Sürekli evde mi oturmaliyim?

Selam arkadaslar

Annem babam ayri ve ben annemde yasadim 23 yasima kadar. 2 kardesim var. Cok kücük yasta agir yükler yasimak zorundaydim. Bi abim vardi ama yoktu. Sorumsuzdu. Annem calisiyordu eve para yetmiyordu. Abim sürekli icki iciyor calismiyor bize destek olacagina dahada zarar veriyordu. Ben ortanci oldugum icin evin yükü sanki bana yüklenmisti. Tüm kazandigim parayi eve veriyordum hic sevgili vs yapmadim. Anneme laf getirmek istemedim ona herzaman destek olmK istedim. Evde sürekli abimden dolayi tartisma cikiyordu zaten evde huzur yoktu. Sürekli bi gerginlik diken üzerinde yasiyorduk. Sonra bi olay oldu evde ben o gün babami koruma altina aldim annemle büyük kavga cikti aramizda. Annem o gündür bana gicik kaliyordu sanki. Bana bicak cekti evden atti. Yinede ertesi gün evine gittim özür diledim. Onu rezil etmemek icin kimseye anlatmadim. Ama artik evde yasamak dahada zordu cünkü annemin gözünde ben babaciydim. Bi zaman sonra birisiyle tanistim ve evlenmenin benim icin daha saglikli olacagini düsündüm. Ama yanildim. Evlenip kisa bir süre sonra asiri gecimsiz kumar vs yuzunden ayirldim. Şu an babam ile yasiyorum. 27 yasimdayim kendi parami kendim kazandim herzaman. 24 yasimla geldim
Babama. Ve fazla disari cikip gezen bir insan degildim. Ama evde durmak bana iyi gelmiyordu fazla arkadasimda yoktu. Cok bunaliyordum üsteik babam evli ve esi cok kez bana miras ile ilgili cok sey söyledi. Onunla hic anlasamiyorum. hafta sonu gelince disari cikiyorum sevgilim var kisa zamandir onunla vakit gecirmek istiyorum ama babam beni sürekli görüntülü ariyor. Ve evden ciktigimda kiziyor neden cikiyorsun vs. Artik cok bunaldim kendim gibi yasamak istiyorum
Huzur istiyoruM ne yapmaliyim babamin bu huyuna
Sürekli evde mi oturmaliyim?