Evli erkek "Beddua edicegini bilseydim bu yola çıkmazdım" derken ne demek istedi?

6 aydır konuşuyoruz karısı korkusuna buluşma ayarlayamadi bende çok kızdım ağzıma geleni söyledin " Sana hakkımı helal etmiyorum ahım kalır inşallah sende sanal da kullandın beni başından söyleseydin hiç konuşmazdim" dedim çok kırılmış bu dediğime "Sakın ol ben seni böyle bilmezdim böyle olucagini bilseydim bu yola çıkmazdım" dedi sonra 2, gün sonra karislastik yüzüme bakmadı tanımamazlıktan geldi çok mu bozuldu sizcs?

Güncellemeler
+1 yıl
Sizi anlamıyorum burada olabilecek bir şeyden bahsediyorum herkesin başına gelebilecek bir şeyden yani o kadar boş ve ot gibi yaşayan insanlarsınız ki Sadece kınayıp dalga geçiyorsunuz sizin başınıza hiçbir şey gelmeyecek bir söz var bilir misiniz herkes engelli adayı yani engelli olmak hepimizin başına gelebileceği gibi bu da hepimizin başına gelebilir bunu karakterli bir ilgisi yok
Güncellemeler
+1 yıl
Şöyle her soruda dalga geçen insanlar anlamıyorum gerçekten bu kadar mı ot ve hayatsız insanlarsınız yani her şey insanlar için hayatta herkes büyük hatalar yapabilir çok güzel bir söz var herkes engelli adayı yani hepimiz engelli adayı olduğumuz gibi böyle bir şey herkesin başına gelebilir hakaret etmek dalga geçmek yerine anlamaya çalışmak daha uygun olmaz mı hani Türk insanı sinirli diyorlar ya sizin gibi bir beyinsizler yüzünden sinirliyiz
Evli erkek "Beddua edicegini bilseydim bu yola çıkmazdım" derken ne demek istedi?