+1 yılevlerine çağırıyorlardı. şey yapmak için. hem de garsonluk temizlik falan gibi işler için verdiğim ilandan ulaşarak. hayır evine birini almak ve onunla öyle şeyler yapmak istiyorsan istiyorsan bunu yapmanın çok yolu var üstelik bunu isteyenler hatta meslek edinmiş olanlar var. neden namuslu bir şekilde ekmeğinin peşinde koşan henüz neredeyse 18 yaşında birine bunu yapmaya çalışırsın ki? ahlaksızlık işte.
52 Yorumla- +1 yıl
sağ ol.
En İyi Cevaplar
- Aile & Toplum konusunda 617 cevap paylaştı.
+1 yılFuckbody arayışında bir arkadaş vardı. Baktım bana salça olmaya çalışıyor, "fuck yourself babe. Çıt, gel pisi pisi (cem ylmz) yoksa" dedim. Eleman aşık olmuş, şimdi de ozurler teklifler yagdiriyor arkadaşlar üzerinden :)) Anlamıyorum bu virajları. Komigime gidiyor
20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılArkadasim'in evine gittim kapiyi ablasi acti, ve bana iceri gel dedi iceride arkadasim var zannettim. girdim, nerede oldugunu sordum arkadasimin. babasiyla arabalarini araba pazarina goturduklerini saat 18;00 den once gelemiyeceklerini soyledi, ve teklif ; otur istersen ben dusa giricem ya da istersen sende gel?
00 Yorumla
biseksüel fuck buddym vardı ben üniversite1'de okurken.
biseksüel bir arkadaşım var, birlikte threesome yapalım mı demişti.
ben de iğrenç bulduğumu söyleyip kabul etmemiştim. halbuki her erkeğin hayalidir bu. :) şimdiki aklım olsa balıklama atlardım.03 Yorumla
Soran+1 yılsenin için üzüldüm
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
118Cevap
+1 yılArkadaşımın arkadaşının yanındaki bir kişi idi. Arkadaşımla beni eve bırakıyorlardı ve çocuğun adını yaklaşık 15 dk önce öğrenmeme ve arada hiç muhabbetimiz olmamasına rağmen eve doğru geldiğimiz sırada çocuk kendi telefonuna yazı yazıp ekranı bana çevirmişti. Şöyle yazıyordu "evim 50 mt ilerde bize gidip birşeyler içelim mi"
13 Yorumla- +1 yıl
@servandgn o kadar kaşar olsaydım o teklifi beklemeye luzüm duymazdım ;)
Taksimde kalabalık bir grupla doğum günü kutluyorduk. Eşcinsel 2 eleman kalkmış birbirine bildiğin sürtünerek kendi çaplarında dans ediyordu benimde gözüm dalmış ama kasıtlı olarak değil tabi elemanların biri eğildi kulağıma arkadaşım kasma kendini gel dans edelim demez mi tabi öyle diyince olanlar oldu elimden zor aldılar elemanı :D
11 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 461 cevap paylaştı.
+1 yılErkek teklif etti. Mesaj olduğu halde yerin dibine girdim. (Lut kavmini de hatırlatalım belki araştıran çıkar, faydamız olur.)
30 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılmynette tavla oynarken sürekli camda seks yapalım mı diyolardı bende çok sinir oluyoum işi ticarete döktüm bigün yine soranlara tamam diyip sallamasyon bir e -mail adresi vrdim hadi çık geliyorum dedim salaklar çıktı bende puanları kaptım :D
59 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl@bembeyazz hani puanlar oluyo ya mynette kazandığın oyun başına yükseliyo kaybettiklerin de azalıyo işte o puan :D
Cevap sahibi+1 yılEDiyorum zaten özel mesajlara da cevap vermiyorum :) sağol bu arada @bembeyazz
Cevap sahibi+1 yılaa yok öyle demek istemedim ben ya :D @bembeyazz
Cevap sahibi+1 yılFazla merak iyi değil canım ya :D @bembeyazz
Aile & Toplum konusunda 514 cevap paylaştı. zor durumda kaldığım zaman,
karşımdaki kişiye gebe kalmam için yapılan tüm teklifler bence ahlaksızdır...21 Yorumla
Soran+1 yılFırsat kollayıcılar hiç eksik olmaz..
atıl diye bir i*ne vardı discoda çalışırken bize yemek falan ısmarlıyordu kız arkadaslarıyla falan tanıstırıyordu.
birgün evine davet etti party var dedi. inandık gittik 3 arkadaş. içtik ettik eleman wc ye gidiyorum dedi gitti bir geldi çıplak kapıyıda kitledi illa beni becereceksiniz okadar güzellik yaptım size cart curt adam sabaha kadar yalvardı bize bizzde sabaha kadar direndik :D02 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılbirtane kişi vardı bu sitede soru sormuştm okulla ilgili zor durumdaydm biraz, çocuk ilk iyi davrandı felan anlattı cevap verdi soruma.. snra özeldn yazdı, işte devlet burs veriyor buralar var yardımcı olurlar felann.. sonra kaç gün boyunca yazdı, seni istiyorum benm ol hesabı elini tutmak istiyorum ben seni okuturum felannn.. fırsattan istifate ediyordu kısacası
12 Yorumla- +1 yıl
O. cocuguymus
Cevap sahibi+1 yılhıhı *-*
+1 yılbir bankacı bana kredi kartı vermek istemişti ahlaksız herif
51 Yorumla
Soran+1 yılsonderece..
Gizli Üye(30-35)+1 yılbir keresinde bir tanidigim amca o sira lise ye hazirlaniyorum... disarda gordum once dondurma ismarladi daha sonra evde kitaplar var onu sana vereyim yengende yok evde cay pisirip iceriz dedi... en ahlsksizi bu olsa gerek... sübyancı herif...
22 Yorumla- +1 yıl
o* çocuğuna jop sokacaksın öylesine
+1 yılYolda yanımdan geçen bir kız... Senle yatmak vardı deyip geçti arkasından baktım epey ama hiç dönmedi. Tü l*n kaçırdık dedim :D yani ahlaksız saymadım güzel bir teklifti ama size göre ahlaksız :D
00 Yorumla
+1 yılEvli, evsiz (evsiz komik oldu bekar diyelim :D ) kendimden 5-10 yaş arası kadınlardan gerek seks arkadaşlığı ve jigololuk teklifleri aldım, son zamanlarda da '' pasif gay' im ilişki düşünürmüsün '' gibi mesajlar aldım.
03 Yorumla
Soran+1 yılPasif gay ne dur? Pili bitik cinsten mi
- +1 yıl
Pasif yani kadın gibi düşün.
Soran+1 yılOk.
Ahlaklı adamın ahlaksız teklif alacağını sanmıyorum 👍
30 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 442 cevap paylaştı.
+1 yılşu an aklıma sanal seks teklifi geldi başka birşey var mi onun dışında hatırlamıyorum. Seviyesizlik ışte.
10 Yorumla Yeni evlenmiş bir çifte bir iş yapıcaktım, fiyatta indirim istediler yapmadım sonra kadın beni aradı bekarmısın dedi durumumuz iyi değil para işini başka türlü halledelim falan demişti.
32 Yorumla- +1 yıl
harbi mi sen ne dedin :)
+1 yılsen ne kadar ahlaklıysan, çevren de o kadar ahlaklısındır. ne bir eksik ne de bir fazladır. eğer böyle bir teklif alıyorsak, çevremizi değiştirmek elzemdir.
30 YorumlaBu nela görende kizlari sapik sanacak :-D * alayi fantazi bari not: gercekle bir alakasi yoktur yazisi yazinda daha inandirici olsun abazalar sizi :-D
02 Yorumla
Soran+1 yılUmarım dediğin gibidir :D
+1 yılen yakın arkadaşımın 3 yıllık sevgilisi erkek yanında yokken beni baştan çıkarmaya çalıştı ve hatun açık açık seks teklifinde bulundu. sonuç olarak yer mi anadolu çocuğu? yemez tabi.. kızı reddettimde arkadaş bişey söyleyemedim.
00 YorumlaKız arkadaşlarımdan biri hep sen beni s... değişiklik deneyelim mi diyip beni s... istedi kahkaha attım mal ya defolsun gitsin * ruh hastası fantaziye gel ama tatlıydı yalan yok bir içim su ama düşüncesi falso, pislik.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılYeni tanıştığım bir kişi ile 1 haftalık arkadaşlık sonunda bir akşam yemeğini eşi ben o yedik.
Günün sonunda kadın arabanın arka koltuğunda yanıma geldi. ve eşinin gözü. önünde üstüme atladı.
Eşi de bizi. izledi ve...
Olay gerçektir.
Kurgu değil.02 Yorumla- +1 yıl
Hadi canim
Cevap sahibi+1 yılOlay yaşanmış bir olay.
Devamı bende kalsın.
Adam araba da zevkle izledi.
Bu işin bir kitlesi. varmış.
Bu olaydan sonra öğrendim.
Kadın yemekte baya süzmüştü, samimi. davranmıştı.
Ben korkmuştum hatta:)))
Ama sonra hiç korkmadan hakkımda düşündüklerini, hissettiklerini, yaşamak istediklerini. anlattı.
+1 yılAllah'a şükür öyle bir teklif almadım
Sadece geçenlerde burada biri Şeyinin fotoğraflarını atıyormuş ben bakmadan arkadaşıma yollamıştım yani çok şükür Ahlaksız teklif olmadı olmasında20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıl"Benim ol istiyorum." Romantik süsü verilmiş ahlaksız teklif.
50 Yorumla
+1 yılahlaksız diye nitelendirdiğim bir teklif almadım :))
01 Yorumla
Soran+1 yıl:D :D
+1 yılMeme uçlarının tadına bakabilir miyim? -samimi bir kız arkadaşım sormuştur-
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 518 cevap paylaştı. bir kiz vardi benle yatmak istiyordu
Hep erteliyordum
Kız 2 kere eve karmisligi vardi
bir de bir gaydan oldu
Adam bana iş atti bildigin dedim
Hop bilader yanlış yere geldin sen dedim00 YorumlaKiz arkadasim gel dondurmayi birlikte yalayalim dedi, ne zannediyo la bu kendini
20 Yorumla
+1 yılgeçenlerde terbıyesız kızın biri bana saat sormuştu :)
01 Yorumla- +1 yıl
güzel bayan saat kaç
+1 yılKuzen (kız) bana araba kullanmayı öğretirmisin demişti. Ahlaksızlığa bak sen :) Bayana araba kullanmayı öğreten nerde görülmüş :)
00 Yorumlasen neden jigololuk yapmıyorsun
bir de evli bir kadın çocuk istedi.00 Yorumlahırsızlık ve yalan söylemek gibi mi? :)) yok almadım. bence çok ahlaksızca şeyler bunlar.
00 Yorumla
+1 yılEvli kadindan yatma teklifi.. ahlaksizca ama hos gibi
02 Yorumla
Soran+1 yılkabul etmedin tabii
- +1 yıl
Aslinda istedim ama sonra dusundum yarin birgun biri benim de karima yaparsa diye sonra istemedim yapmadim.. bekarim yanlis anlasilmasin
- Aile & Toplum konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yıl11 yaşındaki kız çocuğuna bakiremi değilmi diye baktırtmak
01 Yorumla
Soran+1 yılçok acı
+1 yılAnnemin acil biri işi çıktı bir yere gitmesi gerekti bana bakmaları için benide komşuya bıraktı
komşunun kızı altını dolduşmuşsun gel bezini değiştireyim demişti ve değiştirmişti02 Yorumla- +1 yıl
Baya etkisinde kalmışsın profilde net :D
- +1 yıl
Etkisinde kalmadım ki bu dediğim yeni oldu zaten ben hala kullanıyorum
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen değilde bir arkadaşımın başına geldi.
Takismde Pruple Barda adamın biri karımla ilişkiye girmeni teklif ediyorum bende yanınızda olucam ve sizi seyredeceğim demişti arkadaşıma ://10 Yorumla
+1 yılçok ahlaksızca bir teklif almadım çünkü çevrem böyle değil pek
45 Yorumla- +1 yıl
ühü ühü git burdan seni pis sapık :'(
- +1 yıl
hani nikahına alacaktın beni? nerde o verdiğin sözler? :(
+1 yılLütfen popomu ısır -3 yaşındaki kardeşim tarafından edilen en ahlaksız ve en dayanılmaz teklif-
21 Yorumla
+1 yılŞaka değil eski kız arkadaşım "kızlığımı al" teklifinde bulunmuştu.
00 YorumlaDolmusa bindim arkadan vermeyen kaldiysa versin dedi :))
32 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKocam seviselim mi diyor aksamlari.. en ahlaksizi bu :D
32 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılDemesinmi dedik
Kiz beni bodrum torbamin issiz sokaginda tuttu sarildi ozan gel dedi caliya atmaya calisti gerizekali :D
10 Yorumla
+1 yılseni seviyorum, benimle çıkarmısın demişti kız. utanmaz ya :D :D
24 Yorumla
Soran+1 yılÇok fena :s
- +1 yıl
Şok olmuştum :))
Soran+1 yıl((:
- +1 yıl
(:)
Gizli Üye(30-35)+1 yılLiseden mezun olunca edebiyat hocam yarışmalar var yazabilen kimse yok sen yaz biz baskasinin adina yollayalim dedi -.-
11 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılCikmaya basladigim gun eski sevgilim tarafindan bekaretimi vermek istiyorum teklifini almistim, kabul etmemistim. Iyi ki de etmemisim.
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 527 cevap paylaştı. eski kız arkadaşım bir restorantta tuzluğu çok beğenmişti onu çalmamı istedi çok ahlaksız bir kız bana bunu nasıl yapar :D
01 Yorumla- +1 yıl
ney bamyamı
sünnet olduğumda teyzemin kızı bakmak istemişti ve bakmıştı hiçbir karşılık veremedim küçücük çocuktum ama hatırlıyorum :(
00 YorumlaGözlerin yatak örtüme yakışıyor... küfürleri bastım çok sinirlendim çocukda zaten ondan sonra bidaha konuşmad iyiki :Di
00 Yorumla
+1 yılKiza su tuzu uzatirmisin dedim vermiycemde vermiycem benim deilmi vermiycem dedi ben neyin derdindeyim o neyin derdin de ;-D
10 YorumlaAhlaksız sayılır mı bilmem ama eskort fotoğrafları çekmiştim stüdyo zamanında
02 Yorumla
Soran+1 yılsorumu tekrar oku :D
Gizli Üye(36-45)+1 yıl"benim istediğim partiye oy ver resmini çek yolla 200 lira vereyim" şeklinde olmuştu
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılkızın biri uzatırmısın dedi hemen elimi fermuarıma götürdüm..
masadaki telefonumu kastettim salak dedi ve kalktı masamdan :D12 Yorumla
Soran+1 yılHazır mışsın sanırım öyle bir teklife :D
Cevap sahibi+1 yılAyıpsın hep nöbette hazır bekliyorum zaten :D
+1 yılDusnudumde kmse bana ahlaksız teklıfte blnmamıs iyi iyi derdim sıkıntım yok :)
00 YorumlaKeşke bir bayanda öyle bir teklif bana yapsa. Ne güzel olur. Hadi hayırlısı bakalım.
00 Yorumla
+1 yılZengin baba kızımı bırak sana sevişecek başka kız bulurum dedi. Ahlaksızlıkta son nokta
00 Yorumla
+1 yılSeni seviyorum dedi ya resmen düşünebiliyormsun hemde dışarda dedi bunu off hala unutamıyorum. s. s :((
13 Yorumla- +1 yıl
Özledim.
- +1 yıl
buyur? :D
- +1 yıl
hoşçakal demişdin.
ne o hoşçakalabildinmi bari?
King oynarken kozun beyinin çekilmesiyle tek parça papazının yere düşmesi yani benden koz istenmesiydi...
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBir arkadaşımın arkadaşı para karşılığı ilişki teklif etmişti. O olaydan beri arkadaşlarımın benim dışımdaki çevresi ile kesinlikle tanışmıyorum.
21 Yorumla
+1 yılevime gelirmisin? gelirim neden gelirsin çay içp sohbet etmek için başka şeylerde istersem senden ne gibi sevişmek gibi olur onada gelirim :D
kadın 45 yaşında :D00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılMillet hayallerini netten okudukları hikayleri anlatmış :D
00 Yorumla Lisedeyken para karşılığında kopya verecektim guya:))
10 Yorumlaiki gun once yetmislerinde bir adam beni tavlamaya calisti., öğkkkkk
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 480 cevap paylaştı.
+1 yılBir teftiş esnasında adam bana rüşvet olarak şehir merkezinden bir daire teklif etmişti :)
12 Yorumla- +1 yıl
Kabul etmedin tabi
- +1 yıl
Allah göstermesin kardeş her ay yüzbinlerce ceza yazıyoruz vicdanına kilit vurmuşş bir insan neler yapar...
- Devamını Gör (102)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat