Hayır geçmez, İntenette nasıl namaz kılacvağın şekli şemali var. Şimdi bildiğin dua ve surelerle kılarsın sonra öğrendikçe de tam anlamıyla kılarsın. Allah kabul etsin
Euzu besmele Niyet ettim Allah rızası için "... Namazının sünnetini/ farzını kılmaya" (hangi vakitse ya da hangi namazsa onu söyle) Allahu Ekber de Sübhaneke Besmele Fatiha Kevser suresi Allahu Ekber de Rukuya eğil Sübhane rabbiyel azim 3 kere Kalkarken (Semiallahü limen hamideh) Dik durduğunda da Rabbena lekel hamd diyip Allahu Ekber diyerek secdeye varıyorsun Secdede Sübhane rabbiyel ala diyorsun 3 kere Sonra kalkıyorsun Allahu Ekber diyorsun ve tekrar secdeye gidiyorsun Sübhane rabbiyel ala diyorsun 3 kere ve kalkıyorsun bunları tekrarlıyorsun işte diğer rekatlarda zammı sure olarak başka sure okuyabilirsin İhlas suresi gibi daha ayrıntılı istiyorsan Google dan aç bak
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Hayır geçmez, İntenette nasıl namaz kılacvağın şekli şemali var. Şimdi bildiğin dua ve surelerle kılarsın sonra öğrendikçe de tam anlamıyla kılarsın. Allah kabul etsin
Cafer Bendiderya'nın Namaz Rehberi adlı kitabını temin edip bir elinizde tutabilir, bakıp okuyabilir, namaz kılabilirsiniz. Allah kabul etsin
Hz. Musa as ve çobanın kıssasını okumanı tavsiye ederim. Ne demek istediğimi anlayacaksın
Ve öğrenmeye çalış kılmayı bilmiyorsan
Bilmiyorum diye bir şey yok elinin altında internet var
Ben kac defa egilcez kac defa kalkcaz egilince ne dicez kalkinca ne dicez bunları bilemiyorum
Euzu besmele
Niyet ettim Allah rızası için "... Namazının sünnetini/ farzını kılmaya" (hangi vakitse ya da hangi namazsa onu söyle)
Allahu Ekber de
Sübhaneke
Besmele
Fatiha
Kevser suresi
Allahu Ekber de
Rukuya eğil
Sübhane rabbiyel azim 3 kere
Kalkarken (Semiallahü limen hamideh)
Dik durduğunda da Rabbena lekel hamd diyip Allahu Ekber diyerek secdeye varıyorsun
Secdede Sübhane rabbiyel ala diyorsun 3 kere
Sonra kalkıyorsun
Allahu Ekber diyorsun ve tekrar secdeye gidiyorsun
Sübhane rabbiyel ala diyorsun 3 kere ve kalkıyorsun bunları tekrarlıyorsun işte diğer rekatlarda zammı sure olarak başka sure okuyabilirsin İhlas suresi gibi daha ayrıntılı istiyorsan Google dan aç bak
İlk rekatta euzu besmele cekiceksin fatihadan önce sonra normal besmele onu unutmusum
Çok teşekkür ederim çok sağol:) sureleri kitaptan okusam olur mu?
Birde normal duayı bunlar bitikten sonra mı edeceğim
Sureleri kitaptan okumak olmaz ezberlemen lazım
Yemek yapmayı bilmiyosun diyelim canın icli köfte cekti, peynir ekmek yesen yerini tutar mı🙄
Bu şekilde k8lmak mi yoksa hix kilmamak mi?
Öğrenmesi cok basit bsy icin bence öprenip kılmak daha iyi
Peki diyelim ki dışarıdayım ojeyi cikarma şansım yok. o sekilde kilsam günah mı
Sonuçta okuman yazman var öğrenmek için bir engelinde yok. Sen öğrenmeyip bile bile böyle devam edersen bu günahtır
Tesekkur ederim. bir süre daha bekleyim. cunku tam öğrenmeden kılarsam yapamıyorum deyip bırakırım çok günah olur. ogrendikten sonra başlayım
Herseyi ben söylersem hatipoglu hoca taş mı yiycek😅
Uygulamalar var bir tanesini indir uygulamalı bir şekilde öğrenirsin. İçin de istek var sonuçta
Hepsini tek tek anlatırım sana istersen
Çok sevinirim. kac defa egilcez kac defa kalkcaz hangi süreyi ne zaman okicaz çok kafam karıştı. jnternette her sitede başka bisey yazıyor
Yaz özelden işten çıkınca anlatırım tek tek
İnternet üzerinden ogrenebilirsin
yotubede ac çok basit
dua bilmesende güzel şeyler dile Allah tn olur
Ahmak misin
Ne alaka
Sana ne oluyor