Aile & Toplum Selamlar gececiler. şu an yanınızda kim olsun isterdiniz? Egitimcııı Takip Et Bilge Yaş: 31 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Ben kıvanç tatlıtuğ olsun isterdim. Siz kimi isterdiniz? Güncellemeler+1 yıl Abazalar kendini nasılda belli ediyoBeni istiyolarmışHoştun ordan Güncellemeler+1 yıl Güncel Selamlar gececiler. şu an yanınızda kim olsun isterdiniz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 149,2b cevap paylaştı. Sevgilim ama yok 0 0 Yorumla
merakettimmişte Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl valla o kadar başım ağrıyor ki şu an hugh jackman yanımda olsa git az ötede oyna derim o derece 1 2 Yorumla Egitimcııı +1 yıl Hugg jackman baş ağrını alır bence Yorumla merakettimmişte +1 yıl şu an onu da gözüm görmez almaz ağrımıda 🥺 Yorumla
mehcab Takip Et Master Yaş: 81 , eic 75% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 8,5b cevap paylaştı. Hayaller ile yaşan mıyor istesekde olmadıktan sonra.. Yalnız her zaman şeytan her kesin yanında. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Eğitimci inşaallah okul öğrencisi eğitimcisi değildir. 😃 Spor egitimcisi falandır. 🤣🤣🤣 Kimse olmasın zaten yeteri kadar yoruldum ve uyumak isterim. 0 0 Yorumla
Cyclaxss Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl Şu an birisini istemiyorum haftaya kesin istrm ama 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Mia Khalifa olsun yanımda. Sıcacık bedenine sarılıp uyumak isterdim (!!!) Şaka şaka uyumaklan işim olmazdı :))) 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Profil fotoğrafındaki gibi senle araçta olmaz isterdim fantazim var zati 😂 0 0 Yorumla
Aydınlı009 Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 5,9b cevap paylaştı. yanımda illa canlı mı olmalı? ben dev gibi hamburger kola ve patates isterdim sdgqwd 0 0 Yorumla
alibey42 Takip Et Xper 3 Yaş: 30 +1 yıl Valla ünlü birilerinden yana anlayışlı sıcak kanlı kafa dengi biri olsa çok iyi olur ☺️ 0 0 Yorumla
çılgınsofistt Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 99% +1 yıl Kıvanç Tatlıtuğ ayağına geldi tatlım 0 2 Yorumla Egitimcııı +1 yıl Hoştt Yorumla çılgınsofistt +1 yıl Sana host dana Yorumla
GaraGuru Takip Et Master Yaş: 36 , eic 96% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 2,7b cevap paylaştı. Annem olsa iyi gelirdi 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl En son sordugun sorunun cevabını burdan yazıyorum şahsen benim hoşuma gider ve gayet de normal 0 0 Yorumla
Hatırlasevgilim55 Takip Et Master Yaş: 109 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 2,1b cevap paylaştı. Senin olmanı istiyorum 0 0 Yorumla
Zindanadasi Takip Et Master Yaş: 35 , eic 52% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 2,3b cevap paylaştı. Kıvırcığım olsa yeter 0 0 Yorumla
ucankazmorton Takip Et Guru Yaş: 46 , eic 35% +1 yıl Istrmisken iste tabi yani olsun 0 1 Yorumla ucankazmorton +1 yıl Hem sen ona bir harf ogretirisn oda senin kolen olur. Kole efendi fanztaIni yaparsin iyimi Yorumla
TheŞekerlikMan Takip Et Xper 6 Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Sadık evcil anka kuşu 0 2 Yorumla TheŞekerlikMan +1 yıl Pardon Sadık vahşi anka kuşu Yorumla TheŞekerlikMan +1 yıl Güncell 😂🤣 Yorumla
Merakli_man6776 Takip Et Yoda Yaş: 39 , eic 100% +1 yıl Kivanc mi hahhhaha neden peki ne yapacan 🤣 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Sen olabilirsin belki dkdm 0 3 Yorumla Egitimcııı +1 yıl Havla Yorumla Cevap sahibi +1 yıl G. tüm dalga geçmek için yazdım senin gibi tanımadığım kezbanlarla ne işim olur Yorumla Cevap sahibi +1 yıl 5 kilo makyajdan sonra girdiği havalara bak Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Seni istesem gerçek olacak mı sanki 😂 0 4 Yorumla Egitimcııı +1 yıl Hoştt Yorumla Egitimcııı +1 yıl Hoştt ordan Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hırrrr sana hoşt asıl 😂😂😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl İstiyoruz dedik diye bu da kendini nimetten sandı hasbam Yorumla
Aserehehadejetejebe Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 5,1b cevap paylaştı. Başım ağrıyor olmaz 0 0 Yorumla
oyunadamı2 Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl Seni 0 2 Yorumla Egitimcııı +1 yıl Hoştt Yorumla oyunadamı2 +1 yıl Ne oldu. Yorumla
Akrep-Bir_Adam Takip Et Master Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 2,8b cevap paylaştı. Eben olsun isterdim 0 0 Yorumla
muratby Takip Et Master Yaş: 40 , eic 34% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 5b cevap paylaştı. Yanliz olmak guzel 0 0 Yorumla
LonelyHead Takip Et Master Yaş: 33 , eic 97% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 861 cevap paylaştı. Kristin stivırt. 0 0 Yorumla
elifiniarayanpolat Takip Et Xper 5 Yaş: 31 +1 yıl Soruyu soran 😂 0 1 Yorumla Egitimcııı +1 yıl Hoştt Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
36Cevap
Sevgilim ama yok
valla o kadar başım ağrıyor ki şu an hugh jackman yanımda olsa git az ötede oyna derim o derece
Hugg jackman baş ağrını alır bence
şu an onu da gözüm görmez almaz ağrımıda 🥺
Hayaller ile yaşan mıyor istesekde olmadıktan sonra.. Yalnız her zaman şeytan her kesin yanında.
Eğitimci inşaallah okul öğrencisi eğitimcisi değildir. 😃 Spor egitimcisi falandır. 🤣🤣🤣
Kimse olmasın zaten yeteri kadar yoruldum ve uyumak isterim.
Şu an birisini istemiyorum haftaya kesin istrm ama
Mia Khalifa olsun yanımda. Sıcacık bedenine sarılıp uyumak isterdim (!!!) Şaka şaka uyumaklan işim olmazdı :)))
Profil fotoğrafındaki gibi senle araçta olmaz isterdim fantazim var zati 😂
yanımda illa canlı mı olmalı? ben dev gibi hamburger kola ve patates isterdim sdgqwd
LQKDKFN cita yukseklerde
Kalbimdeki yanımda olsun
Valla ünlü birilerinden yana anlayışlı sıcak kanlı kafa dengi biri olsa çok iyi olur ☺️
Kıvanç Tatlıtuğ ayağına geldi tatlım
Hoştt
Sana host dana
Annem olsa iyi gelirdi
En son sordugun sorunun cevabını burdan yazıyorum şahsen benim hoşuma gider ve gayet de normal
Senin olmanı istiyorum
Kıvırcığım olsa yeter
Istrmisken iste tabi yani olsun
Hem sen ona bir harf ogretirisn oda senin kolen olur. Kole efendi fanztaIni yaparsin iyimi
Sadık evcil anka kuşu
Pardon Sadık vahşi anka kuşu
Güncell 😂🤣
Kivanc mi hahhhaha neden peki ne yapacan 🤣
2 duble rakı bide aydemir akbaş
Sen olabilirsin belki dkdm
Havla
G. tüm dalga geçmek için yazdım senin gibi tanımadığım kezbanlarla ne işim olur
5 kilo makyajdan sonra girdiği havalara bak
Seni istesem gerçek olacak mı sanki 😂
Hoştt
Hoştt ordan
Hırrrr sana hoşt asıl 😂😂😂
İstiyoruz dedik diye bu da kendini nimetten sandı hasbam
Başım ağrıyor olmaz
Evli olmasa birini derdim ama maalesef
Seni
Hoştt
Ne oldu.
Ne amaçla istediğin belli adamdan
Eben olsun isterdim
Kıvançla ne yapacaksın
Kıvanç tatlıtuğ mu? Gece gece güldürdün:))
hiç kimsey
Aynen ya olabilirdi
Yanliz olmak guzel
Melek
Zyzz
Kristin stivırt.
Hiç kimse
Napcan onu
Soruyu soran 😂
Hoştt
Senni