Ergenimsi :D :D 2 senelik üyeyim ben Normal biri sitede yok yalnız ) Çoğu kişiyi biliyorsan, bayağı zaman geçiriyorsun burada ))) akıllıııı da deli oluyorrr
Ben burada 4 yıldır varım soru soruyorum , genelde sorularım vitrine çıkıyor gelenleri biliyorum diyeyim. Yo aslında var ama size denk gelmiyor artık eskisi gibi de değil zaten. Xper kaçsın?
Genelde ben de anlaşmıyorum buradaki kızlarla gıcıklar ( sen gibi ) :D Şaka bir yana, kendisini iyi ki tanımışım çok özel birisi Kıskanıyorlardır ondan o işgaller 😛
Büyük ihtimal kıskandıkları için zaten arada bir kendimi attığım oluyor. Daha dün soru sordum iş yerinde giyim ile ilgili ors****** da ondan giyiyorsun diyor bir kız 😂😂 Bunlardan dolayı artık ben de toxsic olmaya karar verdim onların dilinden konuşuyorum
Hadsize bak sen, boş ver takılma. Birine o kelimeyi kullanman için, birinin altında görmen gerekiyor. Dekolteyi, iki erkekle sohbet etmeyi öyle sanıyorlar sanmaya devam etsinler. Kişi kendini bildiği sürece sıkıntı yok )) Ağzı olan konuşuyor işte öylelerine asla tahammül edemiyorum de işte, görmezden gelmek en mantıklısı. En güzelini yapıyorsun 💗
Kadının en büyük rakibi kadın zaten )) ben artık normal karşılıyorum. O yüzden 3-5 kız arkadaşım vardır arkadaş değildirler, dostturlar. Nefret ediyorum kıskanç, kibirli insanlardan Görmüşsündür elbette de ben pek görüş paylaşan birisi değilim. Okulum var, yoğunum
Bir dönembeni sık sık evine davet etmeye başladı kendi ilişkisi üzerinde benden tavsiye almak için ama ortada elle tutulur bir ilişki yok sürekli birileriyle flört halinde ama karşı taraf hiç takmıyor kızı. Bu en son nasıl seksi olurum nasıl erkekleri baştan çıkartırım diye sormaya başladı ondan sonra uzak durdum. Mesleğine göre sevgili olan bir tipti.
Ve benimle bir ilişkim var ve sevgilimin yaptığı işe bile burnunu sokardı. Bana bir şeyler alırdı yok o hediyeyi kabul etme bence senle oynuyor falan derdi 😃😃
Bunun sebebi içlerindeki, yetersizlikten kaynaklanıyor. Hep bir ilgi görme, ilgi çekme, fark edilmek istiyorlar. Yargılamakta istemiyorum ama bunun sebebi aile ) kimi dinlersem dinleyeyim, her sorunun altında aile yatıyor.. üzülüyorum açıkçası. Keşke o başkalarına verdiği ilgiyi, sevgiyi kendilerine verseler çok daha güzel olabilir her şey 🥲ama işte Ne diyebilirim bilmiyorum
Çok zeki bir kadınsın. Mesela kişiyi fazlasıyla etkisi altına alabiliyorsun, yani işine geldiği gibi davranıyorsun diyebiliriz ) Böyleleri beni korkutur
Kaç kişi girmiş olabilir ki ne demek? Beni mi küçümsüyorsun. Çok şey yaşadım 21 seneye çok şey kattım emin ol. Bana ergenmişim gibi davranmayı kes bence. Gayet özgüvenli bir insanım özgüvenin her şey olduğunu, hayatın yarısı olduğu kaanatindeyim. Korkuturdan kastım şu; güven vermediklerini, yarı yolda bıraktıklarını düşünüyorum.
Küçümsemiyorum ama imkansız. Çok şey yaşayabilirsin ama insan sarrafı değilsin , olamazsın. Ayrıca bir kadın bir kadından neden korksun yahu? seni ne gibi yarı yolda bırakacağım düşüncesi oluştu?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Gidilmeli
https://voca.ro/16KSnZ27Eck1
https://youtube.com/shorts/IOd5dfFTGnI?feature=shareYa sösösçeşelmdd
Diksiyon budur yaa
De get lo
Çok da gerekli bulmuyorum Türkçe'yi düzgün kullanabiliyorsak yeterli bence
Ben yazıldım ama haber gelmedi hiç daha. Gidemedim yani
Yani ihtiyacın varsa iş hayatınla ilgili felan bazı kurumlarda gerekli ama onun dısında pekte önemli değil
Arkadasim gitmisti mala baglamisti 🤣
😃sebep
Ukalalik tasliyordu oysa konusmasi ayniydi 🤣
faydası olacağı kesin
En azından böyle saçma cümleler kurmuyorsun
Ne diyorsun ya sen
En düzgün konuşan sensin zaten tamam
Ay bir de çirkef bak bunun kursu varsa önce buna git 😃
Karşımdaki nasıl geliyorsa ben de o şekilde ilerliyorum :))
Gayet normal yaklaşmıştım oysa :)
Saçma cümleler, çirkef doğru normal yaklaştın
İlk görüşümü kastettim. Bak hemen saldırmışsın :) sakin ol ve derin nefes al 😃
Sakinim gayet 😁ya sabırrr
Ahahaha
Kaç yaşındasın acayip merak ediyorum
Neden acayip peki 😃
Rahatsız edici bir gizliliğin var
Ahahah ne alaka kızz Tahmin et o halde ama her şeyimi 😂😆
Müneccimim zaten :D
23-24 yaşındasın bence
Aslında kafa dengisin de, huysuzsun da
Bir gıcıklık seziyorum yani
Evet gıcık biriyim ama arada 😃
Arada oluyorsa çok iyi zaten zösöslsşe
Sende 21 falan varsın gibi.
Evet 21 :D tanıyor olmadan şüphe edeceğim artıkkk 🤠
Çoğu kişiyi biliyorum burada , tabi yeni üyeysen bilemem sadece ergenimsi geldin salladım 😃😃
Ergenimsi :D :D
2 senelik üyeyim ben
Normal biri sitede yok yalnız )
Çoğu kişiyi biliyorsan, bayağı zaman geçiriyorsun burada ))) akıllıııı da deli oluyorrr
Ben burada 4 yıldır varım soru soruyorum , genelde sorularım vitrine çıkıyor gelenleri biliyorum diyeyim. Yo aslında var ama size denk gelmiyor artık eskisi gibi de değil zaten. Xper kaçsın?
Master ablamız ))
Bana denk geldi bir tane :D onunla da sıkı bir dostluğum var.
Guruyum guru sen?
Kız mıydı? Bende guru
Kız )
Ben ne zaman soru sorsam kızlar saldırdığı için pek muhattap olmuyorum 😃 her sorumu işgal ediyorlar
Genelde ben de anlaşmıyorum buradaki kızlarla gıcıklar ( sen gibi ) :D
Şaka bir yana, kendisini iyi ki tanımışım çok özel birisi
Kıskanıyorlardır ondan o işgaller 😛
Büyük ihtimal kıskandıkları için zaten arada bir kendimi attığım oluyor. Daha dün soru sordum iş yerinde giyim ile ilgili ors****** da ondan giyiyorsun diyor bir kız 😂😂
Bunlardan dolayı artık ben de toxsic olmaya karar verdim onların dilinden konuşuyorum
Hadsize bak sen, boş ver takılma. Birine o kelimeyi kullanman için, birinin altında görmen gerekiyor. Dekolteyi, iki erkekle sohbet etmeyi öyle sanıyorlar sanmaya devam etsinler. Kişi kendini bildiği sürece sıkıntı yok ))
Ağzı olan konuşuyor işte öylelerine asla tahammül edemiyorum de işte, görmezden gelmek en mantıklısı. En güzelini yapıyorsun 💗
Ben ilk defa burada görüyorum bir kadının bir kadına düşmanlığını artık savunma mekanizması geliştirdim kendimce hepsini ipe diziyorum 😃😃😃
Acaba seni gördüm mü burada ben ya
Kadının en büyük rakibi kadın zaten )) ben artık normal karşılıyorum. O yüzden 3-5 kız arkadaşım vardır arkadaş değildirler, dostturlar. Nefret ediyorum kıskanç, kibirli insanlardan
Görmüşsündür elbette de ben pek görüş paylaşan birisi değilim.
Okulum var, yoğunum
Benim arkadaşlarım bile kıskanıyor geçen dostum dediğim kız yüzüme sen beni kıskandırmaya mı çalışıyorsun demişti ahahhahahsj
Öylelerine dost demen? :D
Nesin sennnn kyliee jenner mi
Dediğim diyorum yani artık demiyorum 😃😃
Orayı dikkatli okumamışım, soryy 😃
Bir dönembeni sık sık evine davet etmeye başladı kendi ilişkisi üzerinde benden tavsiye almak için ama ortada elle tutulur bir ilişki yok sürekli birileriyle flört halinde ama karşı taraf hiç takmıyor kızı. Bu en son nasıl seksi olurum nasıl erkekleri baştan çıkartırım diye sormaya başladı ondan sonra uzak durdum. Mesleğine göre sevgili olan bir tipti.
Ve benimle bir ilişkim var ve sevgilimin yaptığı işe bile burnunu sokardı. Bana bir şeyler alırdı yok o hediyeyi kabul etme bence senle oynuyor falan derdi 😃😃
Bunun sebebi içlerindeki, yetersizlikten kaynaklanıyor. Hep bir ilgi görme, ilgi çekme, fark edilmek istiyorlar. Yargılamakta istemiyorum ama bunun sebebi aile ) kimi dinlersem dinleyeyim, her sorunun altında aile yatıyor.. üzülüyorum açıkçası. Keşke o başkalarına verdiği ilgiyi, sevgiyi kendilerine verseler çok daha güzel olabilir her şey 🥲ama işte
Ne diyebilirim bilmiyorum
Evet bende öyle düşünüyorum. işimle ilgili sosyal medya hesabı açtım ve takip eder misin dedim onda bile art niyet aradı
Ne iş yapıyorsun )
Demeyeyim burada :) anlamışsındır zaten tavsiye vermemden falan 🤐
Evet )) iyi seviyorsan, ne güzel )
Aynennnnn
Yeter artık 42 yorum
Sohbetin için teşekkür ederim
Psikolog hanım
Evet
Nasılsın :D
Sohbetini özledim
Ahaha belli 😃
Öyleee))
Gıcıklığımı özledin sanırım 😂😂
Evet ) tatlı gıcıksınn
Bağımlılık yapıyorum ahahha
Bir seans ayarlasak mı bana :D psikolog hanım
Yapıyorsun bu arada
Neyi yapıyorum
Bağımlılık
Şimdi daha çok bağlanırsın falan 😃
Çok iddialısın
E tâbi ki :)
İçim ısındı sana bilmiyorum nedensiz
Değişik canım
😄pekâlâ
Tamam ağlama 😃🤪
Ölüyorum ağlamaktan 🤧🤧
Yok ölme tadı kalmaz bu sefer sadece ağla 😂
Kudurrr diyecektim bu sefer gıcıklık yapmıcam ahahah
Gıcıksın işte bayağı gıcıksın 😄ölsemm hem kiminle sohbet edeceksin bu denliiii 65 yorum aşağı in in bitmiyor
Kim böyle yapar 🥺
Bir seans ayarla dedik değil mi 😒
Buradakiler nazar etti iki gündür hastayım 🥺 anca bu kadar gıcıklık yapabiliyorum
Kıyamam 🥺neyin varrr
Çorba yapiyim mi sana )) gastronomi öğrencisiyim yaniii elim lezzetlidir, şifa olur
İyileş sonra yine yaparsın 🤠
Yaaa ciddi misin 😳 dün sana diyecektim hatta gastronomi mi okuyorsun diye tesadüfe bak 😃
Sen bana nazar duası oku bence buradaki kızlar çekemiyoree
Çok mu belli ettim 🤓
Neymiş be seninle dertleriii bu kadar
🧿 değmesin 🥺
Hissettim canım
Psikolog hanım işiniz bu gayet normal 😄
Bi fotoğraf atalım dedik o günden beri belim doğrulmadı 😃
Aşkım psikologlar hissetmez müneccin muamelesi yapmazsan sevinirim 😃😃
Neymişsin ya sen 😝bir görsek keşke
Hislerin kuvvetli diyelim ona o halde ))
Görmüşsündür belkide ama artık göstermem sana o şansı vermişim ben bir zamanlar 😃😃
Hahahaaösös bak seeen şu özgüvenin beni bitiriyor anlatamam
Ahahhaha olayımmm
Hıhı kesinlikle :D
Neyin var gerçekten
Neyim derken
Aha 82 görüş ben kaçar 😃😃
Hastasın ya ondan sordum
100 olmadan kaçalım
Olmadı 😂
Neyse işte rahatsız etttim iyi akşamlar
Neden alındın
Çok zeki bir kadınsın. Mesela kişiyi fazlasıyla etkisi altına alabiliyorsun, yani işine geldiği gibi davranıyorsun diyebiliriz )
Böyleleri beni korkutur
Nerden anladın bunu ?
Yani neye dayanarak bunu diyorsun
Çok insan girdi hayatıma )) biliyorum az çok neyin, ne olduğunu güzelim
Anlıyorum
Yazış tarzın, hissiyatım o şekilde.
21 yaşına kadar kaç kişi girmiş olabilir ki? Liseden falan mı bahsediyosun 😃 ayrıca neden korkuyorsun kendine güvenin yok mu
Kaç kişi girmiş olabilir ki ne demek? Beni mi küçümsüyorsun.
Çok şey yaşadım 21 seneye çok şey kattım emin ol.
Bana ergenmişim gibi davranmayı kes bence. Gayet özgüvenli bir insanım özgüvenin her şey olduğunu, hayatın yarısı olduğu kaanatindeyim.
Korkuturdan kastım şu; güven vermediklerini, yarı yolda bıraktıklarını düşünüyorum.
Küçümsemiyorum ama imkansız. Çok şey yaşayabilirsin ama insan sarrafı değilsin , olamazsın. Ayrıca bir kadın bir kadından neden korksun yahu? seni ne gibi yarı yolda bırakacağım düşüncesi oluştu?
Sen bildiğini düşün o halde. Korkmuyorum tekrar söylüyorum senden neden korkacağım?
Öyle hissediyorum çünkü
Böyleleri beni korkutuyor dedin. Çelişiyosun😃
(Korkuturdan kastım şu; güven vermediklerini, yarı yolda bıraktıklarını düşünüyorum.)
Açıklamasını yapmışım zaten )
Peki canım sakin ol
Sakinim yeterince
Gerildin fazlasıyla.
Sen geriyorsun çünkü.
Bir şey yapmamıştım oysa , gerilecek bir durum göremedim sohbet ediyoruz:)
Bu gizlilik ne peki
Sürekli kendini gizliyor olman, ama bitmeyen o özgüven
Sürekli manipülasyon cümlelerin tuhafsın kızım
Sende gizlisin , bu tercih meselesi. Bilinçli şekilde manipüle etmiyorum Nerem tuhaf yahu sohbet ediyorum...
Benim her cümlem sana batıyor anlaşıldı
Aksine seninle sohbet etmek hoşuma giderken, belirsizliğin beni yordu
Tuhafsın kabullen
Yani arkadaşça sohbet ediyoruz sonuçta tuhaf olduğumu düşünmüyorum gayet sağlıklı bir bireyim 😃
Ben ergenim yalnız. Ergenlerle sohbet etme
Sen bilirsin 😃
Aynen
Bir faydasını görmedim
ögreteyim
Gitmem.
Şive vs var mı
Yok hayır
O zaman napcab
Git tabi
Kitap oku daha iyi