Konu üzerine bi muhabbet açıp cevabına mantıklı diyip onu davet ede bilirsiniz…
1264 Yorumla
Soran+1 yılNasıl mesela
Soran+1 yılSordum az önce şey dedim bak tam olarak şunu yazdım dksldkd
Ben tekrardan yazıyorum kusura bakma çok soru sordum bu zamana kadar ama
Hoca sunum ödevi için örnek konular göstermişti onların fotoğrafını çekmiş miydin- +1 yıl
Hayır o anlamda değil mesela konu atıyorum bir Gül diyelim güllerin sulaması nasıl olmalı oda atıyorum hafta bir mesela ve sende ona teklifi sun projede destek okurmuşum bize alalım senede ve sonra onu tanımaya gir yavaş yavaş kişisel soru sor eğer biraz durgunsa emin ol açılmaya başlar erkek tipleri bunlar normal 😃
Soran+1 yılHa şu an tam olarak o kusma geçmedik yani daha konu olarak onun da bileğisin yoktur heralde. Ama aslında mantıklı dediğin evet. Bu arada cevap olarak konuları attı sonra ben sormadan o sordu sen grup kurdun mu diye. Tam ne güzel sordu sorması iyi oldu derken ( evet 3 kişiyiz dedim 4. Kişi de olsa dedik dedim ) ben de ona sordum kurdun mu diye evet dedi bi kızı söyledi o yanımdaydı olur mu demiş o da olabilri demiş konuşmuşluğum vardı biraz dedi diğerleri de bana uygun değildi dedi. Ben de aklıma sen de gelmiştin ama arkadaşların vardır diye yazmadım dedim yok dedi bugün de tekrar sordu ona göre ayarlayacakmış kız of keşke çözümü olsaydı ama yok maalesef illa da gel diyemem bırakamaz da konuşmuşlar iki kez. Biz de üç kişiyiz dedi. Neyse sizin grupta bizim grupta yeterli sayıda dedi. Sonra muhabbet ettik biraz ve şaşırdım açıkçası 2-3 kez konuştuk tık yoktu ama bu sefer açıldı cidden 😅
- +1 yıl
Demiştim sen onu etkilemeye bak konuda onun grup kurması önemli değil senin ne kader etkili olman pazarlamacı gibi düşün önce öv sonra müşteriyi bağla sonra müşteri senin peşinde koşsun oyun bu kurallar basit önce strajedi yaz uygula sonra onlar senin peşinde koşsun tasarım önemli bu tip işler horlar açısından aslında çok önemli bir konudur müşteri nasıl çekilir nasıl müşteri memnuniyetti olur şu an sen avına saldırmayı değil de avının sana nasıl gelmesi için strateji uygulamana bak açken Avcı ol
Soran+1 yılYa zaten bundan sonra da grup ödevleri olucak illa o zaman denk gelebiliriz belki direkt yazabilirim. Sınıf ayrılmaz o zaman arkadaşları olur ama olsun. Ben kusura bakma işte çok soru sordum vs dedikçe yok ya ne kusuru hem sohbet ettik falan dedi. Şu an senin demek istediğini tam anlamadım yani şu durumda yazmam mi iyi bir şey yazmamam mı. Bu arada çocuk beni tanımıyor djskdj wpden konuştuğumuz için sınıf da 100 kişi olunca.. Siz şu üçlü grup musunuz dedim evet dedi sen beni tanımıyorsun ama demi dedim. maalesef kim oldugunu bilmiyorum gizlisin daha benim için dedi güldü falan. Geçen seneden olanları bile bazen karıştırıyorum ama tanıyorum dedi sonra da valla belki tanırım diye bakiyorum ama hic görmeyince tanıyamadım dedi. Bi dahakine tanıtırım kendimi denk gelirsek dedim güldüm o da tamam anlaştık dedi emoji falan atmıştı Güldü yani neyse bi
40 dk falan da konuşmuşuz staj hakkında vs işte bölümü isteyerek mi seçtin falan diye sordum öyle bi konuştuk bi de şeye takıldım saçma olabilir ama normalde şu emojileri kullanıyoduk 😇☺️Sonra baktım bundan da atmıştı 🥰3 kere öyle ara ara attı yerinde kullandı tabi sonra ben de iyi geceler derken attım aynısını 😅ay ne boş yaptım ya kusura bakma uzun oldu Baya- +1 yıl
Yo sorun değil ama biraz dikkatli ol hani sen projenin en nadir bir elementi gibi sakına çok çabuk istekli gibi davranma bir erkek asla çabuk elde edenle değil zorlukla elde olanlara aşık olur öteki türlü sen Asla normal muhabbette fazla girme o girecek sen uzata bildiğin kadar uzat muhabbetti çokta sıkma sakın sorularınla o sorsun kendini belli eder belli bir süre soruna her hangi bir durum olursa yaz gerekirse özelden yaz sorun yok kavuşturmak sevap 😂
Soran+1 yılNormalde mesela yazmazsa yazmayayım mi okulda mecburen yanına gidip söylerim tanıtıcam dedim kendimi ya da karşı sırasına oturursam ordan kolay olur söylemek öyle yaparım. Çok soru sormadım şu ana kadar da bölümü okulu isteyerek mi seçtin falan dedim. Onun dışında derslerle alakalı sorular olursa da mi çok sormayayım. Bi de o yazmayabilir gibi gerçi yazmayacaksa ben de yazmayayım doğrusu bu yani. Teşekkürler 😅 Ben muhabbete girmeyeyim ama o yazarsa da uzatmaya mi çalışayım yanii
Soran+1 yılHe yani mesela direkt cevap vermeyeyim öyle mii 😅😅
Soran+1 yılStaj için konuşmuştuk sağlık okuyoruz yoğun bakıma vermiyolar demişti ama yarın bakıcaz falan dedi mesela yarın onu sormak için yazabilirim diyodum ben gün sonuna doğru falan sormak için nerde olduğunu
Soran+1 yılMesela ne gibi farklı konular. Bu arada bugün yazacaktım vazgeçtim staj nasıl geçti hangi alana verdiler falan diye de bu çocuk sürekli konuşacak bir çocuğa benzemiyor kapalı fkskdkd
Soran+1 yılTanımıyorum ki onu online oyun oynuyodu ama bir keresinde mesajına cevap veremedim demişti telefonda oyundaymış bi onu biliyorum djskdj
- +1 yıl
Tamam işte ne güzel en azından sana olan bi saygısı var 1.0 öndesin şimdi kutsal bir görev ne oynuyor onu öğren ve oyun hakkında ona asla bir şey sorma bi şekilde öğren ve oyun hakkında bileği edin bi muhabbet esnasında oyun hakkında konuş bende bu oyun oynuyorum sonra oda bende onu oynuyorum diyip o konu hakkında konuş ve oyun beraber oynamaya başla sonrası gelir zaten …
Soran+1 yılAhajajd otomatik düzeltme bilgi kelimesini bileği olarak çevirmiş yine. Yalnız değilmişim 😅Güzel mantıklı ama o oyunu öğrenemem ya çok zor ortak arkadaş da yok
Soran+1 yılGerçekten zor ama ben senin anladığın anlamda bi şey olsun demiyorum illa tabi yakın arkadaş gibi bir şey olmak isterim fjdjddk oyun konusu zor gibi gerçekten 😂ama sürekli ders de nasıl olur bilmiyorum. Çocuk dersleri pür dikkat dinleyen not alan bi çocuk ilgili yani. Staj için yazabilirdim bugün dediğim gibi onun dışında benim ders sistemimle alakalı bi durum vardı onu da sorabilirdim ama yazmadım ahajsjdk Ödev için bi bahaneyle kendi grubumdan ayrılıp başka gruba gidiyormuşum fnkddn
- +1 yıl
O zaman derslerle ilğili gireceksin konuya ama öyle basit bir şey hakkında konuşma staj nasıl geçti vs diye bu gün nasıl geçti var mı enteresan bir şeyler vs farklılık yarat neşeli ol ama abartma ders konusunda hem fikirsiz başka türlü olmayacak not iste ondan mesela bir dersin konusundan gir tartış mesela konuyu ne bileyim başka bir şey gelmiyor hani çokta zorlarsak artık bir köşede ellinde kitap defter vs olucak çarpışıp aşık olacaksınız yani diyim başka bir yol kalmadı 🤣🤣🤣🤣
Soran+1 yılNoktalama işareti kullansak yazdıklarımız sanırım daha anlaşılır olacak 😂 Ders notu olarak ben de çalışan not tutan biriyim o yüzden kaçırdığım yer varmış gibi isteyebilirim evet Ve denk gelirsek kendimi tanıtırım demiştim anlaştık dedi o da. Okulda ben şimdi ne dicem merhaba benim adım a mı dicem 😂😂
Soran+1 yılYaa hayır tabii ki de 😂
Soran+1 yılHani zor elde edinilmeliydi hani kolay elde edilenle olmuyodu 😂
Soran+1 yılAhahah instası var ordan da mesaj atmıştım istek kısmına düşmüştü çocuk öyle bir kısım olduğunu bilmiyodu wpde konuştuktan sonra instada görmüş mesajımı bilmiyodum kb falan yazdı instadan da o kadar konuşuldu istek atmadık ama o yüzden bilmiyorum
Çocuğa fake hesaptan selam yazdım direkt engellemiş 😂
Soran+1 yılFake hesabı cevap verecek mi diye denedim ya ne kıyafeti çok önem verdiği ve ilgisini çekecek bir konu değil bak onu çözdüm gibi 😂
Soran+1 yılYani bilmem benle konuşan biri olursa ben genelde konuşmak istediğim biriyse konuşurum ve konuşma akar duraksama oluyosa o sıkıntı
Soran+1 yılBak mesela ben şuna dikkat ederim biriyle farklı bir şey olacaksa bile bana direkt yürümesin öyle şeyleri sevmem gerçekten geçerli nedenlerle başlasın isterim konuşma
Soran+1 yılSürekli yazan insanların çok kıymeti olmuyor hele de öyle yürüyen tiplerse
Soran+1 yılEvet aklıma gelmedi şu an ne deniyor 😂
Ya benim dikkatimi çekmek için konuşma tarzı davranışları yeterli konu fark etmiyor gibi
Soran+1 yılEvet aynen öyle ay aman ya o çocuk samimi olmaz bir kızla böyle erkekler nadir olsa da var
Soran+1 yılYaa 😂tamam tamam zorlamayalım bence olmayınca olmuyor 😅
Soran+1 yılSen de uğraşıyorsun dünden beri teşekkürler 😂
Soran+1 yılAhakdjk çocuk sessiz ya normalde de çok konuşan biri değil yani konuştuk diyelim o konuşma sadece benimle akmaz yani bir yerde tıkanır 😂haftaya yanına gidip merhaba sence ben kim olabilirim dicem 😂😂şaka tabi ahajajs
Soran+1 yıl😂😂sonra da şey der deli midir nedir bu kız shakdnjd ben ona merhaba deyip beni tanımıyorsun demi diye sorardım hayır derdi sonra da kim olduğuma dair tahminin var mı derdim o da anlardı 😂
Soran+1 yılOf ama keşke aynı grupta olsaydık ya
Soran+1 yılÇok iyi olurdu zaman geçirme bakımından da tühh kendi grubunu bıraksam mı ahahaksnd
Soran+1 yılTamam denerim ama selam vererek geçer heralde sürekli ya da ilk başlarda böyle deneyip o gelmiyorsa bi adım daha atılabilir
Soran+1 yılOf yoruyolar ya
Soran+1 yılİstek atayım mı instadan kalsın mı
Soran+1 yılAnlamadım 😂
Soran+1 yılAhahah vay be 😅
Soran+1 yılKaynak olmaması dışında sorun yok 😂
Soran+1 yıl😂😂demi. Ben bi de şeyi düşünüyorum bu arada şu an konuşma var evet ama zaman geçerse toplarlamak daha mı zor olur ara açılırsa falan (olmayan ara yalnız 😂)
Soran+1 yılZor insan ya 😂 yüz yüze konuştuğumuz zaman stajı falan sorarım konu açmazsa kalmayalım öyle 😂
Soran+1 yıl😂nasıl olabilri basitin dışında. Yoğun bakıma vermezler falan diyoduk yarın görücez dedi vermiyorlarmış vs onu soracaktım merak ettim yoğun bakıma verilmiş mi diye ay ne anlatıyorum ben 😂
- +1 yıl
Mantıklı bir sor ama yüzü-yüze sor bunu mesaj atma denk geldiğinizde sor sonra muhabbet açmaya çalış eğer muhabbet etmek için konuşursa konu üzerine konu aç eğer konuşmamaya çalışıyor Muş gibi yaparsa TM de dön git ama böyle umursamaz tavırla yap etkili olur.. ben evlenme programı açıcam sayende 🤣🤣🤣🤣
Soran+1 yılYaa 😂 yok öyle umursamaz olmaz belki ama çekingen olabilir o değil de benim inancım yok gibi ya keşke ben arkadaş ortamı oluşturmasaydım kendime benim ortamım olmasa o tarafa daha yakın olabilirdim onlar 2-3 erkek takılıyolar
Soran+1 yılYa kaynak olsa işte fake hesaptan da reddedildik zaten 😂yarın çözücez demek 😂 çocuk için genel hatlarıyla biraz izlenimim var ama neye karşı ilgisi var bilmiyorum. Aa aklıma ne geldi hoca derste gazete okuyan var mı demişti o el kaldırdı ahajakdks bunun da dalgasını geçebilirim bi ara ama yanlış anlamazsa tabi 😅sonra hoca kitap da okuyosundur o zaman dedi o da güldü yok okumuyorum dedi 😅
Soran+1 yılFake mi 😂😂
Soran+1 yılSanaldan eklemek hiç huyum değildir ama 😅😅
Soran+1 yıl😂yani kabul etmekk 😅
Soran+1 yılE ama aynı şeyy 😂
Soran+1 yılBu arada hesabımda takipçi dışında bir şey yok pp dahil fotoğraf falan yok 😅
Soran+1 yılAhahah evet bazıları fark hesap mısın diyor hatta bana
Soran+1 yılFake
Soran+1 yılYaa ama Tripli gibi bu cümle 🤭
Soran+1 yılYok değilmiş 😅
Soran+1 yılAhajdk peki teşekkür ederim 😄
Soran+1 yılAa ben yazdım sanıyodum yorumum gitmemiş fkslmd
Soran+1 yılNdslndd evet o sorunun çözümü yokmuş meğer ki 😂😂
Güncel kısmına yazmışım ahahakdn
Soran+1 yılHayır sorunun güncel kısmına baksana dün güncellemişim sana yazacağım cümleyle. Pes ettik yani ahajdjdk
Soran+1 yılXnmsxn peki
Soran+1 yılAylar değil de staj falan vardı işte okulla uğraşıyorum ders falan öyle
Soran+1 yılSen
Soran+1 yılİstanbul sen
Soran+1 yılİlk senden alalım fjskd
Soran+1 yılYok olmass
Soran+1 yılOhaa ne oldu biliyor musun ne gördüm az önce aa
Soran+1 yılKusura bakma bildirim gelmediği için kaynıyor görüşler falan Bahçelievler tarafı ben de
Soran+1 yılDjskdj
Ya şey engellemiş beni instadan o diğer fark hesabı engellediği gibi
Soran+1 yılFake*
Ben ne alaka ya
Soran+1 yılBi de kesin benle o muhabbet geçmeden önce engellemiştir ne alaka yani bilmiyor olsa tamam da engellemek için profile falan girmek gerek
Ona bunu belirteyim mi ben vazgeçtim o selam verme olayından (gizliden çoksa durumundan) Nasıl olsa engellenmişim falan diye djkdkd ya da hiç selam vermiym konu orada kapansın bilmesin kim olduğumu. Ama hoca derste bana sorabilir ödevi ismimi söyleyerek o da var- +1 yıl
Ee tam sorun yok sonuç olarak olmuş bir şey sen istedin diye yaptın bunu oda engellemiş bunu çok büyütme boş ver sen hiç mi hiç muhatap bile olma onun yaptığı bu gereksiz bir şey söyleye bilir mesela zannettiğin gibi biri değilmiş belliki en iyisi olmuş seni umursamayan sende umursama
Soran+1 yılYok o fake hesabın bana ait olduğunu bilmiyor wpde konuşurken instadan (kendi hesabımdan) ona yazdığımı ama görmediğini söyledim görmedim mesaj yok dedi ben de istekler kısmına düşüyor deyince çocuk mesaj istekleri kısmı yerine takipçi isteklerine bakmış bi tane fake hesap söyledi bu sen misin diye (aslında bendim o öylesine istek atmıştım fake hesaptan) hayır dedim o zaman ben de başka istek yok demişti neyse başka bi hesaptan yazdım mesaj selam diye tepkisine bakmak için o hesabı engellemişti takip attığım hesaba baktım sonra onu da engellemiş dün de benim hesabımı engellediğini fark ettim hepsini toplu şekilde engellemiş yani bilmiyorum acaba karıştırdı mi nasıl oldu artık bilemicem ama bu bence biz konuşmadan önce oldu belirteyim mi dksldm
- +1 yıl
Hiç gerek yok eğosunun tatmın mi ediceksin boş ver hiç kaldırmaya gerek yok bence bi tarafını büyük ihtimalle ya birinden bi haber aldı ya da her yerden takip edince biraz eğo tavan yaptı kendini vazgeçilmez bir şey olduğunu anlayıp hint kumaşı misali ucuz ama değerli zannetti 😤
Soran+1 yılKimden haber alacak ki öyle bi şey yoktur bence ama ben farkında değil midir diye düşündüm bilmiyorum. Ödev için grupları ben topluyorum hâlâ yazmadı onun grubu belki onun için yazabilirim bir sebep olur o arada diyebilirim ama yine de bilemedim
Soran+1 yılYani engellediği biriyle o şekilde konuşmazdı bence
Soran+1 yılÖyle eğlenecek bi tip de değil ama haklısın sanırım evet
Soran+1 yılO muhabbetten önce engellemiş
Soran+1 yılBen de ona şaşırıyorum. Engellediğini bilsem yazmazdım ya ben nedense onun yanlışlıkla yaptığını düşünüyorum djsknd
Soran+1 yılSen o isteği o atacak derken o sırada engellenmişiz de haberimiz yok djskdjd
Soran+1 yılYa benimle niye öyle konuştu o zaman aa gerçekten çok samimiydi rahatsız ediyormuş gibi hissetmedim her defasında soruların olursa yaz falan dedi ee napıcaz şimdi okulda konuşmıcak mıyız fjkend
Soran+1 yılÖdev için de yazmıyorum o halde
Soran+1 yılYa hayır konuşma olmadan önce engellemişti o 3 hesabı birden
Soran+1 yılYok sanmıyorum o konuların olacağını bu canım unutur da engellediğini ya djlandksn mesaj isteklerinden de haberi yoktu mesela neyse
Soran+1 yılDerste zaten hoca bana soru soracağı için anlar o kişinin ben olduğumu
Soran+1 yılTamam o zaman o konu kapandı geçmiş olsun ndksnd o yazmaz. Bilmem ben genelde sanaldan konuşmuyorum ahahakdn
Soran+1 yılDaha nelerr sen bu konuyu son dklar baştan savma yaptın ya geçiştirdin fkslfm
Soran+1 yılYok ya işin şakası o fksldk iyi de o fake hesapların ben olduğumu nerden bilecek acaba öyle mi düşünmüştür
Soran+1 yılYa herneyse o anlamda olmasa da arkadaş olmak istedim bunun için de uygun biriydi. Teşekkürler iyi geceler
Soran+1 yılNe dicemm orada mısınn cksmxmx
Soran+1 yılŞaşıracaksnn hdhrjjd
Soran+1 yılAa yazmışsın bak onu görmedim dnskdmd
Soran+1 yılGelince yazarsın tekrar djskdn
Soran+1 yılZ
Soran+1 yılDün engeli kaldırıp istek atmış bu şahıs fkelfkdk
Soran+1 yılEvet dkwldmfm
Soran+1 yılYok orada bi yanlışlık da olabilir ama olmayadabilri bu çok yanlışlıkla olacak bi şey değil yanş
Soran+1 yılDün saat 11 gibi atmış duruyor hâlâ. Dün okulda ders bitiminde falan şöyle bi yüzüme baktı ama fotoğrafımı görmediği için tanımıyor. En fazla tahminde bulunur djsjjd şimdi isteği kabul edersem hikayemde vardı bi foto ordan tanıyabilir bu arada. He bi de karşılaşırsak selam veririm dedim onu da yapmadım o da duruyor fkdkf
Soran+1 yılFksşfmdl ödev esnasında tanıştık He sen o beyzasın demi dedi
Soran+1 yılHe öyle mi yapayım takip konusunu ben de yarın imada bulunurum diyodum. Bir süre sonra eğer derse ben de derim ki engellemiştin unutmam falan dkdkjd
Soran+1 yılEvet herkes sen olamıyornfjdjfj
Soran+1 yılYok yok var djsldm
Ama çocuk saf biliyor musun cidden bak ödev görevlisi olarak ortalıkta dolanıyorum uyanık biri olsa anlardı. Şaşırdı da aa sen osun falan diye saf bu çocuk konuşması falan da Doğu aksanı dikkat etmemiş pek bana. Ben olsam bulurdum djskdj gelip bana o isteği soracağını sanmıyorum yani ama bi imasını geçmek isterdim
Soran+1 yılKötü niyetli olduğunu düşünmüyorum ama haklısın imalı konuşurum ben ona bi ara sonra bakarız isteğe fksldm
Soran+1 yılBeni niye merak ediyosun fjdj
- +1 yıl
Ona saf diyorsun da sen nasıl birisin acaba? Şöyle ki saf insan karşındaki insanlar konuşurken biraz değil fazlasıyla saçmalar hani heyecan vs yapar konuşmaları biraz saçma olur ama akıllı insanlar saf görünüp sinsi davranırlar birde bunların dışında çok üst seviye insan vardır oda her ikisinde bi anda yapar şaşar kalırsın bu bi felsefik bir söz dikkat et derim saf görünen sen ola bilirsin hee bu bütün hayat boyunca karşılaşacağın insan tipleri malum acı ve kazı yemeden öğrenilmiyor sayende filozof oldum sağol tatlım 😂😂😂😂
Soran+1 yılDnsldm evet sen baya bi azimlenmiştin hatta çözücüm diye dkwldmkd
Ya sana şöyle diyeyim evet bilmiyoruz ama karşılaştırmayla gördüğüm şeyler yani bunlar kendi halinde biri- +1 yıl
Gözlemlerini iyi yap hani yaz çok bi muhabbetimiz oldu boş yere üzülmeni istemem biliyorum çok karamsar düşünüyor ola bilir ama kötü düşünmek iyidir iyi olursa en azından sen böyle dedin ama iyi oldu diyip konuşmayı kese bilirsin belki karşılaşacak ama tanımıycaz unutacaksın kapanıp gidicek ama eğer ki o çocukla kötü bir şey yaşarsan üzülürsen devamlı göreceksin uzatmayım bu konu uzar anlamışsındır umarım 🙃
Soran+1 yılAnladım evet. Hayır çalışmıyorum neden
Soran+1 yılYok okuyorum Perşembe günleri
Soran+1 yılEvet
Soran+1 yılNe sorgusu bu ya djsjdjk siz çalışıyor musunuz
Soran+1 yılFjşefkkf hangi sektörden
Soran+1 yılAnladım
Soran+1 yılTeşekkürler almayayım psikolojik olarak pek iyi bi dönemde değilim djskmd
Soran+1 yılTeşekkür ederim ama konuşulsa da çözüme varılacak bir şey değil. Konuş konuş bir şey olmuyor yani defalarca insanlara döküp anlattığım şeyler faydası yok maalesef
Soran+1 yılAilevi şeyler olunca pek mümkün olmuyor ya teşekkür ederim
Soran+1 yılKonudan alakasız ama bi gelişme fark ettim dfkdk çocuk isteği geri çekmiş
- +1 yıl
Biraz gizem yaratıyor bence hiç tepki verme o sana gelicek eğer gerçekten konuşmak isterse her yolu dener ve gelir biriyle tanışmak aslında zor olmamalı görürsün belki görmezsin kendinle barışıksan eğer içindeki sese kulak verip onunla tanışmak için her yolu denemektir zafere giden yolca çekilen çile kutsaldır unutma kazanmak için önce istemek gerek eğer içinde varsa her yol açıktır ama tek taraf olursa işte o zaman sıkıntı ola bilir ama genelde kendine güvenin varsa tek başına başarmak için onunla konuşmak gerek diye bilirim açıklayıcı olmuştur umarım
Soran+1 yılBence kabul etmediğim için çekmiştir. Peki diyelim aradan zaman geçti bi ara denk geldik konuştum o zaman açayım mı şakayla karışık
- +1 yıl
Bana soracak olursan gerek yok zaten zaten yüzyüzesiniz birde numaralarınız vs var bulmak kolaysa gerek o sormadıkça sen açma o konuyu normal muhabbetini et hani ben çokta yönlendirmek istemiyorum yanlış bir şey yaptırırım diye sana mantıklı gelirse söylersin ben söylerim sen sorarsın mantıklı gelir gelmez tartışırız konu üzerine mantıklı bir şey buluruz sonuçta ortak 😄
Soran+1 yılEğer konuşmazsa üstünden epey zaman geçerse sonrasında bahsedebilirim. Amacının dikkat çekip çekmemek olduğu ortada olur belki bu süreçte. Tüh ben de sonra belki kabul ederim hesabına bakarım diyodum ben öyle severim insanların profillerine bakmayı dkskdkf
Soran+1 yılEvet dkskdnd Neye dikkat etmem lazım
Soran+1 yılYoo. Dklwjd
Belli etmemek derken muhabbet pek olmaz gibi zaten
Soran+1 yılTanıştık zaten dnlsmdjd ben hiç sesimi çılarmadım ismini falan yazarken ders sonu yanındaki kız bana adımı sordu
Soran+1 yılTamam sorun değil olur
Soran+1 yılÖdev vardı ona bakıyodum sen
Soran+1 yılBu arada bugün ilk dersin sonunda hoca dersi bitirdiği an hocanın yanına gitmiştim sonra o çocuk da geldi hocanın yanına bana günaydın dedi günaydın dedim
Sonraki başka derslerde benim oturduğum 2. Sıraya geldiler arkadaşıyla ama baya uzun sıralar gerçi arada 1 koltuk vardı ya da 2 olması lazım. bi de bizde karekod sistemi var imza yerine yoklamada onlar kenarda kaldığı için telefonlarını bana uzattılar okutmam için. Okuttum geri verdim. İkinci kez tekrar uzattı zahmet oluyo ama dedi ben de sorun değil dedim teşekkür ettiler falan sonra benim dersim bitti onların başka dersleri vardı sınıftan çıkarken arkamı döndüm göz göze geldik ndlsmdk ben de geri döndüm direkt
Soran+1 yılNe bakışı ya hayır denk geldi flsdmdm
Soran+1 yılHayır ya aa
Soran+1 yıl1-2 gün önce çocuk hakkında neler diyodun şimdi neler diyosun fjskdn
Soran+1 yılNeden
Soran+1 yılNasıl aynı noktadayımm ben umursamaz davranıyorum ama
Soran+1 yılYa o bi anda oldu nerden bileyim onu göreceğimi şöyle bi sınıfa döndüm arkamı o da bakıyormuş napayım aa djsknd
Soran+1 yılBildirim mi geldi ki
Soran+1 yılHe dünkü
Soran+1 yılBugün stajdaydık hastaneler farklı
Soran+1 yılYorucuydu senin
Soran+1 yılIşık ne
Soran+1 yılAnladım.
Soran+1 yılİyiyim sen
Soran+1 yılÖdevle uğraşıyorum sen
Soran+1 yılOkula gittim geldim uyudum sonra ya tembellik var üstümde hiç böyle olmasını istemiyorum ama engel de olamıyorum
Soran+1 yılYok değilim
Soran+1 yılNormalde 2 gibi uyuyup 7 gibi uyanıyorum haftanın 4 günü bugün de yine aynı saatte uyudum saat 11de zor uyandım. Bi de oda zifiri karanlık hiç aydınlık değil kalkamıyorum sabahları
Soran+1 yılTakıyor olmak nasıl etki eder
Soran+1 yılDers çalışmam gerek mesela ders çalışayım diyorum ama ne çalışmak istiyorum ne bi şey yapmak uyku da düzensiz kalan günler sabahtan akşama kadar okuldayım zaten
Soran+1 yılNiye geldi. Ders yoktu bugün
Soran+1 yılAnladımm
Soran+1 yılGece uyumak istemiyorum genelde hep geçe kalıyorum
Soran+1 yılBilmiyorum
- +1 yıl
Gece aslında çok güzel karanlık hava hafiften soğuk tek başına sessizlik gökyüzü hafif böyle yıldızlar ay ışığı çok eşsiz kendini en güzel dinlemek düşünmek sağlıklı düşünmeni sağlar beyninin bi tık daha fazla çalışır Buda bi insan için en basit örnek tabi dahasıda var ama anlatmakla bitmez
Soran+1 yılYok öyle hava alabileceğim bi yerde değilim ama internette zaman geçiriyorum telefon yani sebep olan şey
Soran+1 yılİnternet işte
Soran+1 yılNeden.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Gizli Üye(36-45)+1 yılGrup kurdunuz mu diye sor, kurmadılarsa bizim grupta olmak ister misin diye sorarsan direkt.
13 Yorumla
Soran+1 yılÖdev konularını istedim sonra kendisi sordu grup kurdun mu diye ben de evet dedim sen kurdun mu diye sordum biri demiş ona da olalım mi diye o da olabilir demiş ama bu konuşmalardan önce çocuk beni instadan engellemiş çok şaşırdım konuşmaları gayet samimiydi aslında
Cevap sahibi+1 yılBoş ver o zaman. Gereksiz biriymiş.
Soran+1 yılAslında başka soruların olursa yaz falan da diyodu da bilmiyorum. Biz wp üzerinden konuştuk aynı sınıftayız ama o beni tanımıyor benim için hâlâ gizlisin demişti ben onu biliyorum wp ppsinden benim pp olmadığı için bilmiyor. Neyse ben de ona şey demiştim bi dahakine denk gelirsek tanıtırım kendimi dedim o da anlaştık dedi tabi bu konuşmalar geçerken beni engellemişti sanırım. Şimdi ben onu okulda görünce ne diyim tanıtayım mı kendimi ya da wp üzerinden imalı konuşsam ne olur bu engel olayı için
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar