Ev arkadaşlarım ile kavgalıyım. Şu anda memlekete gittim. Fakat kafama takıyorum?

Merhaba. Çok uzun anlattığım için affedin. 4 kişiyiz. 3 haftadır beraber yaşıyoruz. Hiç tanımadığım kişilerle apart tutmuş bulunduk. İlk hafta iyiydi ama biri rahatsız olacağımı dile getirdiğim halde, eve erkek attı. Buna karşı iyice soğudum.

Üstüne üstlük, her konuda iyiliğine konuştuğum halde, kimse beni takmadı. Sürekli "en iyisini ben biliyorum, her istediğimizi yaparız, sana sormak durumunda değiliz, sen karışamazsın" diyorlar.

Ben de onları bu yüzden sevemiyorum. Zaten; Sürekli benim açığımı arıyorlar. İlk iki hafta sustum. Cevap dahi vermedim. Sadece soğuk davrandım. Bir şeyle oldu, Kavga çıktı. Sonradan aramız soğudu. Ama bu sefer daha çok acımasızca eleştirdiler. Ben de onları eleştiriyorum. Ama bazılarını kavga çıkmasın diye yine de susuyorum.

Bu hafta memlekete gidecektim. Gideceğim vakit evden gittiler. Kendine iyi bak bile demediler. Ben normalde de kendi evimde her yeri kitlerim. Giderken dolabımı zincirli kilit astım. Çalacaklarından değil, kendi içim rahat etsin diye.

Evden çıktım. Yolda giderken diyorlar ki; bulaşıkları yikar mısın? Dedim yola çıktım ben. Bir şey demediler. Sonra mesaj atmışlar. Sudan sebepten: ben bavul almıştım. "Sen pahalı almışsın, biz ucuzunu bulduk, kerizlenmişsin" diye mesaj atmışlar. Ben de: "bu sizi ilgilendirmez, istediğim parayı veririm, konuşuyoruz diye karışma hakkını nereden buluyorsunuz merak içerisindeyim" dedim.

İşte evdeki herkes senden şikayetçi, sürekli evde sorun çıkarıyorsun, bulaşıkları yemeği bile yapmıyorsun dediler yazmış hepsi (ki yemeği biz yapacağız diyen onlar, bulaşıkları sürekli yıkayan benim)

Ben de bunları yapıyorum bunu söyleme hakkına sahip değilsiniz, siz eve arkadaşlarinizi getiriyorsunuz bana soruyor musunuz dedim. Bu erkek arkadaşını atan "bu seni neden alakadar ediyor acaba" yazmışlar. Cevap dahi yazamafim.

Sonra eve erkek atan arkadaş hemrn mesaj yazmış. Ağzının payını verdim. Sonradan diyor ki; İşte onlar ağzına ediyor, bır şey demiyorsun da, ben diyince mı oluyor, herkes bana karşı tavrının farkında benimle derdin ne" yazmış. Cevap yazma gereği duymadım. Sonradan eve geç mi geldin diye mesaj yazmış. Yine cevap yazmadım. Bugün bir yere gitmiş. Hadi büyüklük bende kalsın diye afiyet olsun yazdım. Geri bile dönmemiş. Diğerleriyle de, instada arkadaş olduğumuz halde hiç kimse -hikâyelerimi engellemediğim- halde görmemiş. Sürekli aktif olan biri nasıl göremez? Ya da beni mi engellediler?

Başka evde bulamıyorum. Yurtta yok. Odamı kilitledim diye, haklı olduğum halde küsmüşler sanırım. Kuserse küssünler. Şu anda memleketimdeyim ama çok kafaya takıyorum.

Ben bunlarla nasıl gecineceğim?

Ev arkadaşlarım ile kavgalıyım. Şu anda memlekete gittim. Fakat kafama takıyorum?