Sanki böyle herkes bana bakıyormuş gibi hissediyorum , utanıyorum.
Kendisi cok da yakın bir kuzenim. Büyük ihtimal oturmak istesem oturtmayacaklar, kaldırmaya calısacaklar. Napıcam tavsiye verin😂
Sanki böyle herkes bana bakıyormuş gibi hissediyorum , utanıyorum.
Kendisi cok da yakın bir kuzenim. Büyük ihtimal oturmak istesem oturtmayacaklar, kaldırmaya calısacaklar. Napıcam tavsiye verin😂
Kendini en rahat hissettiğin dansa kalk (mesela benimki halay ve horon), kendini yavaş yavaş alıştır. Başta dansa kalkmak zor gelir ama bir kere kendini zorlayınca gerisi gelir. Sonra zaten müzik ve dans birleşince otomatik olarak mutluluk hormonları devreye giriyor ve oynamaktan zevk alıyorsun.
Halay ve horon dışında kalkabilirim😂
Teşekkür ederim😌
Rica ederim😊
Beni dinlerseniz kınaya giderken bir tane kutu bira alın oraya varınca WC gidip yarısını için bakın bakalım nede güzel eğleniyorsunuz, ama yarısını unutmayın hepisini içerseniz sonu hüsran olur.
Ahahaha alkol kullanmıyorum😂
Başkada bir yolu yok.
Cevap
6Cevap
Kimse sana bakmıyormuş gibi rahatça oyna. Herkes sana baksa da zaten eğlence bitince unutuluyor amaan çok da kasma yani eğlenmene bak. 😄
Doğru böyle düşününce de çok haklısın😂😂
Ben ablamın düğününde oynamamistim, kuzen kimmiş be
Zorunda değilsin ki bunun icin alinmaz herhalde seni biliyorsa ve anlayışı varsa.
aaa klmse bir şey demedi mi neden oynamıyorsun diye 😂
1-2 kere kalkar otururum en fazla
Zorunda değilsin ama kimsede dik dik sana bakacak değilya rahat ol tadını çıkar :))
Yani doğru fakat tanıdık çok var :)
Bende öyleyim biri bişiy diyince oynamak zorunda değilim diyorum en fazla kenardan alkışla gitsin
Öyle olacak gibi😂
Oynama sen de, zorla kaldırmayacaklarsa. Benim de teyzemin düğünü oldu kuytu bir köşeye oturup kös kös oturup bol bol tıkındım. 😃
Utanılacak bir şey yok özgüvenini topla halay bası 😉
Herkes bakıyomus gibi hissediyorum🤦🏻♀️😂
Herkes bakacak zaten sen halay başı olacan kendine güven
Halaya asla girmem
Kuzeninin kınası nasıl girmessin?
Bence gir yap bir gövde gösterisi
Oynamak zorunda değilsin ki
Çok yakın kuzenim ya🤦🏻♀️
Öyle olacak gibi
Ne giyecen acaba merak ettim
Petrol mavisi bir elbise almıştım
Elbisenin içindeyken resmim yok ama elbisenin resmi var :) Fikrin değişmediyse atayım istersen? :)
Teşekkürler :)
boş ver ya düğünler oynamak için var ksksk
Bakcaklar tabi güzel kadınsın cekicisin
Oyna bakim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?