Adam evde bulaşık bile yıkıyo yaaa. Babam dalga geçiyor nasıl erkeksin diye. Hiç yüzü kızarmıyo
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Aile & Toplum konusunda 890 cevap paylaştı. Düşünce yapınız aşırı yanlış
Ailemle yaşadığım halde
Tüm çamaşırımı kendim yıkarım, sererim, toplarım, ütülerim
Yardım olsun diye yemek yaparım, bulaşık yıkarım, evi temizlerim
Her türlü ev işini yaparım ve bundan asla gocunmam.
Evlendiğimde de aynı şekilde devam etmeyi düşünüyorum tüm işleri eşime yıkacak kadar aciz kendine bakamayacak biri değilim
Hatta sürekli eşimle yemek yapmak en çok istediğim şeylerden biri
Kadınlar köle değil tüm işleri onlar yapacak diye bir şey yok.
Eş çalışan bir kadınsa özellikle yardım etmek gerekir. Ama çalışmıyorsa bile arada yardımın bir zararı olmaz gayette güzel olur
Bunlar kılıbıklık değil aksine eşine değer vermek ve verdiğin değeri davranışlarınla hissettirmektir
Adamlıktır00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(25-29)+1 yılMerhaba.
Şunları söyleyeyim : Bu ülke de sizin gibi düşüncesi olan kızlar mutluluk değil güç savaşı yalan eğlence entrika arıyorlar bundan dolayı da, istedikleri mutluluğa ulaşamıyorlar sizler kendilerinizi aşağılayan küfür eden sorumluluk sahibi olmayan sizi bir eşya gibi gören kişilere kendinizi, sunuyorsunuz ve bu da sizlerin sonlarını hazırlıyor öyle ki toplum da kadına karşı şiddetin ve cinayetin ana sebepleri de budur.
Diğer sorunuza cevaben : Evlilik tek bir beden de iki can olmaktır önemli olan bunun bilinciyle hareket etmek el ele vererek emek işleyerek çaba harcayarak mücadele ederek bir evlilik ancak yürütülür oysa ki, en güzeli olan da budur bakın ev ortak yaşam alanıdır kadının görevidir gibi bir kafa yapısına sahip olmak son derece yanlıştır çünkü insan insanın yükünü hafifletir insan insana yük olmak eskimiş düşünceleri terk edin böylelikle kendinize zararı dokunacak, davranışlardan da kaçınırsınız şimdi şu an sizin bu duruma sevinmeniz gerekirken tam tersi aşağılayarak yeriyorsunuz fakat unuttuğunuz şu bunu ona değil böyle düşündüğünüz için kendinize yapmalısınız.
Son olarak ; Siz aşağılık kompleksine sahip olduğunuz için sürekli yanlış seçimlerde bulunuyorsunuz bundan sonra da, ağlayıp duruyorsunuz o hayal ettiğiniz mutluluğa ise ulaşamıyorsunuz gazetenin kırmızı başlıklı kısımlarına konu olarak ekleniyorsunuz dişiliğinizi değil de, insani vasıflarınızı öne çıkartsana, hiç bu durumların içerisinde olmayacaksınız kendi ellerinizle kendi sonunuzu hazırlıyorsunuz..
52 Yorumla- +1 yıl
Çok güzel açıklamışsınız👏
Cevap sahibi+1 yıl@Sweetgirl23 Güzel bakan, güzel görür.
Teşekkür ederim.
Gizli Üye(30-35)+1 yılYa evlensem bende eşime yardım ederim isteyen istediğini söylesin. Ama iş ciddiyete bindiğinde karşımda duracak kişinin var haline. Evlendiğimde eşim benim sorumluluğuma giriyor onun hayatını güzelleştirmek kolaylaştırmakta benim görevim varsın kılıbık desinler.
02 Yorumla
Soran+1 yılEşinin de işi senin hayatını kolaylaştırmak değilmi. Şey için şekilden şekile gitmeyin
- +1 yıl
Kız sen harbi harbi beyi. nsizsin bak gram aklın yok trol yapıyorsun büyük ihtimal ama trolünü yapmak bile nasıl bir beyi. nsiz olduğunu gösterir. Sen kölesin böyle yorumlarda bulunma erkeklerin kölesi git bulaşık yıka şimdi evi temizle hadi burada ne işin var senin
+1 yılErkeklik bulaşık yıkayıp yikamamasi ile ölçülen bir şey değil yalnız. İşte biz bu zihniyet yüzünden erkekleri birer öküze çeviriyoruz. Erkek de ev işini yapar..
Batı ülkelerindeki erkeklerin evdeki halini görün bebeklerin bezini bile degişiyorlar ve o kadar tatlı görünüyorlar ki
Şu saçma sapan Ataerkil toplum kafasından bir an önce kurtulmamız gerekiyor
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
20
Cevap
38Cevap
Gizli Üye(18-24)+1 yılBunları derken sizin yüzünüz kızarıyormu? bence kızarmalı iyilik yapıyor adam eşine
Bulaşiklari yıkıyor ne bileyim evi süpürüyor diye kılıbık mı oluyor erkekler iki taraf da çalışıyorsa birbirlerine yardım etmeleri lazım
Kendinizi köle gibi kullandırtmaya nekadar meraklısınız o işler kadının görevi diye diye bazı erkekler sizi ayakta uyutuyor sizde yiyorsunuz
Ama gerçi sizin gibiler hakediyor bir bardağini kaldırmayan birine denk gelirsin de ozaman kılıbık dediğin adamın arkasından ya adam nekadar iyiymiş diye söylenirsin adam kendi çizgisini biliyorsa ve gerekeni yapıyorsa helal olsun ona.40 YorumlaBence sen ablani kıskanıyorsun. Kiskanmakta da çok haklısın çünkü her erkek eşini dusunen yardım eden bir adam olmuyor maalesef. Umarım karşına her işi senin üstüne yıkan bir bardağı kaldırmaktan aciz bı adam çıkar da baban senin eşine aslanım der sende mutlu olursun :)) normalde demem ama sen hakettin.
43 Yorumla
Soran+1 yılNe kıskanıcam be. Ben evlensem evimde erkek olmasını isterim. Ne o öyle bulaşık falan yıkayarak. Mide bulandırıcı bence
- +1 yıl
Sende bizim midemizi bulandırıyorsun.
+1 yılAferin kendinizi köle gibi görmeye ne kadar meraklısınız. Sizin gibilere asla yaranılmaz size sizin gibi insanlar lazım. Oysaki eşine yardım etmesi onu düşünmesi o kadar güzel bi davranış ki. Ama tabi sen cahil bunu anlayamazsın. Bi gram aklın olsa zaten anlardın.
04 Yorumla
Soran+1 yılYa bir gidin birde kadın olucaksınız he. İyi sen kocana bulaşık yıkattır o zaman
- +1 yıl
İyi sende bol bol dayak ye kocandan aklın başına gelir belki. Evet kadınız kendi ayaklarımızın üzerinde durabiliyoruz çok şükür senin gibi değiliz, hadi ikile şimdi.
Soran+1 yılKimse kimseye dayak atamaz bu aynı şey değil. Ben Öyle biriyle evlenir misiniz cidden Nasıl kocam diyeceksiniz ona. Çok komik
- +1 yıl
Pardon da neden demeyeyim. Onu getir bunu yap diyen her işe seni koşturan biriyle ömür geçer mi? Sen nasıl bi dünya da yaşıyorsun. Senin istediğin tipler eşine zorba davranan kisiler oluyor bu yüzden diyorum sana dayak yersin diye
+1 yılSoruyu okurken cahilliğinin kokusunu alabildim inanabiliyor musun?
Sana maço takılıp ağır abi gibi davranan seni döven biri lazım demek ki.
"Ev işi kadın işidir" der, sen de ona hizmetçilik yaparsın. Cahil ve sığır gül gibi geçinirsiniz.
10 YorumlaHep söylüyorum. Bu garilar güce tapar. O yüzden kadını Sert ve küfürlü becereceksin diye. Buyurun soru ortada... Neyse. Sert ve küfürlü becerilmeyi seven İtaatkar ve xürtük ruhlu Zayıf vücutlu zarif giyimli küçük memeli küçücük fındık kalçali sıfır basenli incecik bacaklı bebeksi okşamalık yüzlü kalem etekli stilettolu garı ariyom ben
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 466 cevap paylaştı.
+1 yılBulaşık yıkamanın kadın cinsine has bi eylem olduğunu düşündüren ruh hastası fikrin kaynağı nedir sendeki
22 Yorumla
Soran+1 yılErkek bulaşıkmı yıkar ya saçmalıyosunuz. Öyle bir erkekle evli olmak istermisin cidden.
- +1 yıl
Evet güzel olurdu gerçekten. Yediği tabağı yıkayabilme becerisine sahip bir birey olduğunu görmek
+1 yılAdam evde ablana yardımcı oluyor baktığın da aslında kılıbık olarak değerlendirmek yerine ne kadar güzel eşine yardımcı oluyor diye değerlendirsen keşke :/
04 Yorumla
Soran+1 yılYaaa bulaşık da yıkamasın yani pardon da
- +1 yıl
Neden yıkamasın ki? Eline mi yapışır? Ayaklarını uzatıp tv ye mi odaklasın bulaşıkta yıkayabilir , yemekte yapabilir ne bileyim her şey yapılabilir.
Soran+1 yılO zaman kestirsin kusura bakma da
- +1 yıl
Erkek evde sadece düzmek için yok. Kadında sadece ev işlerini yapmak için yok. Bence biraz daha olgunlaşmalısın.
+1 yılSizin gibilerine sîken yaranır diyoruz ablanın dötüne vursa kırbacı her işi ona yüklese iyi adam olurdu enişten eminim.
30 Yorumla
+1 yılNe güzel işte bulmuşsunuz modern enişteyi ablana hizmetçi gibi davranan biri olsa daha mı iyi olacaktı adam ev işlerine yardım ediyor, eşini kaba davranarak üzmüyor işte ne güzel
00 Yorumla
+1 yılEnişten için üzüldüm sizin gibi bir aileyle akrabalık ilişkisi içerisine girdiği için. Allah sabır versin.
00 Yorumla
+1 yılbabanın tepkisi ne saçma ya! bulaşık yıkasa ne olacak ne zamandır kadına çiçek gibi davranmak ayıp oldu
00 Yorumla
+1 yılGüzel işte daha ne istiyorsunuz.
Yapmazsa taş fırın kesilse bu sefer de çok vicdansız diye tutturacaksiniz00 Yorumla
+1 yılÇok saçma bir düşünce şekli bir de bir kadın bunu söylüyor
04 Yorumla
Soran+1 yılYaaa öyle diyorsunuz ama bir erkeğin bulaşık yıkaması bir taraftan çok gülünç bir taraftan çok itici
- +1 yıl
Değil
Soran+1 yılÖyle ama. Sonuçta erkek diye evleniyoruz. Ne farkı kalıyo. Zaten babam dalga gecıyo sen nasıl erkeksin Biraz erkek ol diyo. Hiç umrunda değil eniştemin
- +1 yıl
Tamam sen eşine bulaşık yikatmazsn.
Öyle erkek zor bulunur 😄
Ama sen enişte demek zorundasın🙂02 Yorumla
Soran+1 yılMecbur diyorum
Aile & Toplum konusunda 5,2b cevap paylaştı. Evlenince anlarsin keske enistem gibi kocam olsaydi dersin
01 Yorumla
Soran+1 yılDüşman başına. Ben erkekle evlenirim
+1 yılAblanı mutlu ediyor sizde adamı küçük düşürücü konuşun bravo
010 Yorumla
Soran+1 yılYa ne alaka erkek o. İğrenç bir durum bulaşık yıkaması
- +1 yıl
Ne var bunda yapacak tabii sende evlenince sana da yapar birileri bunları kendine görev bilmen saçma değil mi
Soran+1 yılÖyle olacaksa ben kız arkadaşımla ayrı eve çıkarım yasarım. Neden erkekle evleniyim. Bir erkeğin bulaşık yıkaması iğrenç ötesi bir şey
- +1 yıl
Sen kocanın ayaklarını yıka
Soran+1 yılYıkarım ne olacak sevgi olduktan sonra
Soran+1 yılBanyosunuda yaptırırım ayağını da yıkarım kocam olucak sonuçta
- +1 yıl
Onun bulaşık yıkaması iğrenç sen sevdikten sonra ayak yıkarsın pırıl pırıl bi zeka
Soran+1 yılYa niye eşimin ayağını yıkamıyım. Ne kadar örümcek kafalı düşünüyorsunuz. O benim öbür yarım olucak
- +1 yıl
Komik kız seni
Soran+1 yılAyy bana diyene bak
+1 yılBence de söz dinleme ile kılıbıklik arasındaki çizgiyi bilmesi gerek ablani uyar sende
02 Yorumla
Soran+1 yılSöylüyorum ablama. O durumdan memnun
- +1 yıl
Anladim zaten onun işine gelir ama ne bileyim ya
Aile & Toplum konusunda 1,2b cevap paylaştı. Öyle tiplere dikkat et. Benden söylemesi. Benim baldızda bana öyle takşlırdı :)
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 3,3b cevap paylaştı.
+1 yılErkek dediğin sert olmalı masaya yumruğu vurdumu bu akşam bulaşıkları ben yıkıycam diyebilmeli 🤗😂
02 Yorumla- +1 yıl
@Asabiöküz 😂😂😂
Aile & Toplum konusunda 356 cevap paylaştı. Tamam sen git daha sofradaki bardağı mutfağa götürmekten aciz olan bir "erkek" ile evlen.
00 Yorumla
+1 yılİnşallah kocan evde hiç bir işe karışmaz 😆😆
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 11b cevap paylaştı.
+1 yılYıkanabilir bu kılıbıklık göstergesi sayılmaz bilakis yardımsever eş biçimi
00 Yorumla
+1 yılEnistenle baban mı birleşti? Erkekliği babana lazım degil ki!
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 5,4b cevap paylaştı.
+1 yılanormal, sonuçta ablana yardım ediyor sonuçta ablan mutlu ise sen dünden razı gelmen gerek olaylara
00 Yorumla Adam romeoymuş sana hanzonun biri denk gelirse görürsün bu ettiğin laflara pişman olursun
00 YorumlaAtaerkil bir ailenin yansıması olan siz ve babanız en yakın zamanda psikoloğa görünün
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılNormal eşine yardım ediyor işte ne güzel siz kadınlarda bir yardım istersiniz yardım ederler niye yardım ediyor dersiniz 😅
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılNe güzel bu kötü değil :/ ne bayilyosun dimi dovse sövse adam olurdu
02 Yorumla
Soran+1 yılNe alakası var erkek olsun yeter
Cevap sahibi+1 yılSenin Allah belani versin umarim adam ne ors.. bu oldugunu anlarda evine bile sokmaz erkek olsunmus seni bir gün bi s... ker erkek nasilmiş görürsün kaşmer seni
Gizli Üye(30-35)+1 yılAblan iyi bir saf bulmuş artık bütün işleri ona kitler 😄
05 Yorumla
Soran+1 yıl😂😂😂
Cevap sahibi+1 yılBenim ablam da kılıbık bir erkekle evlen di evde hiç bir eşyaya bile dokunmuyor tüm ev temizliği ni adam yapıyor hayat ablalara güzel oh 😄
Soran+1 yılÖyle erkek mi olur ya
Cevap sahibi+1 yılOlmaz da işte kullanmak için ablana iyi geliyor işe yarıyor diye yadırgamıyor menfaatleri ni karşılıyor sonuçta ablan o yüzden rahat itici bulmuyor 😄
Cevap sahibi+1 yılBen yardım etsin diyorum bunda sorun yok ama hergün hergun evi yukarıdan aşağıya temizlemesi sıkıntı erkeğin işi değil
Gizli Üye(36-45)+1 yılNormal de ne güzel işte, ablan rahat ediyor. Daha ne istiyorsun.
00 Yorumla
+1 yılbenim eniştemin elinden de her iş gelir maşallah bunun kılıbıklıkla alakası yok ablana yardım ediyor ne güzel işte hiçbir şey yapmadan oturup önüne yemek beklemesi mi normal
00 YorumlaHayat müşterek değil mi eşine yardımcı oluyor adam nesi komik ablamı bir obje veya evin hamalı olarak görmüyor demek ki buna sevinmelisiniz
00 Yorumla
+1 yılYani bu şekilde erkek seven kadın da var sevmeyen kadın da var
10 YorumlaBu kılıbıklık değil ki gayet normal yapması
00 Yorumla
+1 yılmaldir ya da kuzudur o. kucukken topu insaata kacmistir
00 YorumlaYardım etsen beğenmezler , dövsen hayvan derler , kaba davransan hanzo derler istediğiniz nedir
01 Yorumla
+1 yılAblan kolesini bulmus... parmaginda oynatir
01 Yorumla
Soran+1 yılAynen öyle ya
+1 yılEve tenizliğe cağır 😄
Köşe bucak temizlesin 🤣01 Yorumla
Soran+1 yıl😂😂😂
+1 yılNormaldir yıkasın yardım ediyor eşine
02 Yorumla
Soran+1 yılNormal mi yani erkeğin bulaşık yıkaması
- +1 yıl
yıkamayınca da niye yıkamıyor diyorsunuz
+1 yılNe güzel işte evlilik yardımlaşma gerekir
00 YorumlaAferim ablana istediği köleyi bulmuş :D
00 YorumlaKıskanmaya gerek yok hani 😅
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılhelal olsun kız sana valla helal. yaşın kaç
00 Yorumla
+1 yılBaban ayrı sen ayrı cahilsin
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAblan kiziyormu enistene cok tokat flan
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılsana mi kaldi * Aferin enişteme
00 Yorumlaablanın üçgen etkili o zaman.
01 Yorumla
Soran+1 yılÜçgen derken
+1 yılSanane?
00 Yorumlapsikiyatri doktoruna gözükmelisin
00 Yorumla
+1 yılNormal olan enişten anormal sizsiniz
00 YorumlaO erkek dğeil yani köle ruhlu sanırım
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBende köle ruhluyum eşime itaat ederim
01 Yorumla
Soran+1 yılTövbe de ya
Gizli Üye(25-29)+1 yılAblan fena mı
02 Yorumla
Soran+1 yılHemde çok
Cevap sahibi+1 yılBelli yazık adama
Gizli Üye(30-35)+1 yılKilibikmis iyyy
00 YorumlaGünümüz enişteleri
01 Yorumla
Soran+1 yılAynen
Ne güzel işte
04 Yorumla
Soran+1 yılNesi güzel saçmalama😀
Soran+1 yılNesi güzel
bir tamam
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılYengoş de 😀
00 Yorumla
Devamını Gör(43)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aile & Toplum > Sorular > Ablam evlendi, eniştem çok kılıbık. Evde bulaşık bile yıkıyor, enişte diyesim gelmiyor. Normal mi?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler