Evet arkadaşlar bugün sizlere yeni bir bakış açısıyla yaklaşacağım. Sizlere bir şey öğretmeye, fark ettirmeye çalışacağım. O yüzden sizlerde lütfen katılım sağlayın.
İnsanoğlunun lanetli olduğunu fark ettim, çünkü hiç bir şey normal değil ve her şey dahada kötüye gidiyor, bunu tane tane keşfettim, bir tek günümüzde değil geçmişte asırlardır dünya hep kaos halindedir, bu lanetlenme mevzusu yaradılışımızla ilgilidir.
Nasıl mı? Hadi başlayalım.
Evet değerli okurlarım, insan oğlunun ilk hatası bu kısımdadır :) Yaradanın emrini hiçe sayarak yaptığımız ilk hata.. Tabii bunların öncesinde Kainat ve evren mükemmel bir sistemde yaratılmıştır.
Devamı şöyle.

Adem ile Havvanın hatasından sonra işlenen en büyük suçlardan bir tanesi ve bu tüm kötü her şeyin başlangıcı olarak kabul edilir.
Ve Allah-u Teala yarattığı ırkları olarak bizlere rehberler yani (peygamberler) Göndermeye başladı. Çünkü insan oğlu tamamen çığrından çıkmış durumdadır, Allah bizleri dizginlemek ve aklımızı başımıza devşirmemiz için hem peygamberler hem de kitaplarını göndermiştir. Ama günümüzden de anlaşılacağı gibi akıllanabildiğimiz hiç bir şey ama hiç bir şey yok ! İnsanlar peygamberleri ve Allah'ın mucizelerini hep yalanlayıp, yok sayıp vurdum duymazlığa devam etmiştir. Peygamberleri katletmişlerdir, kitaplarını değiştirmişlerdir vs.
Tabii sırada İmparatorluklar ve Devletler var. Her biri ya bir birlerini keserek öldürerek bitirmiştir, ya da kendi içlerinde tamamen kaybolup gitmiş ve yok olmuşlardır. Örnek olarak osmanlı imparatorluğu :) Kendi kendini yiyip bitirip ve hayal alemine dalarak kendilerini bitirmişlerdir.

Ve son olarak kurmuş olduğumuz Türk Devleti.

Türkiye Cumhuriyeti Son Türk Devleti :) İlk başta mükemmel olan devlet şimdi ise çöküyor.
Bunun sebebi ise yine insanoğlunun kendi kendini yiyor olmasıdır :)
Konumuzla şöyle ilgisi var, asırlardır hep dünyada kaos var ve biz Türkler hiç bir zaman dikiş tutturamamışız, bunun sebebi ise bir lanet bu lanet sebebi ise yaradılışımız. Evet dostlar lanetli bir varlığız :) Ve bu hiç iyi bir şey değil
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer