Ağlayarak uyandım. Okulun tuvaletinde onlarda katlanmış cesetler ve üzerinde baltalar vardı düzenli şekilde koyulmuştu kan yoktu.
Ne demek bu gerçekten bugün okula gidecektim korkuyorum
Ağlayarak uyandım. Okulun tuvaletinde onlarda katlanmış cesetler ve üzerinde baltalar vardı düzenli şekilde koyulmuştu kan yoktu.
Ne demek bu gerçekten bugün okula gidecektim korkuyorum
Son zamanlarda yaşadığınız kötü olaylar var mı psikolojik etkiler Ne bileyim okulda aklına zorbalıkları okulda size karşı kin nefret dolu insanların sizi sıkıştırması veya mobing uygulaması ya da ailevi sorunlar benzer şeyler var mı
Evet biraz
Genelde rüyalar üçe ayrılır ilahi rüyalar psikolojik rüyalar ve cinsel rüyalar Aslında cinsel rüyalarında kaynağında yine psikolojik şeyler vardır toparlayacak olursak ilahi ve psikolojik rüyalar genelde ilahi rüyalar mesaj niteliği taşıyan rüyalar çok fazla göremeyiz Daha doğrusu Biz o rüyaları görebilecek vaziyette insanlar değiliz açık konuşalım ama bazen insanın içinde Doğan şeyler olabiliyor çok yakınını kaybedeceğin zamanlarda ister istemez insanın ruhuna bu doğuyor senin rüyalarını ise tamamen psikolojik bir altyapısı var yani büyük ihtimalle hayatında olumsuz giden bir şeyler var senin endişelendiren kaygılandıran ve bir şekilde seni korkutan bir şeyler var Konuşmak ister misin
Cevap
6Cevap
Bazen rüyalar bastırdığımız korkuların sahneye çıktığı bir alan olur. Gördüğün şeyler gerçek değil, zihnin sadece gerginliğini boşaltıyor.
Okuldaki derslerin seni fazlasıyla boğmuş. Sakin olur ve düzenli derslerine çalışırsan başarılı olursun,
Güzel bir rüya derslerinde başarılı olacaksın ama dikkat et cinnet geçirme
Güzel derken... Ne cinneti
Kim öldürdü onları peki
Okuldaki birileri öldürmüş sanırım
Sen değilsin di mi
Hayır ya
Okulla ne alakası olabilir
?
Bilmiyorum ki ben dersteydim sonra çıktım gittim baktım vardı derse geldim sıramın altında cam vardı kırıldı. Bu olanları rüyada sevgilime anlattım bir şey olmaz dedi ama her an bir şey olacak gibiydi
Kacinci sınıfsın tatlım
🤔
Uni 3
Bilinç altında bunlar var demek ki.
ya da bi korkun mu var acaba
Galiba kendini toplaman gerek dini açıdan
Ne alaka
Hiçbir anlamı yok zira rüya işte.
Kabus gormussun çözümü basit
Kabus değildi bunun devamı vardı yani
Bana yazsana
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?