Aile & Toplum Bu soğukta yapılacak ennnn iyi aktivite? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Ben 4 vakit camiye gelip namaz kiliyorum hem namaz kılmak daha kolay geliyor hem bu soğuk havada nereye gitcem😃 Güncellemeler+1 yıl Yatsıyı kilayim da tekntek teşekkür etcem😃 Bu soğukta yapılacak ennnn iyi aktivite? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 149,2b cevap paylaştı. Film izlemek 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Güzel keyifli vakitler🙂
Karanlıkkraliçes Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Allah kabul etsin , banada dua et 😭 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Ederim tabii ne derdin var? Yorumla Karanlıkkraliçes +1 yıl İftiraya uğradım , kafam çok karışık.😭 Yorumla Soran +1 yıl Geçmiş olsun üzüldüm Yorumla
byalibey Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 92% +1 yıl Allah kabul etsin inşallah 0 6 Yorumla Soran +1 yıl Teşekkür ederim Yorumla byalibey +1 yıl Rica ederim nasılsın Yorumla Soran +1 yıl İyiyim 🙂 Yorumla byalibey +1 yıl Takip et konuşalım:) Yorumla Soran +1 yıl teşekkür ederim yazmayım ben🙂 Yorumla byalibey +1 yıl Neden Yorumla
Zorgeliyor34 Takip Et Xper 5 Yaş: 40 +1 yıl İlişki gir evli misin 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Değilim 🙂 Yorumla
at_avrat_silah Takip Et Xper 5 Yaş: 35 +1 yıl Neresi orası ısıtıcilar yanmaya başladı mı 😂 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Ay yok orası da soğuk🙂 Yorumla
BloodyGamer Takip Et Mentor Yaş: 35 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 18,3b cevap paylaştı. Korku filmi izlemek. 0 53 Yorumla MelisaDurgun +1 yıl American Horror Story izlemek diyelim bence Yorumla BloodyGamer +1 yıl Oo onun yeri ayrı Yorumla MelisaDurgun +1 yıl İzledin miiii Yorumla BloodyGamer +1 yıl Izledim tabii ki Yorumla MelisaDurgun +1 yıl Acil evleniyoruzzzz Yorumla BloodyGamer +1 yıl 😂😂 Yorumla MelisaDurgun +1 yıl Ciddiyim ve itiraz edemezsin Yorumla BloodyGamer +1 yıl Tek kriter Ahs mi yani🤣 Yorumla BloodyGamer +1 yıl Korkunun Bölümleri: American Horror Stories ↗ Yorumla MelisaDurgun +1 yıl Yok tek kriter Evan Peters’ı bilmek Yorumla BloodyGamer +1 yıl Efsanevi Bir Korku Dizisi: American Horror Story ↗ Yorumla BloodyGamer +1 yıl American Horror Story 9. Sezon 1984 Yılında Geçen Bir Konuyla Geri Dönüyor! ↗ Yorumla BloodyGamer +1 yıl Bunları yazmıştım, millet izlesin diye😀 Yorumla MelisaDurgun +1 yıl Sen sen kralsınnnnnn Yorumla BloodyGamer +1 yıl Korku adına ne varsa profilimde😄 Yorumla MelisaDurgun +1 yıl Yaaaa ben seni çoook sevdimmmm Yorumla BloodyGamer +1 yıl Estafurullah. Korku ve gerilim film, oyun ve dizi seviyorum sadece.😄 Yorumla MelisaDurgun +1 yıl Witcher’ı da biliyorum deme. Yoksa cidden seni bırakmamm Yorumla BloodyGamer +1 yıl Witcher'ı bilmeyen kendine Gamer demesin zaten. Rpg'nin babası o. Cyberpunk 2077'in yapımcısı CDProjekt firmasının oyunu oynanmaz mı bea. Yorumla MelisaDurgun +1 yıl Valla seni bırakmıyorum kusura bakma benimle konuşmak zorundasın sonuçta sana söyledim bırakmam diyeeee Yorumla BloodyGamer +1 yıl Niye bu kadar sevdin ki bunlar bilindik oyun ve diziler yani😂 Yorumla MelisaDurgun +1 yıl Türkiye’de mi Yorumla BloodyGamer +1 yıl Evet👀 Yorumla MelisaDurgun +1 yıl Ama tamam tamam seni salıyorum iyi Yorumla BloodyGamer +1 yıl 😂😂 tepkin çok tatlı Yorumla MelisaDurgun +1 yıl Teşekkür ederimm Yorumla BloodyGamer +1 yıl Rica ederim, American Horror Story hayranı olan güzel insan. Yorumla MelisaDurgun +1 yıl Ama benimle konuşmak istemiyorsunnnnnnn Yorumla BloodyGamer +1 yıl Ben öyle bir şey demedim ki. Şaşırdım sadece ne bilim, Türkiye'de Ahs bilen yokmuş gibi olunca Yorumla MelisaDurgun +1 yıl İnan ki yok ama yine de seni salacağım tamammmm Yorumla BloodyGamer +1 yıl Korku seven kız bende çok fazla görmedim. Ama ilginç, nasıl oldu da benim yazdığım korku film ve dizi önerilerimi görmedim, anlamış değilim Yorumla MelisaDurgun +1 yıl Şey daha buralarda yeni sayılırım seni bir kaç yerde gördüm ama çok dikkat etmedim Yorumla BloodyGamer +1 yıl Xper seviyeni yeni gördüm. hoş geldin o halde, profilime girerek benceler sekmesinden korku ve gerilim filmlere ulaşabilirsiniz. Arada başka konulu benceler olabilir, atlarsınız. Yorumla MelisaDurgun +1 yıl Peki o zaman yine de tanıştığımıza memnun oldun Yorumla BloodyGamer +1 yıl Bende memnun oldum Melisa hanım. Ahs ve korku türü seven birisine rastlamak mutlu etti Yorumla MelisaDurgun +1 yıl Evet beni de umarım öyle birisi bulabilirim yineeee Yorumla BloodyGamer +1 yıl Bu sitede zor bulursun, 7 senedir burdayım, benim kadar korku paylaşan üye yoktur😂 Yorumla MelisaDurgun +1 yıl Seninle iyi anlaşırdım ama sen konuşmak istemiyorsun yapabileceğim bir şey yok Yorumla BloodyGamer +1 yıl Ben öyle bir şey demedim yahu şaşırdım sadece tepkine, yanlış anladın. Ben mutlu olurum korku türü film ve dizi seven insanlarla muhabbet etmeyi. Yorumla MelisaDurgun +1 yıl Yanii eğer istersen konuşabilirizzzz Yorumla BloodyGamer +1 yıl Olur konuşalım, ama önce bencelerime bakın, zevkimiz uyuyor mu? Yorumla MelisaDurgun +1 yıl Anlattığın filmlerin sadece bazılarını izlemişim ama merak ettiğim filmler var aralarında Yorumla BloodyGamer +1 yıl Aaa çok iyi. Baya korkuya ilgilisin demek ki. Ben sadece Ahs hayranı zannettim seni. Yorumla MelisaDurgun +1 yıl Ahs aşığıyım ama korku filmlerini falan severim aslında daha çok gerilim ama yanii vahşet aşığıyımmm şu an bir roman yazıyorum ve vahşet üzerine Yorumla BloodyGamer +1 yıl Oha. Anlat anlat güzel oluyor. KS'de böyle birisini de mi görecektim ha woah. Yorumla MelisaDurgun +1 yıl Ayy ben vahşet çok severim cidden yaaa ama buradan anlatamam normal olarak Yorumla BloodyGamer +1 yıl Sen benim tüm bencelerimi stalkla tek tek. Vahşet dolu film var listede 😂 Yorumla MelisaDurgun +1 yıl Özür dilerim ama üşeniyorummm Yorumla BloodyGamer +1 yıl Boş vaktinde film izlemek istersen bakarsın👍 Yorumla MelisaDurgun +1 yıl Tamam Yorumla Soran +1 yıl Anladım güzel... İyi muhabbetler bu arada🙂 Yorumla BloodyGamer +1 yıl Uzadı biraz kusura bakma :D KS'de pek bulunmuyor korku türü seven Yorumla Soran +1 yıl Sorun yok 🙂 Yorumla
Gizli Üye (45 üstü) +1 yıl Ne güzel ya. Masşalh 0 5 Yorumla Soran +1 yıl Teşekkür ederim 🙂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Böyle devam etmen dileğiyle... Yorumla Soran +1 yıl İnşallah.. çalışmaya başlarsam gidemem ama şu an için evdeyim elimden geldiğince gitmeye çalışıyorum 🙂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Birde sana abi tavsiyesi, sosyal mecralarda sevgili-arkadaş arama çünkü çoğu yalan konuşuyor. Böyle bir duruma maruz kalmana üzülürüm açıkçası Yorumla Soran +1 yıl Hayır mesaj kutum kapalı benim. Paylaşımları da gizli yaparım genelde🙂 kimseyle görüşme niyetinde değilim insan birebir tanıdığina guvenemiyorken buralarda imkansız 😃 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Yine camiye gitmek 0 9 Yorumla Soran +1 yıl Sende mi ne güzel🙂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Allah kabul etsin inşallah hepimizin yaptığı ibadetleri Yorumla Soran +1 yıl Amin inşallah Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Soğukta gitmek daha sevap Yorumla Soran +1 yıl Evet ben çok sevdim kadınların camiye gittgini bilmezdim bı gittim baya varmis benm gibi gelenler hepsi teyze gerçi ama olsun🙂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Olsun ibadet de yaşın önemi olmaz hepimiz aynı uğurda kalbimiz ile ibadetimizi yapıyoruz olsun onlar senin artık cami arkadaşın Yorumla Soran +1 yıl Evet sohbet muhabbet bile ediyoruz bazen akşam yatsı arası evim uzak diye eve gitmeyip orada teyzelerle takiliyorum biri bana Kur'an bile öğretiyor😃 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yaaa ne kadar güzel ya gerçekten çok mutlu oldum Rabb'im devamlı olarak devaminizi sağlasın inşallah Yorumla Soran +1 yıl Teşekkür ederim inşallah 🙂 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Film izlemek
Güzel keyifli vakitler🙂
Allah kabul etsin , banada dua et 😭
Ederim tabii ne derdin var?
İftiraya uğradım , kafam çok karışık.😭
Geçmiş olsun üzüldüm
Allah kabul etsin inşallah
Teşekkür ederim
Rica ederim nasılsın
İyiyim 🙂
Takip et konuşalım:)
teşekkür ederim yazmayım ben🙂
Neden
İlişki gir evli misin
Değilim 🙂
Neresi orası ısıtıcilar yanmaya başladı mı 😂
Ay yok orası da soğuk🙂
yatmak
🙂guzel
Korku filmi izlemek.
American Horror Story izlemek diyelim bence
Oo onun yeri ayrı
İzledin miiii
Izledim tabii ki
Acil evleniyoruzzzz
😂😂
Ciddiyim ve itiraz edemezsin
Tek kriter Ahs mi yani🤣
Korkunun Bölümleri: American Horror Stories ↗
Yok tek kriter Evan Peters’ı bilmek
Efsanevi Bir Korku Dizisi: American Horror Story ↗
American Horror Story 9. Sezon 1984 Yılında Geçen Bir Konuyla Geri Dönüyor! ↗
Bunları yazmıştım, millet izlesin diye😀
Sen sen kralsınnnnnn
Korku adına ne varsa profilimde😄
Yaaaa ben seni çoook sevdimmmm
Estafurullah. Korku ve gerilim film, oyun ve dizi seviyorum sadece.😄
Witcher’ı da biliyorum deme. Yoksa cidden seni bırakmamm
Witcher'ı bilmeyen kendine Gamer demesin zaten. Rpg'nin babası o. Cyberpunk 2077'in yapımcısı CDProjekt firmasının oyunu oynanmaz mı bea.
Valla seni bırakmıyorum kusura bakma benimle konuşmak zorundasın sonuçta sana söyledim bırakmam diyeeee
Niye bu kadar sevdin ki bunlar bilindik oyun ve diziler yani😂
Türkiye’de mi
Evet👀
Ama tamam tamam seni salıyorum iyi
😂😂 tepkin çok tatlı
Teşekkür ederimm
Rica ederim, American Horror Story hayranı olan güzel insan.
Ama benimle konuşmak istemiyorsunnnnnnn
Ben öyle bir şey demedim ki. Şaşırdım sadece ne bilim, Türkiye'de Ahs bilen yokmuş gibi olunca
İnan ki yok ama yine de seni salacağım tamammmm
Korku seven kız bende çok fazla görmedim. Ama ilginç, nasıl oldu da benim yazdığım korku film ve dizi önerilerimi görmedim, anlamış değilim
Şey daha buralarda yeni sayılırım seni bir kaç yerde gördüm ama çok dikkat etmedim
Xper seviyeni yeni gördüm. hoş geldin o halde, profilime girerek benceler sekmesinden korku ve gerilim filmlere ulaşabilirsiniz. Arada başka konulu benceler olabilir, atlarsınız.
Peki o zaman yine de tanıştığımıza memnun oldun
Bende memnun oldum Melisa hanım. Ahs ve korku türü seven birisine rastlamak mutlu etti
Evet beni de umarım öyle birisi bulabilirim yineeee
Bu sitede zor bulursun, 7 senedir burdayım, benim kadar korku paylaşan üye yoktur😂
Seninle iyi anlaşırdım ama sen konuşmak istemiyorsun yapabileceğim bir şey yok
Ben öyle bir şey demedim yahu şaşırdım sadece tepkine, yanlış anladın. Ben mutlu olurum korku türü film ve dizi seven insanlarla muhabbet etmeyi.
Yanii eğer istersen konuşabilirizzzz
Olur konuşalım, ama önce bencelerime bakın, zevkimiz uyuyor mu?
Anlattığın filmlerin sadece bazılarını izlemişim ama merak ettiğim filmler var aralarında
Aaa çok iyi. Baya korkuya ilgilisin demek ki. Ben sadece Ahs hayranı zannettim seni.
Ahs aşığıyım ama korku filmlerini falan severim aslında daha çok gerilim ama yanii vahşet aşığıyımmm şu an bir roman yazıyorum ve vahşet üzerine
Oha. Anlat anlat güzel oluyor. KS'de böyle birisini de mi görecektim ha woah.
Ayy ben vahşet çok severim cidden yaaa ama buradan anlatamam normal olarak
Sen benim tüm bencelerimi stalkla tek tek. Vahşet dolu film var listede 😂
Özür dilerim ama üşeniyorummm
Boş vaktinde film izlemek istersen bakarsın👍
Tamam
Anladım güzel... İyi muhabbetler bu arada🙂
Uzadı biraz kusura bakma :D KS'de pek bulunmuyor korku türü seven
Sorun yok 🙂
Ne güzel ya. Masşalh
Teşekkür ederim 🙂
Böyle devam etmen dileğiyle...
İnşallah.. çalışmaya başlarsam gidemem ama şu an için evdeyim elimden geldiğince gitmeye çalışıyorum 🙂
Birde sana abi tavsiyesi, sosyal mecralarda sevgili-arkadaş arama çünkü çoğu yalan konuşuyor. Böyle bir duruma maruz kalmana üzülürüm açıkçası
Hayır mesaj kutum kapalı benim. Paylaşımları da gizli yaparım genelde🙂 kimseyle görüşme niyetinde değilim insan birebir tanıdığina guvenemiyorken buralarda imkansız 😃
Yine camiye gitmek
Sende mi ne güzel🙂
Allah kabul etsin inşallah hepimizin yaptığı ibadetleri
Amin inşallah
Soğukta gitmek daha sevap
Evet ben çok sevdim kadınların camiye gittgini bilmezdim bı gittim baya varmis benm gibi gelenler hepsi teyze gerçi ama olsun🙂
Olsun ibadet de yaşın önemi olmaz hepimiz aynı uğurda kalbimiz ile ibadetimizi yapıyoruz olsun onlar senin artık cami arkadaşın
Evet sohbet muhabbet bile ediyoruz bazen akşam yatsı arası evim uzak diye eve gitmeyip orada teyzelerle takiliyorum biri bana Kur'an bile öğretiyor😃
Yaaa ne kadar güzel ya gerçekten çok mutlu oldum Rabb'im devamlı olarak devaminizi sağlasın inşallah
Teşekkür ederim inşallah 🙂