Aile & Toplum Güne ne ile başlıyorsunuz 😍? YunininTutisi Takip Et Guru Yaş: 30 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 712 Yapay Zekaya Sor Güne ne ile başlıyorsunuz? Ben premsesimle başladım yine 😍 Güne ne ile başlıyorsunuz 😍? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 19 kişi beğendi
Powerlifter00 Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 44% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 597 cevap paylaştı. Sabah kalkarım efendim bakarım güneşim doğmuş sonra elimi yüzümü yıkarım hayat derim koşmaya giderim 😀 4 2 Yorumla olmazlarainat +1 yıl Hehfhshdg Yorumla Powerlifter00 +1 yıl @olmazlarainat 😀😜 Yorumla
Vural002 Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 47% +1 yıl Yaa bi an önce kendi ayaklarım üzerinde durduktan sonra evlenip bi tane kız çocuğum olsun isterdi, Maşallah. 2 2 Yorumla mikimouse2 +1 yıl Olmasın mı bizim bı tane? Yorumla Vural002 +1 yıl Sen bilirsin mdmdm Yorumla
hmmmmmmmm_ Takip Et Xper 7 Yaş: 22 , eic 89% +1 yıl Ay abla senin hamile hallerin de çok tatlıydı annelik sana çok yakışıyorAllah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin prensesini🥰 2 0 Yorumla
rumeysayemis Takip Et Yoda Yaş: 22 , eic 80% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 557 cevap paylaştı. Allah analı babalı büyütsün gülen yüzün hiç solmasın seninde 1 0 Yorumla
vosea0 Takip Et Xper 6 Yaş: 21 , eic 88% +1 yıl Kalkıyorum bakıyorum doğdu güneşim diyorum falan bizimki sıradan şeyler yaa 1 0 Yorumla
BiBusesin Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 382 cevap paylaştı. Youtube’da içerik üreticisi olduğum için. Kalkıp bildirimlere bakıyor kontrol ediyor ve her sabah 2 bardak su içiyorum😂😂 rutin 0 0 Yorumla
By_Barsss Takip Et Master Yaş: 33 , eic 73% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 3,3b cevap paylaştı. Şu fotoğrafı gördükten sonra bizim güne başlama anlamımız yok gibi hissettim, yaşı uzun olsun arkadaşım :) :) 0 0 Yorumla
PiLLy_BheBek Takip Et Master Yaş: 31 , eic 83% +1 yıl Maşallah 🧿 sağlıcakla kavuşmaniza sevindim😍 Kahveyle başlıyorum güne 1 0 Yorumla
Öylesineaçıyorum Takip Et Xper 5 Yaş: 24 , eic 92% +1 yıl 🥹🥹çok güzel maşallah Allah analı babalı büyütsün bize de nasip etsin inşallah. 0 0 Yorumla
TheLaady Takip Et Master Yaş: 26 , eic 38% +1 yıl Oy, ne güzeldir onun yanında uyanmak 😌 minicik.. 0 0 Yorumla
superpsikolog Takip Et Master Yaş: 46 , eic 53% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 8,9b cevap paylaştı. Güne okula giden civeleklerin sokaktaki bağırış çağırışları ile başlıyorum. 0 0 Yorumla
emre00488 Takip Et Master Yaş: 30 , eic 99% +1 yıl Sen eskilerden değil misin KS de ne ara çocuk yaptınn 0 0 Yorumla
KarmaşıkRuh_ Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Maşallah😍 sağlıklı, huzurlu nice günlerinize.. 2 0 Yorumla
u 27esmerim Takip Et Master Yaş: 38 , eic 98% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 2,4b cevap paylaştı. Maşallah Allah bağışlasın ♥️🌺 2 0 Yorumla
BenimHepUmudumVar Takip Et Master Yaş: 38 , eic 69% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,9b cevap paylaştı. Tüm anne babalara alkış 👏👏👏 1 0 Yorumla
DrErtuğrulbey Takip Et Master Yaş: 41 , eic 99% +1 yıl Gyunaydın en güzel başlangıç Allah bağışlasın 1 0 Yorumla
İST34MLT44 Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,6b cevap paylaştı. Maşallah Allah bağışlasın sana 1 0 Yorumla
asel1234567890 Takip Et Xper 2 Yaş: 29 +1 yıl Rabbım acısını göstermesin insallh mansallh🤲 güne mutluluklar ile kahveyle başlıyorum 😇 0 0 Yorumla
serdarcihan5 Takip Et Yoda Yaş: 43 , eic 99% +1 yıl maşallah 1 3 Yorumla serdarcihan5 +1 yıl senin mi bebiş Yorumla YunininTutisi +1 yıl Benim Yorumla serdarcihan5 +1 yıl tekrar maşallah Allah analı babalı büyütsün daha sen küçük duruyorsun anne olmak için Yorumla
mikimouse2 Takip Et Xper 7 Yaş: 27 , eic 99% +1 yıl Çocuğu böyle yerlerde paylaşma bence kem göz çok 0 0 Yorumla
kucukomerfarukk3535 Takip Et Xper 7 Yaş: 26 , eic 99% +1 yıl Kahvaltı; bazen de kahve ile. 😁 0 0 Yorumla
Necro12345 Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,6b cevap paylaştı. Bir bardak sütle 0 0 Yorumla
GaraGuru Takip Et Master Yaş: 36 , eic 96% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 2,7b cevap paylaştı. getirsene az ısıralım 0 0 Yorumla
1234567hgd Takip Et Xper 5 Yaş: 27 , eic 97% +1 yıl Bende çavuşu tokatlayarak maalesef 0 1 Yorumla Milmer +1 yıl Ahlaksız Yorumla
kuralsiz_pisikopat Takip Et Guru Yaş: 46 , eic 95% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,4b cevap paylaştı. Gunaydinn 0 0 Yorumla
BlackDeacker Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 96% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 371 cevap paylaştı. Türk kahvesi ile 0 0 Yorumla
Bay_Nutella Takip Et Master Yaş: 50 , eic 94% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 5,4b cevap paylaştı. Allah bağışlasın🙏 0 0 Yorumla
IAmarPresterAen Takip Et Mentor Yaş: 34 , eic 52% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 11b cevap paylaştı. Su içerek 0 0 Yorumla
Zevkli_adam Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,2b cevap paylaştı. Maşallah 🧿 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
43Cevap
Sabah kalkarım efendim bakarım güneşim doğmuş sonra elimi yüzümü yıkarım hayat derim koşmaya giderim 😀
Hehfhshdg
@olmazlarainat 😀😜
Yaa bi an önce kendi ayaklarım üzerinde durduktan sonra evlenip bi tane kız çocuğum olsun isterdi, Maşallah.
Olmasın mı bizim bı tane?
Sen bilirsin mdmdm
Ay abla senin hamile hallerin de çok tatlıydı annelik sana çok yakışıyor
Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin prensesini🥰
Allah analı babalı büyütsün gülen yüzün hiç solmasın seninde
Kalkıyorum bakıyorum doğdu güneşim diyorum falan bizimki sıradan şeyler yaa
Youtube’da içerik üreticisi olduğum için. Kalkıp bildirimlere bakıyor kontrol ediyor ve her sabah 2 bardak su içiyorum😂😂 rutin
Şu fotoğrafı gördükten sonra bizim güne başlama anlamımız yok gibi hissettim, yaşı uzun olsun arkadaşım :) :)
Maşallah 🧿 sağlıcakla kavuşmaniza sevindim😍
Kahveyle başlıyorum güne
Allah analı babalı büyütsün
🥹🥹çok güzel maşallah Allah analı babalı büyütsün bize de nasip etsin inşallah.
Oy, ne güzeldir onun yanında uyanmak 😌 minicik..
Güne okula giden civeleklerin sokaktaki bağırış çağırışları ile başlıyorum.
Sen eskilerden değil misin KS de ne ara çocuk yaptınn
Maşallah😍 sağlıklı, huzurlu nice günlerinize..
Allah Analı babalı büyütsün 💐
Maşallah Allah bağışlasın ♥️🌺
Tüm anne babalara alkış 👏👏👏
Gyunaydın en güzel başlangıç Allah bağışlasın
Maşallah Allah bağışlasın sana
Güne uykusuz başlıyorum hep yaa
Müzik, kitap, kahve. Tabi bir de baş belası lansor var...
Rabbım acısını göstermesin insallh mansallh🤲 güne mutluluklar ile kahveyle başlıyorum 😇
maşallah
senin mi bebiş
Benim
tekrar maşallah Allah analı babalı büyütsün daha sen küçük duruyorsun anne olmak için
Olsa da başlasam. Maşallah Rabbim esirgesin 🙂
Müge anlı ile 🤣
Maşallah.
Güne telefonumla basliyorum
Çocuğu böyle yerlerde paylaşma bence kem göz çok
Kahvaltı; bazen de kahve ile. 😁
Bir bardak sütle
getirsene az ısıralım
Güne su ile başlarım
Ne kadar pozitif bir fotoğraf
Bende çavuşu tokatlayarak maalesef
Ahlaksız