Merhaba 15 yıllık evliyim. 3 senedir eşim metamfetamin kullanıyor. 3 senedir çok sıkıntılar çektim yani resmen cehennem hayatı yaşadım diyebilirim. Ama her yaptığı eziyetin sonunda pişman olup özür diliyordu. Yaklaşık son 1 aydır o da gitti. Yani ne yaparsa yapsın asla pişman olmuyor. Hatta kendi suçlu olduğu halde öyle bi üste çıkıyor ki beni kendimden şüphe ettiriyor. Aşırı derecede hakaret etmeye başladı. Düşünün onu sinirlendirecek bi hareket asla yapmıyorum. Yani kızması sinirlenmesi için bi sebep yok. Bu kadar değişmesinin sebebi metamfetamin mi? Yoksa artık beni hiç sevmiyor mu? Ve eğer bu meramfetaminin etkisiyse bundan bi sonraki evre nasıldır? Tecrübeli bu maddenin kullanımıyla ilgili bilgi sahibi olanlardan rica ediyorum lütfen yoksa kafayı yicem...
Gizli Üye(30-35)+1 yılMerhaba.
Şunu söyleyeyim : Evlilik tek bir beden de iki can olmaktır önemli olan bunun bilinciyle hareket etmek karşınıza alarak net olarak konuşmalısınız bu durumu diğer türlü aranızda ki bağ zayıflar ve sevgi zaman, içerisin de tamamen biter evlilik iki kişinin el ele vererek emek işleyerek çaba harcayarak mücadele ederek yürütüldüğü bir kurumdur aksi halde bu şekilde evliliğinizi yürütemeyeceğinizi belirtmelisiniz sevgi ait olmaktır üstelik bunun farkındalığı ile hareket edilmelidir, doğru olan da zaten bu sorunu çözüme ulaştırmaya gayret edin maalesef sonu hoş olmayabilir ortaya çıkacak olan tablo ya boşanmak ya da birbirinizden uzaklaşmak olur.
Diğer sorunuza cevaben : Hayatın içerisin de sevinç acı üzüntü mutluluk biz insanlar için var düşe kalka büyüyoruz yaşayarak görüyoruz anlıyoruz bir çok durumu bunu unutmayın ayrıca kendinize sımsıkı sarılmalısınız, sizden daha değerli daha kıymetli kimsenin olmadığını bilin bu dünyada en çok sizin size ihtiyacınız olacak bir elinizle diğerini tutun size siz lazımsınız umudunuzu yitirmeyin karamsar olmayın sabrınızı koruyarak dik durarak kaldığınız, yerden devam etmelisiniz.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Aile & Toplum konusunda 5,3b cevap paylaştı. öncelikle geçmiş olsun 3 sene çok uzun bi süre. artık madde tamamen beyni harap etmiş mantık devre dışı kalmış bundan sonrası şiddet içerikli hareketler olacaktır bilginiz olsun. ayrıca ekonomik durumunuz nedir bilemem ama bu maddeyi temin etmek için evdeki eşyaları satmaya başlarsa şaşırma. ayrıca bi zaman sonra halüsinasyon görmeye başlayıp şizofren gibi hareket edecektir. en evre intihar aşaması bilginiz olsun
52 Yorumla- +1 yıl
İmza
- 1 yıl
Intihar ya da cinayet genelde ikisi birden olabiliyor
+1 yılEvet kesinlikle tek sebebi bu. Artık şuuru ve sinir sistemi çöktü. Bundan sonra sadece kendini düşünecek. Ve aynı ortamda takılmaya devam ettiği sürece sonu hiç iyi değil. Paranoyak düşünceleri oluyordur. Olmayan biseyi varmış gibi yaşanmış gibi ikna etme çabaları oluyordur.
18 Yorumla
Soran+1 yılO tarz davranışları var zaten. Mesela benim perdenin arkasından karşıdaki binada birileriyle bakıştığımı düşünüyor. Evde otururken ben konuşurken bi anda bana şşş diye susma işareti yapıyor biri mi geziyo evde diyor. Bunlar uzun süredir var zaten. Ama son zamanlarda sadece üstünü değişmek için geliyor. Geldiğinde ise eğer bir kelime dahi etsem etmediği hakaret kalmıyor. Buna başlamadan önce benim için delirirdi. Bensiz duramazdı. Çok vicdanlı merhametli bi adamdı. Nasıl bu kadar değişti anlamıyorum. Mesela defalarca kez aldatıldım. Hala aldatılıyorum. Ve beni aldattığı kadınlar da içen ve bir çok erkekle birlikte olmuş kadınlar. Onlara öyle güzel konuşuyor gayet kibar ama bana etmediği hakaret kalmıyor. Madde yüzünden olsa onlara öyle iyi davranamazdı diye düşünüyorum. Yanlışmıyım?
- +1 yıl
Evet çünkü sana değer vermiyor artik. Inan bana bunun bir sonraki evresi sana şiddet uygulamak. Ve cidden seni öldürebilir bile o perdeden başkasına bakıyorsun paranoyası sebebi ile. Umarim cocuk yoktur
Soran+1 yıl:) şiddet görüyorum zaten ve 3 ü okula giden 4 oğlumuz var... Yani anlamadığım olay bu işte neden bana değer vermiyor? Yani met etkisi midir eşine değer vermemek?
- +1 yıl
Evet artık onun ayrı bir dünyası var. Pardon sabah uyku sersemi daha 1.5 senelik evlisin diye okumusum. Allah bağışlasın. Inan ekonomik özgürlüğün varsa boşanma yoluna git. o yolunu çizmiş. kendisi bırakmak istemiyorsa ona bisey yapamazsinizm ve zaten tedavisi olmayan tek madde met
Soran+1 yılŞöyle söyleyim; ekonomik olarak hiçbi sıkıntım yok. Ama şöyle yani benim kendimin değil eşimin ailesi bakıyor hep bana. Ama allah var bir dediğimi ikiletmezler. Günlük paramı alırım çocuklarımın hiçbi eksiği yok. Bu sebeplerden bu evden gitme şansım yok. Bu evde kalıp onu boşama olayını yapmam lazım ama nasıl bilmiyorum
- +1 yıl
Onun ailesi ile konuş. Tedavisi için anateme yatırmalarına ikna etsinler. Inan bunun sonu telâfi edilemez şeyler olacaktır
Soran+1 yılDefalarca konuştular ne istiyosan yapalım yeterki bırak dediler. Ama nuh diyo peygamber demiyo
- +1 yıl
Zorla polis zoruyla yapacaksınız yoksa o asla bırakmaz.
+1 yıl3 yıldır evliyiz eşim met kullanıyo ve kullandığı andan itibaren bambaşka biri oluyor şimdi 1 yıldır bırakmıştı taa ki düne kadar dün bi patlama yaptı kaçtı gitti içti geldi beni affet dedi ama hayır ben 3 yılımı heba ettim peşinden torbacılara kadar gezdim tek tek herkesi tehdit ettim buna mal vermeyeceksiniz diye resmen babası gibiydim ama o hep beni affeder diye bırak adı kendi bilir yarına biletimi aldım gidiyorum artık yeter 3 yılda 10 yıl yaşlandım bunu bırakmazlar artık ben eminim o yüzden çabalama kafada bitirmediği sürece bırakamzlar çünkü onu şeytan yapıyor o met sen bana kötü davranıyo diyosun ya benim eşim tayyibin oğluyum diye geziniyo etrafta ve devamlı p*rno izlemeye sarıyo deli gibi penisi kalkmadığı halde p*rno izliyo sabaha kadar neyse ne bacım bırak git bunlardan bize hayır gelmez bende çok seviyorum ama yeter benim canımda önemli
12 Yorumla- +1 yıl
Merhaba Mutlu güzelliklerle dolu bir bayram yaşamınızı diliyorum yapmış olduğunuz yoruma istinaden cevap vermek istedim. Öncelikle dürüstlükle şunu ifade etmek istiyorum Bu maddeyi Ben de kullanıyorum Fakat ben keyfi anlarda özel durumlarda kullandığımı itiraf edeyim. Özlem dediğin kadarıyla bu madde olumsuz sonuçlar doğuruyor. Fakat bir insanı bu durumdan kurtarabilmek çok önemli. Bundan kendini soyutlayabilmeyi sağlamak Öncelikle ilgi alaka ve şefkat gerektirir. Onu bu çaresizliği de ortada bırakmak bir insanlık suçu olur. Size bir formül üzerinden tavsiye de bulunmak istiyorum her sabah ev yapımı Bir kase yoğurt yemesini sağlayın. Fakat burada hassas bir nokta her sabah eğer 9.00'da yedirdiyse ertesi gün saat dokuzda ne bir 5 dakika ileri ne bir 5 dakika geri 30 gün boyunca her gün aynı saatte bir kase yoğurt yemeli. Lütfen yanlış anlamayın fakat kesinlikle her gün cinsel ilişki şart. Bunu muhakkak uygulamalısınız. Kesinlikle film izlemesinin önüne geçmek için en etkin bir yol olacaktır. Ne tür filmler izlediğini gözlemleyin mümkün olduğunca sizin için sakıncası olmayacak taleplerini yerine getirmeye gayret edin Sanırım ileri düzeyde bir madde kullanıcısı olduğu için iktidarsızlık noktasında ciddi sorunlar yaşıyor. Bazı insanlarda tam tersine de olabiliyor. Her gün kuracağınız cinsel ilişki sırasında birden hakaret edici veya onu cinselliği de iktidarsızlığı ile yargılayacak küçük düşürecek durumlara asla Mahal vermeyin. Ama şunu muhakkak yapın zaman zaman bununla ilgili ufak vurgularda bulunun yani dozajında birden değil ama bunu zaman içerisinde artık bu durumun kendisinde bir sıkıntı olduğunu ona hissettirmeye çalışın ve kendisinin bunu anlamasını sağlayın. Emin olun bir zaman sonra kendisi bunun farkına varacak bir anda bırakacaktır.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
+1 yılGenelde yoksunluk zamanları sinir yapar. İpleri eline al sevgi ve şefkatle yanında olduğunu hissettir bırakması için her türlü destek olacağını söyle. Hakaret etme ötekileştirme kötü bir şey söyleme. Sadece. Onu hasta olarak gör iyileşeceğine inan inandır. Tedaviye ikna etmeye çalış. Çok kısa bir süreç olmayacak geri dönüşler olabilir. Hepsine hazır ol vazgeçme vazgeçmesin. Sabır gerekebilir. Kendisi asla yanaşmıyor bırakmak istemiyorsa evden uzaklaş seni çantada keklik görmesin. Bu da işe yaramazsa kendine yeni bir yol çizmeyi düşünebilirsin.
00 Yorumla
+1 yılAynı durum abimde de var evde tek ben biliyorum inan bende sen kadar çaresizim annemle babam yanımızda değil bı tane küçük kardeşim var yanımızda geceleri kardeşime bişey olacak diye uyku uyayamiyorum sabah işe gidiyorum o kullanıyor uyuyamiyor ben de kardeşime bişey olacak diye. Sürekli paranoya halinde benim arkamdan mi konusuyorsunuz diyor ve daha kötüsü halisünasyonda görüyor beni bı kaç kere gece uyurken uyandırdı kapıyı dinliyorsun diye ama işin kötü yanı bazıları pişman oluyormuş bunun kafası düzelse bile bana arkamdan konuşmadığına yemin ettiriyor ve halisünasyonda ne görüyorsa o doğru diyor ben gördüm diyor evde koku olmadığı halde bu ev kokuyor diyip tüm pencereleri açıyor ne yapmamız lazım çaresi yok mu bunun ya benimde psikolojim alt üst oldu iyice abimi de çok seviyorum ona bişey olmasını istemiyorum babamlara da bu yüzden söyleyemedim zaten
01 Yorumla
+1 yılAllah yardımcın olsun işin zor eminim alkol de vardır en kısa sürede hastaneye yatırım tedavi görsün Bulunduğunuz yerden dilekçe yazıp hastaneye gönderin yoksa durumu hiç iyi değil
010 Yorumla
Soran+1 yılAlkol yok çok arada bi bira içer o kadar. Biliyomusunuz bilmiyorum ama hem met bağımlısı hemde lilika diye bi ilaç var onun da bağımlısı. İkisi birden olunca çok daha çabuk yıkım yaptı. Dilekçe dediğiniz olay zorla tedavi sanırım. Evet onu düşündüm. Fakat böyle bişey yaptığımızda kendi isteği dışında tedaviye alındığı için tedavi olsa bile çıktığında tekrar yine başlıyormuş ve bize de düşman oluyormuş... O yüzden ondan pek emin değilim
- +1 yıl
O zaman yapılacak tek şey var Onu bırakıp gitmek
Soran+1 yılOna da içim elvermiyo.. Çok çaresizim.. Ne yapıcam bilemiyorum
- +1 yıl
Zorla tedavi ettireceksin bunun dönüşü olmaz kimden ne duydum bilmiyorum ama tedavi etmek zorundasın
Soran+1 yılZorla tedaviyi düşündüm evet ama kendi isteği dışında bıraksa bile çıkınca tekrar başlıyormuş ve zorla tedavi kararı aldığımız için bize iyice düşman oluyormuş? Aslında denemek lazım da demiyor değilim
- +1 yıl
Dene ve gör
Soran+1 yılEn azından yarın bişey olsa tüh onu niye yapmadım demem
- +1 yıl
Kalk hazırlan ve al eşini tedavi yerine götür hem
Soran+1 yılEvde değil ki 😔 Bu saatlerde hiç evde olmaz akiam üstü ya da akşam üstünü değişmeye gelir. Benimle hastaneye gelmez o yüzden zorla tedavi diyorum
- +1 yıl
İhbar et alsınlar onu gördükleri yerde onun için her şey
+1 yılMutlu güzelliklerle dolu bir bayram yaşamınız dileğiyle Merhaba.
Öncelikle şunu sormak istiyorum siz bu maddeyi veya alkol veya farklı herhangi bir şey kullanıyor musunuz00 Yorumla
+1 yılŞu an isyerimin bulundugu yerdeki icicileri bi gorsen yol boyu mal gibi dizilmisler torbacilari bekliyorlar. kizlar bile ne haldeler allah dusmanima vermesin. seninkini bir sonraki evrelerde daha fazla seyler bekliyor elinden asla birsey gelmez ancak seni satar aldigi paraylada daha cok alir gozu ne seni nede baska birseyi goremez. eger acirsan ondan cook daha kotu durumlara dusersin.. bahsi gecen yer Ankara bu arada
10 YorumlaBoşa gitsin nesne madde bağımlısı biriyle yaşıyorsun
211 Yorumla
Soran+1 yıl3 senedir böyle. Evet 3 seneyi düşünürsek boşamam lazım ama ne zaman boşanmaya niyetlensem içimden bi ses önce böyle değildi diye aklımı çeliyo😔
Soran+1 yılAnlamıyo. Tabiki sen der sorsam. Ama beyindeki idrak merkezi tamamen kapanmış. Yani kendisine verdiği zararın farkında bile değil. Bırakması gerektiğini hiç düşünmüyo farkında değil yani
Soran+1 yılHayır yok tabiki. Çok severek evlendik biz. Hatta 3 sene öncesine kadar dünyaya yine gelsem yine onla evlenirim derdim. O yüzden kolay bırakılmıyo kolay kabullenilmiyo. Hala kendimle savaşıyorum
Soran+1 yılHayatımın en çaresiz en sancılı dönemindeyim. Ne olacaksa olsun yeter ki bu belirsizlik bitsin... Ölmeye de razıyım...
Soran+1 yıl4 tane çocuğum var. 3 ü okula gidiyor. Ev kendi evim. Siz de bilirsiniz ki 4 çocukla öyle heryere sığılmıyor. Evet hayatımdan çıkarmak istiyorum ama ben gitmek istemiyorum.
- Aile & Toplum konusunda 3,3b cevap paylaştı.
+1 yılBöyle evlilik böyle eş mi olur ya bu şekilde hayat mı geçer
10 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılAllah yardımcınız olsun. Zor isiniz. Bazen kötü davranıslar huy haline gelebilir insanda. Sonra da karaker olur:(
06 Yorumla
Soran+1 yılKötü davranmak falan değil. Baya bildiğiniz ikinci evliliğim gibi. Metten öncekiyle met içtikten sonraki adam bambaşka tamamen değişti. Bakışı gülüşü konuşması davranışı herşeyi. O kendi değiştiğinin hiç farkında değil ben hala aynıyım diyo. Ama benim içim kan ağlıyo
Cevap sahibi+1 yılElden bir şey geleceğini sanmıyorum:( insanlar bazı şeyleri eşkerini ne kadar sevselerde terk etmiyotlr. Alkol, sigara , madde ve kumar gibi;(
Soran+1 yılAynen öyle elden hiçbişey gelmiyor. O kadar çaresizim ki.. Ne para ne mal ne sevgi ne hal hatır hiç bişey fayda etmiyo.. O kadar kötüyüm ki. Evden çıkmıyorum hiç. Çıksam hemen ağlamaya başlıyorum. Markette pazarda hep ağlıyorum. O yüzden artık markete de gitmiyorum. Çarşamba psikologa gidicem bakalım. Umarım bi çare bulur...
Cevap sahibi+1 yılInşallah diyeyim. Allah sabır versin🙏🙏 Siz de sagliginiza dikkat edin
Soran+1 yılTeşekkürler sağolun🙏
Cevap sahibi+1 yıl🙏🙏🙏
+1 yılDepresyon, sonra bibolar, sonra amatem, yeşil ay ara alo 191 uzaktan yakından gizli 100 de 100 ücretsiz danışmanlar size en iyi cevabı o verecektir profesyonel olarak. net yesilay yazıp detaylı bakabilirsin her ilde şubesi var
10 Yorumla
+1 yılGötür amateme yatır ssalağı, böyle bağımlı insanları hayatım boyunca anlamayacağım.
00 YorumlaAh be ablam bende 3 senedir iciom yasim 18 daha eşin bi an önce braksin abla elinden geleni yap sonu çok kötü
20 Yorumla
+1 yılÇok acil hastaneye yatmalı. Tedavi olması gerekiyor. Yoksa elinizde avucunuzda ne varsa ona gidecek. Beyni küçülüyor ne yaptığını bilmiyor. Günden güne de daha fazla olacak.
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 617 cevap paylaştı.
+1 yılTabikide o illettir o kadar yıldan sonra bir daha nasıl başlamış
00 Yorumla
+1 yılMet mi istemem o beni öldürür
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılkafani koparmasin dikkat et be
13 Yorumla
Soran+1 yılYapar demi? O dereceye de gelebilir yani?
Cevap sahibi+1 yılMet etkilerini bilmiyorsun galiba ama ornek bagcilar vakasi diyim sana
Soran+1 yılYa biliyorum etkilerini hatta başladığı andan itibaren kapsamlı araştırdım baya. Ama maalesef yok benimki yapmaz dediğim herşeyi yaşıyorum tek tek...
Gizli Üye(36-45)+1 yılYaz bu burdan konusulmazz
01 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılBana yaz
- Aile & Toplum konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılBu kadar değiştirmez beee
00 Yorumla
+1 yılkullanmayı bırakmaya ikna et
12 Yorumla
Soran+1 yılAsla bırakmaya yanasmiyo
- +1 yıl
o zaman bu evlilik çekilmez kaç senedir ayrıl gitsin en iyisi
+1 yılMaddelerin en kötüsü diyebilriim
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılAnnemde kullanıyor
25 Yorumla
Soran+1 yılOff yapma bee..
- +1 yıl
Uyuşturucu mu o
Cevap sahibi+1 yılAynen hatta böylr şişe gibi bişeyde çekiyo
- +1 yıl
Ee durumu nasıl
- +1 yıl
Merhaba herkesi ön yargıyla olumsuz değerlendirmek doğru değildir öncelikle şunu söylemek istiyorum Evet ben de bu maddeyi kullanıyorum Fakat bu maddeyi keyfi olarak kullanmak yani şöyle özetleyebiliriz her şeyi bir değeri ve ölçüsü vardır suyu bile günde 5 bardak içebilirsiniz bilemedin on bardak içebilirsiniz ama 100 bardak içersen o bile insana rahatsızlık ve zarar verebilir. Kullandığınız veya kullanacağınız her ne olursa bunu niçin kullandığınızı çok iyi bilmeniz gerekmektedir. Ve siz onun eseri değil o sizin keyf almak amacıyla kullanmış olduğunuzu bilincine hakim olmak gerekmektedir. Ama emin olun bu tür maddeleri kullanan insanlar büyük eksiklikler neticesinde bu tür maddelere başvurduklarını kabul etmeniz gerekmektedir. Kimisi aşkla ilgili kimisi mutlu olmakla ilgili kimisi geçmişte yaşadığı olumsuzluklarla ilgili kimisi korkularıyla ilgili Ama muhakkak bir nedeni ve bir sebebi kesinlikle olduğunu bilmeliyiz
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat