Yakın Arkadaşımla Arkadaşlığımı Bitiriyorum?

Ben onun doğum gününde özellikle bana aldırdığı çantayı ona hediye olarak almıştım. Doğum gününe de gitmiştim. O hep soruyordu bana ne alacaksın vs diye. Ben de sordum 1 hafta önce. Ay kanka kafam çok dağınık falan filan dedi. Bende tamam alma dedim. Öyle hafif bi sürtüşme yaşadık. Bugün de benim doğum günüm. Diğer insanların doğum günlerinde gece 00.00da upuzun mesajlar attığını biliyorum. Çünkü attığı zamanlarda yanyanaydık. Ama beni bugün sabah aradı kutladı doğum günümü. Bu arada evimi de biliyor kaç kez geldi. Diğer insanlar ona hediye aldıkları için, ay kanka o da bana hediye aldı şimdi almazsam ayıp olur diye beraber çekildikleri fotoyu bardak yaptırıp çikolata falan koydurup evlerine gönderiyordu. Bugün telefonda kutladıktan sonra dedi ki, yarın kızlarla buluşacaktım (benim doğum günüm bugün) kitap alacaktık eğer ki buluşamazsam senin yanına gelirim beraber kutlarız dedi. Bunu telefonda 2 defa söyledi çünkü ben şaşırıp sessiz kaldım. Sonra dedim ki istediğini yap yani git buluş saçma sapan niye bana söylüyorsun deyip telefonu kapadım. Sonra bana yazmış sakın kendini kimseyle kıyaslama, ben yanına gelirim kutlarız diye düşünüyodum sonra senin beğendiğin bişeyi sana alırız diye düşündüm falan filan yazmış. Ama zaten benim pastamı bile bizim evde yapmak istiyordu ne zaman çıkıp hediye alıcaz kaldı ki sürpriz olması lazım bu bi doğum günü ve ben onun diğer arkadaşları için nasıl uğraştığını çok iyi biliyorum. Ama bugün doğum günüm ve çok kırılıp ağladım. Ona da yazdım dedim ki demek ki bu kadar gözünde değerim yokmuş dedim. Bana saçma saçma şeyler yazmış. Artık burama kadar geldi çok değersiz hissettim. Arkadaşlığımı bitirmek istiyorum sizce ne yapmalıyım

Yakın Arkadaşımla Arkadaşlığımı Bitiriyorum?