Hanefi mezhebinden Ahmedi mezhebine geçmek istiyorum.
Günah değil
Günah
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Hanefi mezhebinden Ahmedi mezhebine geçmek istiyorum.
Günahtır. Sadece 4 mezheb arası caizdir. Diğer mezheblere geçen ehli sünnetten çıkar. Şu hz mehdi işinide bırakın hz mehdi nin çıkmasına daha çok var. Bu 100 yılda gelmeyecek. Sizin torununuzun torunununun torunu belki oda görür. Adnan Oktar yetmedi durmadan mehdi çıkıyor. Bizim millet kadar saf bir millet yok. Kim 2 güzel laf ettimi Evliya sınıfına koyuyorlar.
Sanada tavsiyem Hanifi de kal. Bari seni kaybetmeyelim.
Cevap
9Cevap
Kuranda mesheplerle alakalı bir açıklama yoktur.
Kuranda bilgi tektir. Farklılaştırmanında anlamı yoktur ayetlere baglı kalmak dini kuran ile yaşamak gerekir.
mezhepler dönem alimleri okuması yazması oldugundan yorumladıgından o dönemlerde cıkmıştır.
1 hak var diyorlar 4 mezhep sayıyorlar. Hristiyanlarda aynı 1 tanrı var diyolar 3 tanrı sayıyorlar. Aynı felsefe
Mezhepleri bilmediğin için böyle düşinmen normal işin içinde değilsin
@ibrahimfurkan34 nerden biliyosn bilmediğimi
Bilsen böyle demezdin
@ibrahimfurkan34 farklılıklar neyden kaynaklanıyor peki
İşte bilsen sormazdın
@ibrahimfurkan34 :) hocalar bilmediği için mi soruyor öğrencilere
Kendisinin mehdi olduğunu söyleyem birisinin yolundan gitmek mantıklımı sence
Mezheplerin kendisi bi kere allaha karşı çıkarılan bir şey
Yok öyle bir şey
@ibrahimfurkan34 bi sktr git sana 2 saat anlatamam
👍
Mezhepler güncellendi herhalde.. :)
Öyle de diyebiliriz 😊 Ahmedi mezhebi.1889'da Hindistan'da Mirza Gulam Ahmed tarafından kuruldu. Kendisinin mehdi olduğunu söylüyor ve reformist görüşleri var.
Bundan yukardakinin haberi var mı? Sonra kızmasın taş VS olmak istemem :)).. Hiç duymadım üşğnm3sem araştırdım ama şu güzel gecede hiç bir şey düşünelim yok
. Sonra bakarım :)
Ahmed mezhebi derken?
Ahmedi mezhebi.1889'da Hindistan'da Mirza Gulam Ahmed tarafından kuruldu. Kendisinin mehdi olduğunu söylüyor ve reformist görüşleri var.
Ahmedi mezhebi mi var ot mu çekiyorsun
Evet, var. Ahmedi mezhebi.1889'da Hindistan'da Mirza Gulam Ahmed tarafından kuruldu. Kendisinin mehdi olduğunu söylüyor ve reformist görüşleri var.
Ahmedi ne oluyo
Ahmedi mezhebi.1889'da Hindistan'da Mirza Gulam Ahmed tarafından kuruldu. Kendisinin mehdi olduğunu söylüyor ve reformist görüşleri var.
Yok yok o peygamber mk
Haklısın. Peygamber ve mesih olarak da görülüyor
Geçiş ücretli mi?
Hayır
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?