Benzeri bir olay yanımda oturan kıza olmuştu,
Camdan bakıyorum, baktım kız bana iyice yapıştı, o an birinin dayandığını farkettim.
yerimden kalkıp "hanfendi, siz cam kenarına geçin koridorda ben otururum bakalım benim omzum hoşuna gidecek mi?" dedim, Adamında yüzüne afedersiniz sikecek gibi baktım...
Sittirdi gitti ondan sonra hemen oradan, kızda teşekkür etti konu kapandı...
Kavga çözüm değildir önce uyarmak her zaman iyidir, Tabi uyarı tarzınız size kalmış...11 Yorumla
Soran+1 yılBunlar Olabilecek seyler kardeşim oluyorda... belki dediğin gibi yapsaydım da olurdu tam bilemiyorum ama günümüzde yaşanan olayların biriktirdiği öfkeyle patlamış olabilirim bilemiyorum
En İyi Cevaplar
+1 yılYürü bee adamım tam benim kalemimsin.
Bir keresindede ben sokak ortasında eşini döven bir adamı haşat etmiştim.
Evet şiddet asla doğru çözüm değil ama bazı insanlar adam değil resmen hayvan. Ee onlarda laftan değil sopadan anlar ancak31 Yorumla
Soran+1 yılAynı kafadayız kardeşim... baska bir durum olsa kıza sözle bir sıkıntı verse belki böyle davranmazdım ama nasibinde varmış dayak yemek... Bir Söz Vardır "ALLAH Kulundan Acısını Kuluyla Alırmış, İlmi Ledünnü Bilmeyen Kul Yaptı Sanırmış" benlik birşey yok anlayacağın
Bazen hiç istemesekte şiddet çare okuyor laftan alamayacak olana... Çokk iyi yapmışsın valla Allah razı olsun bu duyarlılığından ötürü günümüzde çoğu kişi başını önüne eğip görmemezlikten geliyor ama insaniyetin için seni tebrik ediyorum senin gibilerin olduğunu görmek güzel gerçekten.
254 Yorumla
Soran+1 yılO Kızın Yerinde Benim Eşim Kardeşim Akrabam da Olabilirdi... bir An Onlarda Aklıma Geldi...
- +1 yıl
Aynısı bizim meydanda olmuştu. İki çocuk kızı sıkıştırmaya çalışıyorlardı. Dağılın ulan dedim. bir güzel dayak yedim ama olsun :) Kız kurtuldu sonuçta :)
- +1 yıl
Hayır 2 kişi olmasalar bakardım da :) Gerçi tamda dövemediler benim ekip gelince tartakladık :) Kolaymı la meydanda birine karışmak :)
Soran+1 yılEskiden mahallelerde yabancı biri geldimi sorguya çekerdik, hele kızlara bakacak laf atacak hee yoktu öyle bir delikanlı... ama şimdi kızlar ayrı dünya erkekler ayrı, kimse kimsenin umrunda degil... Yazık
+1 yılŞiddetten yana değilim ama tebrik ederim :) Aferin de denmez öyle bir... e. Boşluğu sitenin hayalgücüne bırakıyorum
13 Yorumla
Soran+1 yılValla Böyle Tiplerin Sözden Anlayacağını Sanmıyorum... Benim İçim Rahat, Kızcağızda Rahatladı.
Soran+1 yıl@greeeneyes benimkine derken?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
59Cevap
+1 yıl44 Yorumla- +1 yıl
Kardeş son editin samimi geldi. Ondan yazıyorum tekrar.
Böyle şeyler uyduran çok insan olduğu için kimin gerçeği kimin doğruyu söylediğini bilemiyoruz. Kimisi sırf kızların ilgisini çekmek için böyle şeyler yazıyor. Biz de haliyle dalga geçiyoruz artık böyle konularla.
Seni kırmadık umarım. :3
Soran+1 yılDoğru Söylüyorsun Kardeşim Bu Ortamlarda Kimin Ne Olduğu Belli Değil Haliyle İnanmanız da Doğal... Ben Modellikte Yapıyorum Yani burada Bayan İlgisi Çekmeme Gerek Yok Geçtim Ben O İşleri, Arada Gırgır Şamata Olsn Diye Bazı Konulara Yorum Yapıyorum O Kadar... Bu Olayın İnsanlara Yanlış Algılatabileceği Hiç Aklıma Gelmedi... neyse Video da süper bu arada :)
Soran+1 yılİnanmamanız yazacaktım inanmanız yazmışım :)
- +1 yıl
hahaha :D
ellerıne saglık arındırılmalı itden kopekten sokaklar.. her ile her ilçeye bir a takımı lazım ''adamlardan'' oluşan..
31 Yorumla
Soran+1 yılAynen kardeşim tim oluşturmak lazım
- Aile & Toplum konusunda 310 cevap paylaştı.
+1 yılBir gün karısına kızına ya da biryerlerde kızkardeşine annesinie değer verdiği herhangi birisine dayıyorlarsa ya? ya da dayacaklarsa ne düşünürdü acaba.
12 Yorumla
Soran+1 yılOnu düşünen zaten yapmaz kardeşim
- +1 yıl
yapan adamda demekki geniş adam izin verir dayanmasına
İyi yapmışsında bunlara sessiz kalınmaması gerekli. Özellikle bayanların..
53 Yorumla
Soran+1 yılZoruma Giden Ne Biliyomusun, Ben Şerefsize Dalıyorum, Arkadan Ne Vuruyosun l*n çocuğa diye bana bağıran itler vardı
Soran+1 yılZaten Anlamadan Öğrenmeden Atlayanlar Yüzünden Bu Haldeyiz...
Bunun osmanlı torunu olmayla alakası yok. Bunun ahlak ile ilgisi var. Ayrıca iyi yapmışsın ben de bir adamı dolmuştan atmıştım o sebepten dolayı zaten sonra da dolmuş basıp gitti çok sessiz bir ortam oldu ben inene kadar.
34 Yorumla
Soran+1 yılO sessizlik diğerlerinin senden korktuklarından kardeşim... Belkide sen olmasaydın kimse birsey diyemeyecekti
Soran+1 yılBenim anlamadığım bu bayanlar niye ortalığı ayağa kaldırmıyor oyle durumlarda?
Korkmuştur. Ben olsam bana en ufak dokunmasıyla maffederim... ama dikkatli olmakta lazım bıçak falan tsşıyorsa herşeyi yapar o tipler.
13 Yorumla
Soran+1 yılBende Çekindim Bıçağı Olur Diye Ama Takip Ettim 10-15 dakika iyice emin olmak istedim belki beraberlerdir diye, baktım olmuyor Ya ALLAH dedim daldım... birşey yapamasaydım icimde kalırdı üzülürdüm
Soran+1 yılHayat Felsefem O dur...
"Nuh (söz) ile Uslanmayanı Etmeli Tekdir, Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir"
vuran ellerin dert görmesin. yaşama sevincimi arttırdın abi. iyi ki varsın.
43 Yorumla
Soran+1 yılBeni Övmeyin... İbret Alın Yeter.
Gerçi bunada duygu sömürüsüyle şov yapıyor diyecekler de varsın desinler.
Soran+1 yılEyvALLAH sağolasın
+1 yılBunu gerçekten yaptıysan Allah senden bin razı olsun
21 Yorumla
Soran+1 yılAmin Cümlemizden
Gizli Üye(36-45)+1 yılişte böyle soruları sırf hava atmak güç gösterisi sunmak için açıyorsunuz. başka hiçbir açıklaması yok.
bize ne kardeşim? öyle olmuşsa bile, ne yapalım şimdi ne diyelim?
hem nerden bilelim bu dediklerinin doğru olduğunu? bende soru açim şimdi, sabah işe giderken kıza sarkan 3 adamı yerlere serdim filan.
yazdıklarını ispat edecek görüntüler ya da tanıklar var mı?38 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl@touchup valla helal olsun sana
yorumlara bir baktımda, herkes sazan gibi dalmış, helal olsun ellerin dert görmesin filan.
bir sen mantıklı yazmışsın..
bende onu diyorum. gerçekte öyle yapan hiçbir yiğit gelip internet sayfalarında ergenlerin olduğu ortamlarda yaptığıyla hava atmaz.
Cevap sahibi+1 yıl@touchup bunlar geçici şeyler. sanal tatminler.
birazdan yorumları tekrar tekrar okumak için birasını açar sigarasını yakar. ayaklarını masaya uzatıp bir güzel yaslanır arkasına.. vatanı milleti kurtardı ya, delikanlı..
Soran+1 yılBirader Namazlı Abdestli İnsanız, Bizim Milletimizin En Büyük Hatası Nedir Biliyormusunuz? İnanmadığınız Bir Konuya Kendi Kafanızdan Senaryolar Üretip O Senaryoya İnanmak... Ben BurdaMilletin Karısının Kızının Gözüne Girme Peşindeyim Nede Kahramanlık... Kişi Nasılsa Karşısındakini Öyle Zannedermiş Sözüne En Büyük Örneksiniz... Ben burada İnsanlara İbret Olsun Ona Göre Davransın Diye Başımdan Geçen Bir Olay Anlattım, Sizin Söylediklerinize Bakın... Hee Amacınız Bu Paylaştığıma Kızlar Güzel Yorum Yapıyor Diye Zorunuza Gidip Kaldırtmaksa Problem Yok Onuda Yaparım... Benim Sözüm İspattır Başka İspata Gerek Yok.
Cevap sahibi+1 yılsenin sözünün ispat olduğunu kabul eden kim?
haşa, peygamber misin? hiçbir söz ispat olamaz bu hayatta.
hem bir de. kızlar güzel yorum yapıyor diye filan yazmışsın. işte belli. kızların güzel yorumlarını takip edip o mevzuya takıldığın.
Soran+1 yılYahu Kardeşim Git İşine Ya
- +1 yıl
Kaşarlı vuruyor bu soran sallıyor ak
- +1 yıl
aynen ya sallıyor ziyamıdır nedir
bir tanede benim yerime çak derim ellerine sağlık bn olsam kzın yerine yumruğu yedirtirdim
13 Yorumla
Soran+1 yılBıçaklayadabilirdi Şerefsiz Ama Ne Olursa Olsun Artık Dedim, Ben Böyle Şerefsizliklere Dayanamıyorum ama Sadece O itlerde Hata Yok, Kızlarda da var.
Soran+1 yılTabi Orda Cevabını Verse, Bana da Gerek Kalmayacaktı... ama korktuğu anlaşılıyordu
+1 yılHelal olsun kardeşim!
Biz böyle dedelerin torunlarıyız!
Batı Ülkelerinin ahlaksız tavırlarından bir çoğumuz etkilense de damarlarımızda yiğitlik kanı var.12 Yorumla
Soran+1 yılİnsanın Kanına Dokunan Ne Biliyormusun Kardeşim... Ben Bu Olayı İbret Olsun Diye Yazmışım, burada Paylaşıp Kızları Kandırıyosun Kahraman Olma Peşindesin Diyorlar... Neyin Peşindeler Tam Anlayamadım
- +1 yıl
Yumoşla yıkanan kişiler onlar.
Gerçekten yapmışsan eğer iyi yapmışsın ama artık kızlarda kendini koruyabilse birazcık hala yanında biber gazı bile taşımayan kızlar var malesef erkeğe yetenek gücümüz yok böyle şeyler kullanmak lazım.
20 Yorumla
+1 yılgerçekse eğer bu yaptığın çok iyi yapmışsın! insan olanla, halledilebilecek şeyler konuşarak halledilir elbet. bunun için insan olmayanlarla böyle halledilemeyecek şeyler için konuşulmaz! bir temiz döversin hak ettiğini bulur!
20 Yorumla
+1 yılDoğrusunu yapmışsın, herkes senin kadar cesaretli değil.
21 Yorumla
Soran+1 yılBizim Dinimiz Kim Olursa Olsun, Mazlumun Yanında Olmayı Emrediyor... İnsanlar İnançtan Maneviyattan Uzaklaştıkça Birbirlerini Umursamayıp Bana Dokunmayan Yılan Bin Yaşasın Ata Sözünün Şuanda Yaşandığını Gösteriyor... Sokakta Adam Eşini Dövüyor, Herkes Uzaktan İzliyor... Kadın Ufacık Çocuğunu Tokatlıyor Kimse Vurma Demiyor... Şahsen Artık Sessiz Kalmam, Yine Olsa Yine Yaparım.
kardeş mekan ver valla okurken bile KAfamda Hücum marşı çaldı ne Hiç adamlar var hakkatten yaaa
47 Yorumla- +1 yıl
Küfür sansürüne bak :) Hiç
- +1 yıl
Ben çok etkilendim ama :) bir kaç saniye hiç adamlar ne diye düşündüm sonra anladım sansürü :) Bari oraya kendi resmini koyaydın. araya hani filmlerde sansür yaparken çiçek koyarlar ya o hesap :)
- +1 yıl
Ne güzel laflar buluyom ben yaa :) Kendimi seviyorum. .)
Soran+1 yılAslan bee :)
+1 yılBunun Osmanlı Torunu olmakla bir alakası yok, bu ahlaktır. Çok doğru yapmışsın bence.
24 Yorumla
Soran+1 yılİyi iste bizde Osmanlı Ahlakı var ecdadımız böyle durumlarda ne yapmışsa onu yaptık
- +1 yıl
Senin tek ecdadın Osmanlı mı?
Soran+1 yılMazlumun Yanında Olan Müslüman Türk Kim Varsa Benim Ecdadımdır... Yanlış da anlaşılmasın Irkçılık felan degil bu sözüm
- +1 yıl
Eyvallah.
Dediğinde doğruysan son dediğini de yaparsın delikanlı
21 Yorumla
Soran+1 yılEyvALLAH usta, mesaj alındı
senden her otobuse metrobuse metroya lazımmış İstanbul'da her allahın günü yaşadıgımız olaylar yani sabah aksam
13 Yorumla
Soran+1 yılEvet görüyoruz videolarda
Soran+1 yılOnları da bir gün fordlayan çıkar elbet
+1 yılpekiiii otobüsteki insanlar ne tepki verdi? bir defa bende buna benzer bir hareket yaptım kavga olmadı ama adam geri vites yaptı ortam yatıştı fakat çok ilginç tren deki bir takım insanlar karşı tarafı destekledi bölündü yani görüşler.
01 Yorumla
Soran+1 yılAynen öyle oldu... kimi vurmasana napıyorsun diye bana kızdı kimi ne olduğunu anlamadı kimi destek çıktı
+1 yılEllerin dert görmesin aslan kardeşim. Senin yerinde olsam ben daha beterini yapardım. Milletin namusu ayaklar altında değil sonuçta...
10 Yorumla
+1 yılHelal olsun benim arkadaşımda bikeresinde sapığı otobüste dövmüştü böylelerine fırsat vermiceksin pislikler ya
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAdamsın yaa keşke o gün bana da yardım edebilecek biri olsaydı pasiftim ses çıkaramadım
12 Yorumla
Soran+1 yılÇekinmeyin kardeşim böyle durumlarda... ALLAH birdaha yaşatmasın
Cevap sahibi+1 yılAmin. Resmen ağlamıştım
Gizli Üye(30-35)+1 yılBenzeri benimde basıma geldi allah bin kere razı olsun ses de cıkaramıyoruz suc hep kızda ya. İyi yapmıssın
16 Yorumla
Soran+1 yılSuç sadece kızda değil, yapan şerefsizde ve gördüğü halde ses çıkarmayan korkak insanlarda!
- +1 yıl
Kızda da suç var yani, öyle mi?
Soran+1 yılEvet var... öyle bir durumda sessiz kalması suç, bağırıp rezil etsin, bak bakalım bir daha yapıyormu
Cevap sahibi+1 yılBen sesde cıkaramıyoruz kızı suclu bulurlar iş atmıs derler anlamında dedim beyler yanlıs anlaşılmasın tabiki kız da suc yok ama gelde cahil insanları inandır
Soran+1 yılSes çıkaramıyorsan en azından yerini değiştir... öyle ezilip büzülürsen o da güç bulur yapmaya devam eder
Cevap sahibi+1 yılHaklısın, bu eksileyenlerin cahilliklerine veriyorum bir yorumumu anlayamamslar
+1 yılBende bu gün okulda 9ların sınıfına bakıyordum birden erkek kızın dudaklarına yapıştı gittim yaşın kaç dedim 15 dedi * bir daldım pat küt müdürlük olduk l*n * 2000 lileri canımı sıkıyolar
10 YorumlaBunları gizli paylaşsan "şov yaptığın" algısı oluşmazdı.
15 Yorumla
Soran+1 yılEyvALLAH kardeşim doğru dedin de buralara çekileceğini düşünemedim
Soran+1 yılBen Bu Olayı Burada Olan İnsanlara da İbret Olsun, Ona Göre Davransınlar Niyetiyle Yazdım... Aldığım Tepkilerin Çoğunda İnsanların Az Cok Bu Durumlarla Karşılaşırsa Nasıl Davranması Gerektiğini Anladığını Gördüm, Bu da Benim İçin Sevindirici... Gizli ya da gizli değil artık yapacak birşey yok
Soran+1 yılAnladım anladım problem yok.. ben biliyorum ne yaacağımı ;)
belkide adamın mesleği berberlik alışkanlık olmuş istemeyerek yapmıştır , şimdi günahına girmeyelim
11 Yorumla
Soran+1 yılAynen öyle berberlerde var :)
+1 yılÇok iyi oldu çokta güzel oldu tamam mı herkes komseye dayiyamaz :Dasdfg
30 Yorumla
+1 yılŞiddet karşıtı falan değilim. En iyisini yapmışsın bir taraflarına atsaydın keşke tekmeyi de patlasaydı.
30 YorumlaHelal olsun. Keske herkes senin gibi çevreye duyarli olsa :)
10 YorumlaValla ne diyim ellerin dert gormesin,
ben de bikere denk geldim kiz sesini cikarmadi diye bisey yapmadim. Yoksa cidden parcalayasim gelmisti o. cocugunu
Cins insan cok kiz orda dayayana ses etmez ama bana ters bir cevap verir...11 Yorumla
Soran+1 yılOnuda düşündüm kardeşim, kız bide ters cevap verirse naparım dedim ama ALLAH tan ters cevap vermedi
Iyi yapmışsın ben olsam direk dalmasamda ilk bir ifadesini alirdim
11 Yorumla
Soran+1 yılKıza sordum rahatsız mı ediyor diye, utana sıkıla evet deyince daldım şerefsize... zaten patlamaya yer arıyorum o piçe denk geldi
+1 yılDogru yapmissin veyahut yanlis yapmissin diyebiliriz ams sen vicdan olarak rahat isen problem yok
30 YorumlaAnkara'da bacağını açıp oturan, sıkıştıran, şakır şakır tesbihle oynayan adamları denk geldiğince tekmeliyorum. Tekrar yapmadiklarina eminim.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılbu nasıl yazdın ya valla görür görmez gözüm bulandı başım ağrıdı. kusura bakma okuyamadım ama eminim haklı olan sen olmalısın :)
10 YorumlaEğer rahatsız etmişse doğru yapmışsın kardeşim eline sağlık
10 YorumlaBen de yaşamıştım bir kere. Yoktu kimse dövecek. Tebrik ediyorum.
11 Yorumla- +1 yıl
keşke ben orada olsaydım soruyu sallayan arkadaş gibi yapardım asasddfa
+1 yıliyi yapmışsın kardeş ama keşke benim içinde bir tane vursaymışsın
10 Yorumla
+1 yılKardeşim Rize'li misin?
23 Yorumla
Soran+1 yılDoğrudur rizeliyim
- +1 yıl
Bende Trabzon :) Kardeş kanımızda var haa Karadenizliyiz biz ulan :) Zor durumdakine yardım ederiz biz.
Soran+1 yılAynen reiss bizde böyle
Sen bence şuanda rüzgar yapıyorsun hemde felaket bir rüzgar
24 Yorumla
Soran+1 yılRüzgarı otobüste yaptım kardeş... Çok Kuvvetli İyi Estim.
- +1 yıl
Bu zihniyetin gerçek sahibi buralarda kendini etiket etmez delikanlı adam kendini böyle ortaya dökmez paylaşmaz biz kimin ne yaptığını az çok kestirebiliyoruz senin amacın kahraman olmak iki tane kıza şirin gözükmek bunlar ucuz ve ergen reklam kokan hareketler... izmit çocuğuna masal gelir... sen berbermisin iyi kesiyon traş konusunda başarılısın ama berberler Federasyonunun kapısına mühür biz vurduk.
Soran+1 yılBaşımızdan bir Olay Geçmiş, İnsanlara Başlarına Gelebilecek Bir Olayı Anlatıp, Ona Öre Davranması İçin Paylaşmışım, Sen İki Kıza Şirin Görünmek İçin Diyosun, Traş Mıraş Bize Göre Değil, Ben Kızlar Özel Birşeyde Yazmadım Farkındaysan Erkek Kardeşlerimde Birşeyler Yazıyor... Nerenin çocuğu Olursan Ol Farketmez, Biz Neysek Oyuz İster Beğen İster Beğenme İster İnan İster İnanma Da burada Gelip Aklın Sıra Hikaye Uydurduğumu Millete Zannettirerek Asıl Reklamı Sen Yapma
Ellerine sağlık kardeşim benim. Böyle şerefsizlere az bile
10 Yorumla
+1 yıldoğru yapmışşın kardeş bende geçen fatih surlarında bir kıza sarkan 25 ADAMI YERLE BİR ETTİM ddfdfjısgıgsusgh ulan sallama ya
00 Yorumla
+1 yıl51 Yorumla
Soran+1 yılBu Olayı Bu Sabah Yaşadım, Herkesi Kendiniz Gibi Fake Zannetmeyin !
Bu yolda yuru ama hapis lik olma
11 Yorumla
Soran+1 yılHapislik olmak problem değil onu hallederiz.. bıçak yemek sıkıntı olurdu
helal ya senin gibilerde olmasa...
14 Yorumla
Soran+1 yılEmin olun çok var
Soran+1 yılDenk Gelmemişsindir
eferin adamım işte bu :D
11 Yorumla
Soran+1 yılBizim Olduğumuz Yerde Masuma Kimse Dokunamaz.
+1 yılAdamsın kanka ne diyim bir tanede benim için vuraydın
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılolayı tam anlamadım yani kız tekli koltukta oturuyorsa adam ayakta ne yapıyordu ki tam olarak kıza?
01 Yorumla
Soran+1 yılAdam yaslanmış değdiriyodu, kızcağızda ezilip büzülüp cama yapışmıştı...5-10 dkk izledim acaba beraberlermi diye... baktım eleman çakal bende icraata geçtim
Ellerine sağlık hak etmiş it.
12 Yorumla
Soran+1 yılNe Diyeyim Ki Herkes İstediğini Yazıyor, Kızsak Nolcak Sövsek Bize Yakışmaz...
+1 yılhelal olsun kardesime. adamın dibisin.
12 Yorumla
Soran+1 yılEyvALLAH sende öylesin
- +1 yıl
:D :)
hemşerimden de bunu beklerim :) ben olsam bende aynısını yaparım adamsın usta
00 Yorumla
+1 yılBunu yapan sahsiyet gelip burada yaptigini soru seklinde teshir etmezdi diye dusunuyorum
00 YorumlaCok iyi yapmissin dostum ellerine saglik 👍👏
10 Yorumla
+1 yılAllah razı olsun ellerin dert görmesin kardeşim ;)
10 YorumlaKeske herkes senin gibi olsa kardes ya
10 Yorumla
+1 yılEllerin dert görmesin adamsın
10 Yorumla
+1 yılSenin gibilerin nesli tükeniyor. Hepsi yapay erkek
30 Yorumla
+1 yılÇocuğu Kazığa Oturtmalıydın Bence :D
10 YorumlaReklam kokan hareketler mayk. d sakada doğrusunu yapmisin tebrikler
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılosmanli torunuyuz kardes iyi yapmissin :)
bazilari anlamaz.. bordo klavyeliler :)00 YorumlaEn iyisini yapmışsın bazıları kendisine baksın
20 Yorumla- Devamını Gör (44)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat