Aile & Toplum Bugün hangi saçmalığı yapmak istersin? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Kapıları çalıp kaçmak yakalanırsamda 🖕 çekmek istiyorum Güncellemeler+1 yıl Gizliden yazın ama gerçekten içinizden ne yapmak istiyorsa yazında Bugün hangi saçmalığı yapmak istersin? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Silverlead66 Takip Et Xper 5 Yaş: 33 +1 yıl remi galard dan izlediklerimden yola çıkarsak, birinin yüzüne yolda yürürken pasta yapıştırmakasansörün kapısı açılınca tek bir kişiyse böh diye üzerine, aman allahım yapamıycam bunlar çok saçma bunlar türkiye de ağır dayak sebebi, pasta pahalı, asansördeki şahıs kız ya da erkek psikopat olabilir,en iyisi bir erkek olarak eşek şakası yapan kızların/kadınların münasip yerlerine yaplak atarak kendimce en güzel saçmalığı yapmak isterdim. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Bugün üstüme en uygunsuz kıyafeti çekip şehrin tüm ücra sokaklarını dolaşmak isterdim, kamuoyu yoklaması yapmak maksat 🤪 0 0 Yorumla
HardFastFierY Takip Et Guru Yaş: 34 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 709 cevap paylaştı. Saçmalık değil de artık karşımdaki kırılacak mı üzülecek mi diye düşünmeden pat pat ağzıma ne gelirse söylemek istiyorum 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Önüme gelen taş gibi olan popolara ellerimle sertçe şaplatmak istiyorum 0 0 Yorumla
HayriPoturr Takip Et Xper 5 Yaş: 24 +1 yıl Sokağa çıkıp telefondan müzik açıp delice oynamak isterdim 0 0 Yorumla
bubanayapılırmıbe Takip Et Guru Yaş: 126 , eic 98% +1 yıl Bunu ben hergun yapiyorum seytanlarima 0 0 Yorumla
l0lby3 Takip Et Xper 5 Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Su balonu yapıp milletin kafasına atmak istiyorum 0 1 Yorumla SeyidPak +1 yıl Engeli yersin bak öyle yaparsan Yorumla
Junİchi Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Sokakta unga bunga diye dans etmek isterdim 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Seninle karşılıklı süt içmek isterdim 0 1 Yorumla Soran +1 yıl İçelim ben hergün içiyorum aslında Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
remi galard dan izlediklerimden yola çıkarsak, birinin yüzüne yolda yürürken pasta yapıştırmak
asansörün kapısı açılınca tek bir kişiyse böh diye üzerine, aman allahım yapamıycam bunlar çok saçma
bunlar türkiye de ağır dayak sebebi, pasta pahalı, asansördeki şahıs kız ya da erkek psikopat olabilir,
en iyisi bir erkek olarak eşek şakası yapan kızların/kadınların münasip yerlerine yaplak atarak kendimce en güzel saçmalığı yapmak isterdim.
Bugün üstüme en uygunsuz kıyafeti çekip şehrin tüm ücra sokaklarını dolaşmak isterdim, kamuoyu yoklaması yapmak maksat 🤪
Saçmalık değil de artık karşımdaki kırılacak mı üzülecek mi diye düşünmeden pat pat ağzıma ne gelirse söylemek istiyorum
Önüme gelen taş gibi olan popolara ellerimle sertçe şaplatmak istiyorum
Sokağa çıkıp telefondan müzik açıp delice oynamak isterdim
Şu an yatakta kalkmak istiyorum
Bunu ben hergun yapiyorum seytanlarima
Su balonu yapıp milletin kafasına atmak istiyorum
Engeli yersin bak öyle yaparsan
Hapisten mi kaçıyorsun knk
Şuursuzca para harcamak
Sokakta unga bunga diye dans etmek isterdim
Seninle karşılıklı süt içmek isterdim
İçelim ben hergün içiyorum aslında
Uçuk bir şey söylersem sapık dersin