Aylarca ulaşmaya çalışıyorsunuz, cevap vermiyor ve geri dönüş yapmıyor. Birden şak diye buluşalım diye geliyor.
Neden böyle yaptığını dinler misiniz yoksa direkt siler misiniz?

Aylarca ulaşmaya çalışıyorsunuz, cevap vermiyor ve geri dönüş yapmıyor. Birden şak diye buluşalım diye geliyor.
Neden böyle yaptığını dinler misiniz yoksa direkt siler misiniz?

Sen nasıl istiyorsan öyle yap. Ama insanlara çok güvenme derim. Direk sil desem belki de psikolojik olarak kötü bor durumdaydı ve yalniz kalmak istemiş belki de seni bir daha görmek istememiş ama pişman olmuştur. Seni özlemiştir. Belki de menfaati için geri dönmüştür arkadaşını senden daha iyi kimse tanıyamaz sen ne hissediyorsan odur.
Aylarca cevap verilmeyecek konumuna düşmem, yazmam. Bir kaç kez yazarım cevap almazsam merak edip, ararım cevap vermezse bir daha yazmam aramam.
Bana dönüş yaptığında sebeplerini dinlerim mantıklı bir nedeni sıkıntısı varsa görüşmeye devam ederim. Ama mantıklı bir sebep yoksa hayatımdan silerim. Aslında mantıklı sebep veya sıkıntısını benimle paylaşamayacak kadar beni kendine yakın hissetmemiş olmasi bile benim için sorun olur ve araya mesafe koyar zaman içinde daha da uzaklaşırım.
Geldiyse sebebi ile birlikte gelmiştir. Mantıklı bulursam sebeplerini iletişimde olurum ama gereksiz bahanelere sığınıyorsa onu ciddiye almam. Bu arada bildirim gittiği halde bilerek görmediği apaçık ortadaysa geri dönüp açıklama yapmasına bile gerek yok, konuşmak istemem. Umursanmamak en nefret ettiğim şey.
Cevap
19Cevap
Yazmazdım bir daha
Öncelikle aylarca kimse yazmam ve aramam. Birkaç kez yaşarım, o da aramızda bir yakınlık varsa.
Böyle bir durumun içinde bulunsam, aylarca haber vermeden hayatımda yer almıyordu. Bir ömür daha hayatımda yer almasın.
Aniden kaybolan insana sende kaybol. Sen ondan daha mı az değerlisin? Gereksiz zırvalarını dinlemeye gerek dahi yok kafası esince gidecek gelince kaldığı yerden devam edecek, yok öyle dünya.
Süpersin o zaman böyle devam 😁
Nedenini dinlerim tabi ki, belki kötü bir şey yaşamıştır ve o an konuşacak kadar dahi kendini iyi hissetmiyordur ya da ruh hali iyi değildir falan. Kestirip atmam fakat kızmakta en büyük hakkımdır ve onu sonuna kadar kullanırım.
Him him him yazdıklarıma bakıp dönüş yapmıyor ise bir problem vardır bu sefer ararım burdanda görmezden gelip duruyor ise silmem engellerim bu saygısızlığı sadece silmekle olmaz tamamen hayatımın dışında kalır
Mutlaka işi düşmüştür öylesinin jfjfjf Muhatap bile olmam Şunu yaşadım daha dün kanka naber deyip kimsenin kaale almadığı insan bugün başka türlü davranır oldu 😄 niye, menfaat duyguları buna sürüklediği için
Sjjss şak diyw bulusmak istiyorsa ben bunun altında birsey ararim ne olmusta buluşmak istiyor sen hayirdir
Bende öyle yapmıştım sebebi ise arkadaşlarıma bile anlatamayacak kadar özeldi. Kaldıramadım çareyi yapayalnız kalarak buldum onu anla, o iyi değil. Desteğine ihtiyacı var
Yazdıklarıma saniyesinde cevap verenlerin ne halt olduğunu gördüm şahsen bi mesajıma aylar sonra cevap veren arkadalımı düşündüm de onu daha çok seviyorum şahsen
Önce sebeplerini dinlerim. Geçerli bir gerekçesi yoksa mesafe koyarım, ama önemli sorunları olduğuna inanırsam problem etmem bu durumu. Yine yanında olurum.
Yani kısaca işi düştüğü için görüşelim demiştir.
Aradığım da açmayan kişi bana göre kişiliksiz biridir. Benim hayatımda olamaz. Ne dost nede başka biri.
İşi düşmese yazmaz bu tür insanlar. Ben sevmem bu tür kişileri normal zamanlarımda yanımda olduğunu belirtmesi lazım ki işi düştüğünde kardeşim gibi göreyim o insanı yardımına koşayım.
Yazıyorum cevap vermiyor hiç bir şekilde dönüş yapmıyorsa kusura bakmasın dinleyecek hiç bir sebebimde yoktur. Arkadaş çevreme dikkat ederim eğer bu tür davranışlar görürsem siler geçerim.
Birine arkadasim diyebilmem cok zordur. Bunu dedirtiyorsa dinlenilmeyi hak eden biridir. Bulusur ve dinlerim.
Gerçi ben o zamana kadar ona mutlaka ulasirdim benden kacmaz.😁
Evet nedenini dinlerim. Çoğu şeyin bemim sandığım gibi olmadığını anladım. O yüzden biri hakkında karar vermeden önce söyleyeceklerini duymaktan yanayım artık.
Ne olursa olsun sorumu sorarım. Cevabı tatmin ederse duruma bakılır ama tatmin etmezse o zaman geri dönüşü olmaz.
Herkes kendi yoluna.
İdam mahkumuna bile son sözü sorulur.
Neden yaptığını ne olduğunu dinlerim ben. Sonuçta hastalık var kaza bela var Allah korusun.
Keyfi yapılmış bir davranışsa silerim.
Yoo neden yaptığını da sormam direk silmem de. Vaktim varsa müsaitsem buluşurum takılmam ben öyle şeylere😂
Bu bana yapıldığında sildim, geri dönüşü olmadı. Ben de bunu birine yaptım, o da beni sildi. Dinlemedim, dinlenilmedim.
Eski arkadaşım* önemli bir şey yaşamadıysa, neden cevap vermiyor yazdıklarıma yani? Değer görmüyorsam yanında olmam o kişinin artık.
Soğurum, muhatap olmam.
O samimiyeti kaybetmeden önce düşünecekti.
Dinlerim.. ama hangi geçerli sebeple; işi mi düştü işi mi vardı?
Direk silmelik bir arkadaş böyle birine arkadaş sıfatı bile vermem ben...
Önce dinlerim ama açıklamalarını samimi bulmadıysam ilişkimi keserim
Dinlerim ama bana mantıklı bir neden sunması lazım iyi bir nedeni yoksa cevap vermem daha sonra
Meraktan sorarım yani neden bu kadar zamandır yoktun diye, saçma bir cevapsa soğurum ondan.
İşi düştüğü için gelmiştir kabul etmem konuşmam görüşmem
Nedeni ne olursa olsun olumlu olumsuz dönüş beklerim, buluşma teklifini de kabul etmem.
Arkadaşım bunu yapıyor silmek istesem yapışıyor canı sıkılınca bana yüz vermiyorum bende
İşi düştü heralde derdim buluşmazdım. Aylarca dönmüyor da birden geliyorsa vardır bir çıkarı.
Ya direkt engellerdim ya da çağırır, tartışır sağlam bir yumruk atıp; ondan sonra silerdim. (Kişisine ve yaptıklarına göre değişir.)
edit: ikincisini yapmak istediğim birisi var ve beni çağırmasını bekliyorum.
Daha önce neden cevap vermedin diye sorarım. Eğer sebepsizse bir daha konuşmam
ne sorarım, ne silerim bi bok yapmam normal bi şekilde devam ederim belki şakasına ooo hanfendi/beyefendi nerelerdeydiniz gözümüz yollarda kaldı tarzı şeyler diyebilirim
Ne işi düştü diye merak eder sonra aynı şeyi ben yaparım iplemem
Köşeyi dönüp zengin olduysa buluşurum tabii
Hahafghjkjhgggg böyle bişey olmaz bende
Dinlemem artık arkadaş değiliz
Bir planı vardır dıye düşünürüm
tanimiyomus gibi yaparim isim olmaz
Umurum dışı olur kale bile almam..
Isine bak d. m. b. u. k derdim
Nerelerde olduğunu sorarım, dinlerim.
Konuşurum en azından engellememiş
Kimseyi dinlemekle uğraşamam
Gerçek olan neyse yüzüne söylerim ve yaptığıyla onu yüzleştiririm