Aile & Toplum Günaydın yazan oldu mu yoksa sana çay mı verelim :D? Gizli Üye (45 üstü) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 06 Yapay Zekaya Sor Ben bir çay alayım lütfen şekersiz olsun :D :DKimler benim kategorimde? Günaydın yazan oldu mu yoksa sana çay mı verelim :D? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 6 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 149,2b cevap paylaştı. Günaydın yazan olmadı 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Al bir çay
mdankk Takip Et Xper 6 Yaş: 32 , eic 96% +1 yıl sabahtan berı olmadı bır mesaj alırım yazan olursa 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Tamam biz çay içmeye devam Yorumla mdankk +1 yıl :D:D Yorumla
AddrenaliN Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 58% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 803 cevap paylaştı. Yok yaa ne günaydın yazanı olucak 🤦♂️Demleme çay varsa bende icerim tek başıma demlemeye üşeniyorum 0 0 Yorumla
u OurangMedan Takip Et Master Yaş: 38 , eic 76% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 966 cevap paylaştı. Sevabına günaydın diyen oldu, çok şükür. Jdkke 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Tamam biz çay içiyoruz Yorumla u OurangMedan +1 yıl Günaydın 😂 Yorumla
Gokbulak Takip Et Xper 7 Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Çay iciyorum , cayocagindan. Sağolsun çaycı amca karsliksiz bırakmadı duygularimi 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Çay önemli Yorumla
opusmedelisi34 Takip Et Bilge Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Bende bir çay alayım büyük bardak ve şekersiz olsun 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Tabi efenim Yorumla opusmedelisi34 +1 yıl Teşekkür ederim, ellerin dert görmesin Yorumla Soran +1 yıl Amin abicim Yorumla
novel Takip Et Master Yaş: 40 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 5,1b cevap paylaştı. Günaydın yazan olsa da çaya hayır demem gibi geliyor. 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Yok bugün günaydın mesajı almayanlara çay veriliyor. Yorumla novel +1 yıl O zaman bana da bir çay verir misin? Yorumla Soran +1 yıl Tabi buyur Yorumla novel +1 yıl Teşekkürler :) Yorumla
Nesliççe Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 99% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 742 cevap paylaştı. Orta açık bir çay lütfen içimiz ısınsın 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Tabi buyur..
BADLOWE61 Takip Et Xper 7 Yaş: 36 +1 yıl şu an çay iciyorum ama günaydın mesajı almadım 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Afiyet olsun Yorumla BADLOWE61 +1 yıl Teşekkürler Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl eskiden yazan olurdu bana değer veren insanlar artık bana değer veren kimsem kalmadı uzun lafı kısası beni peçete gibi attılar :)) 1 0 Yorumla
HuZuRVeReNYoKMuU Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 48% +1 yıl Bende şekersiz açık bir çay alayim 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Tabi Yorumla HuZuRVeReNYoKMuU +1 yıl Teşekkür ederim 🤗 Yorumla
Sükût_uHayâl Takip Et Yoda Yaş: 41 , eic 99% +1 yıl Oldu ama yine de çay isterim.. 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Ikisi olmaz. Günaydın mesaji almayanlar içiyor çay Yorumla
ayhanhoca63 Takip Et Xper 5 Yaş: 63 , eic 100% +1 yıl Ben tek şekerli duble rica ediyorum:)) 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Tabi efendim Yorumla ayhanhoca63 +1 yıl Teşekkür ederim.) Yorumla
minikkladyy Takip Et Master Yaş: 26 , eic 99% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 3,3b cevap paylaştı. Arayan oldu hiç almıyımmm 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Tamamdır Yorumla
Selcukdonmez3435 Takip Et Bilge Yaş: 50 , eic 99% +1 yıl Yalnızım ve şekersiz tek çay lütfen 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Buyurunuz Yorumla Selcukdonmez3435 +1 yıl ❤️ Yorumla
Memetsaid Takip Et Xper 6 Yaş: 36 , eic 95% +1 yıl Bende bir çay alayım bol şekerli olsun hatta 😇 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Tabiki veriyorum :) Yorumla Memetsaid +1 yıl İçelim güzelleşelim o zaman Yorumla
-ᴡiɴᴄʜᴇsᴛᴇʀ Takip Et Master Yaş: 28 , eic 98% +1 yıl Günaydın diyen yok 0 2 Yorumla Soran +1 yıl İç bir çay o zaman Yorumla -ᴡiɴᴄʜᴇsᴛᴇʀ +1 yıl Yok yav Yorumla
Korayy_3127 Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 84% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 502 cevap paylaştı. Gönder gelsin çay 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Buyur Yorumla Korayy_3127 +1 yıl Thanks 🥰🥰🥰 şeker atma parmağınla karıştır zira sen bi sekersin Yorumla
Powerby_MusTi Takip Et Master Yaş: 37 , eic 45% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,5b cevap paylaştı. =) hiç almadım o nasıl bir mesaj ne demek oluyor 0 0 Yorumla
muratby Takip Et Master Yaş: 40 , eic 34% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 5b cevap paylaştı. ben aldım içiyorum 0 0 Yorumla
Ehlivukuf Takip Et FenomenMentor Yaş: 34 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 17,9b cevap paylaştı. Olmadı 0 0 Yorumla
Rüzgâr8888 Takip Et Master Yaş: 37 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,9b cevap paylaştı. Kahve versen olmaz mı 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Kahve yok maalesef Yorumla Rüzgâr8888 +1 yıl İyi be ben kendim yaparim Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Bende bir çay alayım 6 şekerli 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Ohaa 6 mı 🤣🤣🤣🤣🤣 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Evet neden 🙄 Yorumla Soran +1 yıl Çok fazla değil 6 şeker Yorumla Soran +1 yıl Çok fazla değil mi diye yazacaktım Yorumla
emre00 Takip Et Mentor Yaş: 41 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 21,9b cevap paylaştı. Olmadı , çay alayım 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Tabiki buyurunuz Yorumla emre00 +1 yıl Tsk Yorumla
zirkonn Takip Et Master Yaş: 39 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 5,3b cevap paylaştı. çayımı içtim çoook oldu 0 0 Yorumla
lenii Takip Et Master Yaş: 38 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 8,9b cevap paylaştı. bana da bir çay yarım şekerli lütfen 0 0 Yorumla
Zevkli_adam Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,2b cevap paylaştı. Ben yazdım ama dönen olmadi 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Neden dönmüyor acaba.. Başka yazanı mı var? Yorumla Zevkli_adam +1 yıl Bilemiyorum artık Yorumla
Theseussz Takip Et Master Yaş: 32 , eic 84% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 2,8b cevap paylaştı. Cayy 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Kaç şeker Yorumla Theseussz +1 yıl Hiç seker Yorumla Soran +1 yıl Tamamdır Yorumla
merakettimmişte Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl oldu 👍🏻 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Seni sağ tarafa alalım o zaman Yorumla
Memoo00007 Takip Et Master Yaş: 30 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 5,7b cevap paylaştı. çayla bizi :D 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
34Cevap
Günaydın yazan olmadı
Al bir çay
sabahtan berı olmadı bır mesaj alırım yazan olursa
Tamam biz çay içmeye devam
:D:D
Yok yaa ne günaydın yazanı olucak 🤦♂️
Demleme çay varsa bende icerim tek başıma demlemeye üşeniyorum
Sevabına günaydın diyen oldu, çok şükür. Jdkke
Tamam biz çay içiyoruz
Günaydın 😂
Çay iciyorum , cayocagindan. Sağolsun çaycı amca karsliksiz bırakmadı duygularimi
Çay önemli
Bende bir çay alayım büyük bardak ve şekersiz olsun
Tabi efenim
Teşekkür ederim, ellerin dert görmesin
Amin abicim
Günaydın yazan olsa da çaya hayır demem gibi geliyor.
Yok bugün günaydın mesajı almayanlara çay veriliyor.
O zaman bana da bir çay verir misin?
Tabi buyur
Teşekkürler :)
Orta açık bir çay lütfen içimiz ısınsın
Tabi buyur..
şu an çay iciyorum ama günaydın mesajı almadım
Afiyet olsun
Teşekkürler
eskiden yazan olurdu bana değer veren insanlar artık bana değer veren kimsem kalmadı uzun lafı kısası beni peçete gibi attılar :))
Bende şekersiz açık bir çay alayim
Tabi
Teşekkür ederim 🤗
Oldu ama yine de çay isterim..
Ikisi olmaz. Günaydın mesaji almayanlar içiyor çay
Ben tek şekerli duble rica ediyorum:))
Tabi efendim
Teşekkür ederim.)
Arayan oldu hiç almıyımmm
Tamamdır
Yalnızım ve şekersiz tek çay lütfen
Buyurunuz
❤️
Bende bir çay alayım bol şekerli olsun hatta 😇
Tabiki veriyorum :)
İçelim güzelleşelim o zaman
Günaydın diyen yok
İç bir çay o zaman
Yok yav
Gönder gelsin çay
Buyur
Thanks 🥰🥰🥰 şeker atma parmağınla karıştır zira sen bi sekersin
=) hiç almadım o nasıl bir mesaj ne demek oluyor
ben aldım içiyorum
Açık olsun lütfen.
Gunaydın dıyenımız yok vay bee
Olmadı
Kahve versen olmaz mı
Kahve yok maalesef
İyi be ben kendim yaparim
Bende bir çay alayım 6 şekerli
Ohaa 6 mı 🤣🤣🤣🤣🤣
Evet neden 🙄
Çok fazla değil 6 şeker
Çok fazla değil mi diye yazacaktım
Olmadı , çay alayım
Tabiki buyurunuz
Tsk
Oldu evet..
Ama çay da içerim..
çayımı içtim çoook oldu
bana da bir çay yarım şekerli lütfen
Ben yazdım ama dönen olmadi
Neden dönmüyor acaba.. Başka yazanı mı var?
Bilemiyorum artık
Cayy
Kaç şeker
Hiç seker
Tamamdır
oldu 👍🏻
Seni sağ tarafa alalım o zaman
olduu
Iyi bari
Ben alırım bana ver..💋
çayla bizi :D
kahve