Öncelikle görsele bakıp beni hemen gömmeyin. Durum böyle arkadaşlar. Bir türlü muhabbetim sarmıyor :(

Öncelikle görsele bakıp beni hemen gömmeyin. Durum böyle arkadaşlar. Bir türlü muhabbetim sarmıyor :(

daha kendin kendini gömüyorken başkaları neden seninle konuşsun ki gerçekten çok sıkıcı oluyorsunuz. Bi arkadaşımlz vardı hergun duygu sömürüsü yapıyordu erkekdi. İçte yok sevilmiyorum yok bilmem nasıl biriyim vs vs bir gün dinledik iki gün dinledik 3 cüde sıkmaya başladı ve şu an hiçbirimiz onunla arkadaş değiliz. Önce özgüvenli olun kendinizi acındırmaya çalışmayln ozaman sıkılıyor ister istemez karşı taraf. duygu sömürüsü yapan kız arkadaşım bile yok anında soğuyorum. bu dunyaya milletin tribini çekmeye kimse gelmedi. Ayrıca kıza iltifat etmek istiyorsan normal iltifat et. Yüzün komik ne demek palyaço mu bu kız? şhrek mi? niye komik olsun
Dayıcım iyi oku
1- Oynadığın atın jokeyi misin?
Kızla aranda kültürel, maddi, manevi, toplumsal, fiziksel farklar varsa o kadına hiç yazma bence %100 zararlı çıkacaksın ve özgüvenin zedelenecek.
2- Yüzün komik?
dayı ne diyosun yüzün komik ne? biri bana böyle dese küfür ederim diyene. Senin anandır ulan komik derim. Kız sana neden diye sorduğunda gidip ilk aklına geleni yazmışsın büyük sıçmışsın. Otur bi düşün dayıcım nedir ne değildir? bana yazılsa hoşlanacağım veya ilgimi çekecek şeyler nelerdir? Bu şekilde bırak bi kadını bi gayi bile tavlayamazsın.
3- Özgüvenli olman ve zorlamaman lazım
Dayıcım çok zorlanıyorsan kıza yazarken, önce otur bu kıza kaç kişinin yazabileceğini ve neler yazabileceğini düşün. Rakiplerin gözünün önünden geçsin. Sonrada kendine "ulan bu y*vşaklar düşürüyor ben niye düşüremiyim?" de. İnan başarı oranın artacak :D başlarda böyle özgüven kazanıyorsun, sonrasında zaten bu tarz basit düşüncelere ve gazlara ihtiyacın kalmayacak. Ayrıca kızı çok zorlamışsın belli ki kız sana cevap vermek istememiş sonrasında da üstelemişsin napıyosun falan diye. Hiç gerek yok. Olmuyosa olmuyo zorlama sil o kızı kafandan o düşmeyecek sana hiçbir zaman. Eklemek istediğim birşeyde NEDEN KENDİNİ EZİKLİYORSUN? "pek fazla kızlarla aram yokta normal yani sarmaması" ne demek dayım allah aşkına? Bir kız sana bunu yazsa sen hoşlanabilirsin ama bir erkek bir kadına bunu yazdığında gözünden düşer. Kadın ilgi odağı olan erkeği ister, yüksek değer erkeği ister. Sen bunun tam tersini yapmışsın. Tam aksine hareket etmen lazım. Öpüldün
+++
En doğru yorum
Cevap
11Cevap
Bir kıza komiksin denmemeli. bunun yerine iltifat etmelisin ya da doğal konuşmalısın
Komik olayı ayrı bir şey ama kalkıp kızın yanında kendini gömmen olmamış özgüvenli ol kendini geliştir
Fazla kasmışsın kanka. Olacağı yoksa akışına bırak ve kendini geliştirmeye çalış. Biri sana iyi geliyorsa zaten bunu anlarsın
Bir kere kendini ağırdan satmalısın sürekli cevap almadığın yere yazma Hatta birinden bir kere cevap almıyorsan hiç yazma
Yüzün komikti? Anında engel atardım kdjdjdjdjjf
Yüzün komik diyen birini ben de ciddiye almazdım...
Eğer bu yazışmalar gerçekse sen bu işlere hiç girme dostum kendini yorarsın.
Yüzün komik ne. mk şempanze mi la karı bu nasıl muhabbet 😂
Biri bana bunu dese osbir olsan çekilmezsin... mina bağırdığım der hatta daha neler neler der itin gtune sokup sokup çıkarırdım. Kız kibarmış valla.
Ahah ya:( bence o yazarsa yaz yani cevaba cevap
Yüzün komik geldi diyerek pot kırmışsın ama ben de ne potlar kırdım normal yani
E yüzün komik geldi dersen tabiki yazmaz daha. Sempatik denir ona. Komik yüzlü demek biraz hakaret gibi.. Ne bekliyorsun yani? Akıl mantık ver Allahım..
Biraz kelimelerin anlamlarıyla aranı iyi tut. Hatta baya iyi tut.
Brn olsam "yüzün komik geldi" yerine "sempatik bir yüzün var, aşık olursam, istemeye sen gelirsin haberin olsun" yazardim. Hem esprili hem de kendini gömmemiş olursun. Kelimelerim gücü diye birsey var
hayir kizin yazacagi varsa yazardi bence kiz isteksiz ve sen de sacmalamissin o ayri
Cidden kanka kzsksj
Ne kadsr bayat bir espiri ben kız olsam engellemişdim kI iyiymiş gene
Komik nedir yahuu? Tatlısın de barii
Kendinizi gömmeniz iyi olmamış.
boş ver sal sen kız muhabbetlerini
Kanka yüzün komik geldi de demezsin ya
İlgini çekmemiş yoksa susmazdı
Kız aşırı egolu ne buluyorsunuz bu egolularda
Lan bunu bugün aogda gördüm 😂
Yüzün komik geldi ne ya 😂
Hjhj hakaret etmişsin komik ne la palyaço gibi
yazdığına şükret sen