyeceğim ama hhfhfj
Mantar vs değil canım bana da oluypr çocukluğuödan beri sebebi rüya halindeyken bilinçsizce farkında olmadan astral boyuta geçip diğer alemleri geziyorsun ve döndüğünde ellerinde kına benzeri kalıntılar oluşuyor sana cin düğününe gitmişsin vs gibi şeyler söyleyenler olucaktır inanma
Geçmiş olsun cin düğünü ile ilgili olduğunu söylüyorlar
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
+1 yıl
Korkma ama bunu iyi cinlerin yaptığı söyleniyor. Cinler insanlara özenirlermiş ve Müslüman olanları böyle sevdikleri insanların ellerini kınalarlarmış. Endişelenme. Bjnlar musallat olanlarından değil.