? Hırsızlık affedilebilir mi?

Bir kız arkadaşım var 4.05 ay önce evime geldiğinde onu odamdan bir şey alıp tuvalete gidip soktuğunu gördüm koynuna o gün sesimi çıkarmadım ama o günden sonra kendisiyle görüşmedim de telefonlarını da açmadım mesajlarına da cevap vermedim. Sonra şehirdışına çıkmıştım 2.03 ay oradaydım orada da beni arayıp mesaj atmaya devam etti orada da hiçbir şekilde mesajlarına cevap vermedim şimdi döndüm dün evime geldi habersiz bir şekilde döndüğünü duymuş ama ben kesinlikle görüşmek istemiyorum. O zaman yüzüne bir şey söylemedim ama küçük bir şeyde olsa yaptığı bana çok dokunmuştu çok da yakındık kim bilir evime gelip gittikçe neler aldı götürdü durumuda iyi ben hastalık olduğunu düşünüyorum bir daha geldiğinde tepki versem yoksa yüzünü açık açık söylesem mi Şundan dolayı seninle görüşmek istemiyorum diye

Güncellemeler
+1 yıl
Bu arada aldığın şey saç kremi.. değerli şeyleri aldığını düşünmüyorum çünkü olsa fark ederdim bebek tokası bebek çorabı yüzük küpe kolye böyle şeyler daha önce bir arkadaşımda söylemişti itimat etmedim , Dediğim gibi durum oldukça iyi ben artık hastalık olarak yaptığını düşünüyorum
? Hırsızlık affedilebilir mi?