Bugün Twitter'da bu tweeti gördüm, meğer bizim ev araba alamayacağımızı düşünmemizin sebebi baş kısmımızda bulunan taç çakramızın çalışmamasıymış. Evi ve arabası olanlara soruyorum, taç çakramızı nasıl çalıştırabiliriz? Siz nasıl çalıştırdınız?

Bugün Twitter'da bu tweeti gördüm, meğer bizim ev araba alamayacağımızı düşünmemizin sebebi baş kısmımızda bulunan taç çakramızın çalışmamasıymış. Evi ve arabası olanlara soruyorum, taç çakramızı nasıl çalıştırabiliriz? Siz nasıl çalıştırdınız?
Hint kast sistemindeydi sanırım bugün köylü olarak dünyaya gelsen de öldüğünde daha üst bir sınıfta yeniden dünyaya gelebilirsin hesabına benzemiş. Arabam var ev alabileceğimi şu an düşünemiyorum. Olay cakrada değil yaşadığımız ülkenin kötü ekonomisinden dolayı yoksulluk sınırı 20.000 TL ydi en son.
Cevap
10Cevap
Saçmalık tabi ki :) böyle bir şey yok. bunlarda bundan parayı buluyor işte insanları kandırarak
Kredi sermaye arpa ve birçok unsur çakraları sayesinde oluyor bunlar ben çok eskiden araba sahibi oldum oda kredi çakrası sayesinde oldu ev için uğraşıyorum bakalım çakra ne yapacak bana 😁
Taç çakramı çalmışlar. adjskdkdk
Çünkü bir tacım olsaydı, onu satıp arabaya ve eve sahip olabilirdim. 😒
Ya kanka hani şey olabilir mi? Ülke ekonomisinde bir sorun olabilir mi? Hani öyle de baksak mı Sinan hozam
Accessbars yaptır tüm çakralarındaki tıkanıklıklar açılıyor.
resmen saçmalık. parası olanın çakrası çalışıyor zaten otomatik pilota geçiyor
taç çakramız çalışınca gökten başımıza para mı yağacakmış.
Bunlara inanıyor musunuz gerçekten? 🤔
Ehonomi eyi yehenimin sosyetik hali
Jajajajaj tabi canm yoksa ekonomi çok iyi 🤣🤣
Böyle saçmalıklardan ne zaman kurtulacağız?
Hurafelerle zengin olmak...
Harbi lan benim param var alamıyom
AKP yine yırttı yani
Doğuştan açık
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?