Dershaneden dönerken araplar saldırmıştı önce dövmüşlerdi bayıltana kadar sonra (epilepsi olduğuma ilk defa şükrettim) tecavüz edeceklerken nöbete girmişim kaçıp gitmişler sonra güvenlik benş yarı çıplak halde bulup ambulans polşs falan aramış 3üde serbest bırakıldı teşekkür türkiye
Balkondan düşüp kolumu birkaç yerden kırmıştım o günden beri yükseklikten korkuyorum :D Seninki baya ağırmış bu arada kim tarafından uğradın ve bir şey yapılmadı mı?
@Titanik52 çok tacize uğradım. Tecavüz girişimleri. Annem hergun gozumun önünde acı çekti. Öldu. Üvey annem oldu. Şiddet gördüm. Çocukluğumu yaşamadım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Pek sosyal değilim hayatım boyunca
Babam yüzme ögreticekti, kardeşimle ilgilenirken derin yerde ayağim yakmıştı ölüyordum. Sona zar zor babam yetişti çikarmişti beni.
Olm ben neden güldüm şimdi
QWefdsASD bilmem :D
Olm şimdi havuzda nasıl çırpındığını gözümün önüne getirdim de baya komik aw JWBSJNSJXS
küçüktüm tabi ozmn
Küçükken de animeci miydin
Yoo orta okulda pokemon izliyordum anime olduğunu bilmeden
Hıhı, yinede bu sitede favori arkadaşımsın
🥰
tacizci diye iftira atmışlardı.. annem inanmamıştı.. ama sona gelip bizden özür diledi şerefsizin evlatları..
Bende de tam tersi oldu, tecavüz edildiğime inanmadı annem
...
Kötü bi durum
umarım sana öyle yapan o kainattaki şeref yoksunu mahlukata işkence ederler..
Dershaneden dönerken araplar saldırmıştı önce dövmüşlerdi bayıltana kadar sonra (epilepsi olduğuma ilk defa şükrettim) tecavüz edeceklerken nöbete girmişim kaçıp gitmişler sonra güvenlik benş yarı çıplak halde bulup ambulans polşs falan aramış 3üde serbest bırakıldı teşekkür türkiye
Adalet yok ülkede :/
Geçmiş olsun
Teşekkür ederiim
Geçmiş olsun baya kötüymüş
Dehşet bi durum çok geçmiş olsun
Sen bunu yazdıktan sonra ben yaşadıklarıma travma demeye utanıyorum. Yarınların dünlerinden güzel olsun
Zaten küçüksün daha ne kadar küçüklükte oldu ki bu durum
9 yaşında
Kötü bir durum o yaşta
Nasıl oldu ki
boş ver uzun hikaye
Kısaca anlatabilirsin istersen özelden
Gerek yok
Peki
Balkondan düşüp kolumu birkaç yerden kırmıştım o günden beri yükseklikten korkuyorum :D Seninki baya ağırmış bu arada kim tarafından uğradın ve bir şey yapılmadı mı?
Kuzenimin arkadaşı odama dalıp cırıl cıplak mastürbasyon yaptığımı görmesiydi
Bu gerçek mi kim tarafından.
Evt gerçek
Uğramayan var mı acaba taciz vs
Dışlanmak sevilmemek anne baba tarafından
Sadece ananem sevdi
Taciz ve tecavüz girişimleri. Annem.
Nasıl yani
@Titanik52 çok tacize uğradım. Tecavüz girişimleri. Annem hergun gozumun önünde acı çekti. Öldu. Üvey annem oldu. Şiddet gördüm. Çocukluğumu yaşamadım.
Sende çok kötü üzdün 🥺
@Titanik52 kader. Bir süre sonra alışıyor insan
Umarım güzel bir hayat yaşarsın şans seninle olsun 🙏
@Titanik52 teşekkür ederim. Hepimiz
🙏🙏🙏
Kaç yaşında idin
9
Kötü bi durum
Evt
Üzdünn
😒çok kötü
Düzce depremi