🇸🇦 Prens Muhammed Bin Selman, "İsrail'i düşman olarak görmüyoruz. Tam tersi, İsrail'e birçok konuda çıkarlara birlikte ulaşmaya çalışabileceğimiz potansiyel bir müttefik olarak bakıyoruz. Fakat buraya gelmeden önce bazı sorunların çözülmesi gerekiyor." dedi.
🇦🇪 Her ülkenin, uygun gördüğü adımları atmakta özgür olduğunu ve BAE'nin de uygun gördüğü adımı atma hakkı olduğunu belirten Bin Selman, "Bize gelince, İsrailliler ile Filistinliler arasındaki sorunun çözülmesini umuyoruz." ifadelerini kullandı.
Abi çok enteresan değilmi İsrail yarın resmî olarak Filistin'i tanısa ve işgalden vazgeçse resmen geçmişi unutup kucaklayacak İsraili ya. Ya abi anlayamıyorum nasıl bir Arap ve Müslüman lider, Peygamberin ülkesi Suudi Arabistan'ın lideri "İsrail'e potansiyel bir müttefik olarak bakıyoruz" diyebiliyor bu nasıl bir gurursuzluk biri bana açıklasın yaaa
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
suudiler muslumanmi? suudinin ne demek oldugunu bilmiyormusun? her avrupali gavurmu da her arap musluman olsun? milliyetleri icjn insanlari etiketlemek 1. dunya savasi zamaninn siyasi gorusu arkadasim. yil 2023 oldu kafayi gelistirin biraz
Bazı müslüman ülkeler İsrail'in kölesi zaten. Yani İsrail kadar gururlu değiller menfaat dünyası anlayacağın
İsrail’de çoğunluk islam dinine yakın neredeyse aynı sayılabilecek inançlara sahip. Bileşik Arap emirlikleri her zaman İsrail’le müttefiktir.
Siyaset böyle bir şeydir. TC de İsrail'i tanıyan Müslüman bir devlettir mesela.
Evet. Parayla gururunu satmak bu olsa gerek. Dünyadaki tüm Arap ve Müslüman devletlerin İsraile bombalar yağdırması gerekirken hale bak.
O iş tam olarak öyle olmuyor. Ayrıca Kudüs üç dinin de kutsal mekanıdır.
Aslında Sudi Arabistan müslüman görünümlü olup ABD kontrolünde olan Bir ülkedir
Ya ama nasıl olurki böyle bir şey Peygamberin ülkesi sonuçta Allah o ülkeyi korumaz mı birde Suudi halkı da mı bunu görmüyor neden bir şey yapmıyor?
Halkla ilişkili değil siyasilerle ilişkili ABD bir ülkeyi kontrolü altında tutmak için ülkenin başına istediği ismi bir şekilde götürür darbe ya da farklı yollarla
Ya ama Suudi’ler de namaz kılıyor Müslümanlar
Doğru ama sorun halkı değil Suudi Arabistan kendi ülkesini koruma amaçlı ABD askerini parayla tutan Bir ülkedir YouTube ya da googlede arastırmanızı öneririm
Suudi halkı değil Suud ailesinden bahsediyorum Müslüman değiller mi?
tam olarak bilmiyorum belki Ufak bir araştırmada net bir sonuca varabilirsiniz
Sen halen ordamısın. Boş ver.
Anlayamıyorum aklıma takılıyor boşveremiyorum nasıl bu kadar gurursuz olunabilir lan
22 Arap devleti var 1 Filistin’e sahip çıkamadıklarını mı sanıyorsun. İsteseler 24 saatte silerler. İran bile istese 1 günde yerle bir eder orayı. Bak Erdoğana neler demedi ve şu an neler yapmıyor. Ben İsrail Filistin davasını Arafat ve ariel öldükten sonra bıraktım. Korkunç ticaret dönüyor. Dönen bu ticarette sadece çıkar var. Ne Arap devletleri me din ne allah.
Evet bende öyle düşünüyorum yani o kadar Arap devleti 1 Filistine nasıl sahip çıkamazlar üstüne birde nasıl İsraille el sıkışırlar müttefik görüyoruz derler saçmalık yani ya dediğin gibi arkada korkunç ticaretler çıkarlar dönüyor ya da günümüz Arapları hakikaten gerrizekalı.
Devletlerin dostu dusmani olmaz
Araplardan ne bekliyorsun