Çok tükendim artık?

Arkadaşlar, ben 25 yaşındayım. Ailemle yaşıyorum. Ama küçüklüğümden bu yana hep kavga ediyorlar. Evin içinde hep bağrışmalar. Babam anneme vuruyor annem babama, çok şiddetli kavgaları. Artık çok sıkıldım. Boşanmaları için bile ikisini ikna etmiştim. Bu sefer Annemin ailesi bana tepki gösterdi, sen ayırmaya çalışıyorsun onları çok şeytansın diye. Ama sürekli hergün bağrışmalardan uyanıp aşağı koşturmaktan yoruldum, babam sinirlenince kendini kaybeden biri. Çok korkuyorum. Ne yapacağımı bilmiyorum. Psikoloğa götürmeyi bile denedim. Annemi ikna edebildim Pskiatriste gidiyor ağır haplar kullanıyor. Ama babamı bir türlü ikna edemedim, okadar çok yoruldum ki. Dışarı bile çıkamıyorum evde bir şey olucak diye. Bıçakları saklıyorum bazen. En son annem sandalye fırlattı babama, arada ben vardım yani ayırmak için yüzüme geldi sandalye. Bedenen ruhen çok kötüyüm. Çareyi nerde nasıl ariyacağım hiç bir fikrim yok. Ne dualar ettim. Tek çare ayrılmaları ama oda olmuyor. Çoçukluğum gençliğim hep kötü geçti. İki insan birbirini artık sevmiyorken saygı bile duymuyorken neden ayrılmaz? Arada kardeşim ve ben mahfoluyoruz.

Çok tükendim artık?