Siz olabilirsiniz veya arkadaş, akraba vb..
Bir kadın tarafından sözlü veya fiziksel tacize uğrayan erkek var mı?
Teşekkür ederim.
Not: "Evet" , "Uğradım" gibi kısa cevaplar istemiyorum, olayı anlatın lütfen.
Siz olabilirsiniz veya arkadaş, akraba vb..
Bir kadın tarafından sözlü veya fiziksel tacize uğrayan erkek var mı?
Teşekkür ederim.
Not: "Evet" , "Uğradım" gibi kısa cevaplar istemiyorum, olayı anlatın lütfen.
İstanbula ilk gittiğim dönemlerde başı kapalı bir kadın İETT de önümde duruyordu otobüs çok kalabalık yer yok duracak nerdyese bana sürtundu durdu ben kendimi geri çektikçe devam etti cama yapıştım yinede devam etti anı frende de resmen üstüme yapıştı o soğukta nasıl terledim indikten sonra da göz kırptı başıma gelen en ilginç olay sanırım hiç o taraklarda bezim olmadığı için aldırış etmedim ama çok kötü olmuştum bide o sıralar bu taciz olayları çöktü kadınlara karşı cezası da var bilmem ne aşırı tedirgin olmuştum öyle bir damga yiyecem diye :'/
Evet uğradım. Hastaneye gitmiştim orada orta yaşlı kadın bir doktor vardı. Diz kapaklarım ile ilgili bir kontrol yaptıracaktım. Soyunmamı istedi, emin olamadım ve tekrar sorduğumda evet soyunmalısınız dedi. Soyundum (üst vücut da dahil) ve dizlerimden başlayarak bacaklarımın her yerini inceledi. Kasıklarıma doğru yaklaştı ve ben içgüdüsel olarak yükseldim. Bunu fark etti ve gözü devamlı oraya kayıyordu. Biraz daha zaman geçirdik ve bacaklarıma bakarken ufaktan elinin tersiyle birkaç dakika sürttürdü. Ayağa kaldırdı ve yürümeli, oturmalı, birkaç hareket yaptırdı ve izledi daha sonra bana kartını verip; birkaç defa daha uğramalısın dedi. Belki de o amaçla yapmamıştır ama işkillendim yani. (Kartı da kaybettim ama baya ünlü bir hastane adını söylemek istemiyorum.)
1 kere sözlü uğradım roman mahallesinden geçerken 3 kız vardı laf attılar korktum bişey diyemedim :)
Toplam 3–5 kerede dolmuş otobüs ve metro taciz e uğradım
Dolmuş çok sıkılıktı ben köşeye sıkıştım hareket edemedim kadın geldi dayandı bana hem utandım hem korktum hem hoşuma gitti karışık bişeydi
bikere dolmuşta oruruyodum busefer sağ omuzuma biri süttünmeye başladı 1-2-3 sürttü aklıma direkt dayının biri dayıyor sandım kafamı kaldırdım kadındı omuzuma sürten kısmıda ön tarafıydı
Ben kapri ile Güneydoğu'nun cahil kalmış bı semtinde dolaşıyordum
( Bu arada bende güneydoğuluyum hemen topa tutmayın )
Karadan gelen üç türbanlı asalak canlı benim Kürtçe bilmediğimi düşünüp buna bak kendini antyada sanıyor dedi biri de o g*te şaplak Atacan dedi hiç cevap vermedim
Cevap
13Cevap
2 kere ulaşımda elle 1 kere sözle tacize uğradım. 5-6 kerede telden sapığım oldu. Hepside bayandi
Sen peki ugradinmi?
Ben uğradım. O zamanlar dindar biriydim ve nereye donsem yapisiyordu bana
Kendimi gizleyerek yazıyorum evet
Tecavüze ugradim
Taciz olmadıda karşı taraf arzuladığnı söyledi
Bunla övünür erkekler bence
Toplu ulaşım da oldu ama kimseye söylemedim
Anlatayım birisin de bana arkasını dayadı yapıştı resmen birisi de önden göğüslerini sürterek geçti
Hatırladıklarım bunlar tabi ki daha hatırlayamadığım vardır belki
Uğradım ama burada aciklama yapmam
toplu ulaşım kullanırken uğradım
ben 3 kızdan hemde olmicak yerde
İşte o benım
✋✋✋✋✋✋
Hiç yaşamadım
Fiziksel
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?