Kız çocuklarını, dinci aile baskısından nasıl kurtarabiliriz?

Türkiye'nin en büyük toplumsal sorunlarından birisi de dinci ve Atatürk düşmanı kesimin, kız çocuklarına ciddi baskı uygulamasıdır. İnanın, bu sitede bile ; ailesini çok fazla şikayet eden var.

Baskı, o kadar büyük olabiliyor ki ; sokağa çıkmaya izin vermeme, zorla kapatma, ibadet etmemesi halinde dövme, zorla sevmediği bir adamla evlendirme, eğitim hakkının elinden alınması ve hatta doktora gitmeye izin vermeme gibi ağır boyutlara kadar çıkıyor.

Böylece dinci ailenin kızları, hızla laikleşip Çözümü, Zafer Partisinde buluyorlar. Çünkü Zafer Partisinin sert laikçi tutumunun, ailelerine hesap soracaklarını düşünüyorlar.

Gerçekten de haklılar. Şöyle ki, Mansur Yavaş Aday yapılmaması durumunda, Ümit Özdağ dışında kimse ; Erdoğana karşı cumhurbaşkanı seçilemez. Bu durumda ÜMİT Özdağ, iktidara gelirse; Zafer Partisinin uygulayacağı katı ve laikçi yönetim biçimi, kız çocuklarına zülm eden babaların hayli canını yakacak.

Şimdi bu babalar, kız çocuklarına böyle baskı yaparak, duruma göre ; Eziyet, kişiyi hürriyetinden yoksun bırakma, cinsel istismara iştirak (zorla evlendirmekten kaynaklanan) eğitim halkının engellenmesi ve kasten yaralama gibi suçları işlemiş oluyorlar.

İşte Zafer Partisi iktidarında, laik yargı sistemi oluşacak, cemaatçi yargı üyeleri tasfiye edilecek ve Laik Yargı da kız çocuklarının e devleti üzerinden Bimere başvurması suretiyle harekete geçebilecek. Yoksa, şimdiki dinci hukumet yapmaz! Akpye alternatif ; MANSUR Yavaş veya ÜMİT Özdağ cumhurbaşkanı olabilir. Ama İkisi de seçilemez ise, önce Türk kadınına geçmiş olsun.

Bu arada, dindar aileleri hedef almıyorum. İçlerinde, kız çocuklarına hayatı zehir edenleri hedef alıyorum. Zira Yaptıkları da suç! Suça karşı mücadele etmek de biz hukukçuların, temel görevidir.
Zafer Partisi, kadın haklarına sahip çıkar. Oyum, Mansur Yavaş Aday olmaz ise ; Zafere
Zafer Partisi, rol yapıyor. Mansur Yavaş Aday olmasa, altılı masa kimi aday gösterirse ; oyum ona
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Güncellemeler
+1 yıl
Mansur Yavaş veya ÜMİT Özdağ iktidarında, baskı gören kadınların: kadın sığınma evlerinde korunma altına alınarak, meslek sahibi olmaları sağlanacak. Yobaz babalara ise, laik yargı olarak ağır hesap soracağız. Özetle Laik iktidar zamanında, kadın sığınma evlerinin sayısı artırılacak. Zira Kızlarımızın, Yobazlar elinden zülm çekmesine izin verilemez. Ey Türk kadını, sen ayaklar altında sürünmeye değil ; omuzlar üzerinde yükselmeye layıksın.
Kız çocuklarını, dinci aile baskısından nasıl kurtarabiliriz?