İş için yazıyorum adam zorla ben seni almaya gelicem diyor. Rahatsız edici değil mi?

Instagramda bizim üniversitenin iş ilanları sayfası var. orada dün bi ilan gördüm sabah 6 öğlen 12 arası karşılama elemanlığı. Yazdım yazdığım sayfa admini de daha önce finansal destek olabileceğini felan konuşmuştu ama 1.69 boyunda ve mavi gözlü Banaysa 1.80 üzeri esmer olması şart inanılmaz rahatsız oldum yani, olmaz dedim iş bulursan yazarsın kanka dedim kapandı konu. İş için yazdım konuştum ya başörtülü oluyor mu diye sorayım dedi sonra oluyormuş dedi servisle seni 5 buçukta almaya gelecekler dedi bi iki saat sonra dedi ki iş bizim…Rahatsız ediciydi. Dedi ben almaya gelicem bi kişi için servis olmaz ya dedim yok sen gelme eleman gönder, derdin benimle yüzyüze gelmemek mi dedi. Sabah 5te kalktım ama gerçekten gözlerim kanıyordu sanki o kadar zor bi his o saatte kalkmak. Ve çocuk mesaj attı ki iniş 7de ben seninle 1 saat tanışmak için gelicem. Ben de dedim ki benim işten başka bi şeye vaktim yok ve sabahın köründe başka plan söylüyosun dedim geri yattım. Sabah 9daki derse bile kalkamadım 11de kalktım. Yine parasızım adam oylayıp duruyor istemiyorum işte senle buluşmak ya

Güncellemeler
+1 yıl
1.69 boyunda mavi gözlü erkekle buluşmak iğrenç değil mi
Güncellemeler
+1 yıl
Sinir oldum neden böyle ki bi para kazanamadım ya
İş için yazıyorum adam zorla ben seni almaya gelicem diyor. Rahatsız edici değil mi?