Pardon sağlık acısından mecburi olana bişey diyemem ama annenin kendini tekrar hazırlaması ve mental olarak hazır hissetmesi için kendinize biraz zaöan tanıyın derim kendinizi strese sokmanız iyi olmaz
Öyle tabi de haklısınız da ama insan böyle de psikolojik çöküşte oluyor Geçen sene benden önce nişan yapan kızdan önce evlendim. 1 buçuk ay içinde hem nişan hem düğünümüz oldu. Kız benden 1 sene sonra evlendi 8 haftalık hamile 😔 aramızda 5 hafta var şu an bebeğim sağlıklı olsaydı 13 haftalık olacaktı.
Amin amin Allah razı olsun güzel düşünceleriniz için. Annelik duygusunu tatmadan önce çocuk düşünmüyorduk bile en az 2 yıl demiştik baştan 😔 zaten bir anda evlendik vakit geçirelim gezelim tozalım eğlenelim diye. Bu duyguyu tattıktan sonra bi anda şefkat merhamet duyguları yüklemesi yapılmış gibiydi bana 😊 çok fevri biriydim artık hiçbir şeye sinirlenmemeye umursamamaya başlamıştım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Yapmayın yptırmayın yaptıgınızın sorumluluğunu alın bi cana kıymayın
Bebeğimin kalbi durduğu için kürtaj yaptırmak zorundaydım 🙄 kendi isteğimizle yaptırmış olsak sorar mıyım yani tekrardan evlat sahibi olmak için?
Pardon sağlık acısından mecburi olana bişey diyemem ama annenin kendini tekrar hazırlaması ve mental olarak hazır hissetmesi için kendinize biraz zaöan tanıyın derim kendinizi strese sokmanız iyi olmaz
Öyle tabi de haklısınız da ama insan böyle de psikolojik çöküşte oluyor
Geçen sene benden önce nişan yapan kızdan önce evlendim. 1 buçuk ay içinde hem nişan hem düğünümüz oldu. Kız benden 1 sene sonra evlendi 8 haftalık hamile 😔 aramızda 5 hafta var şu an bebeğim sağlıklı olsaydı 13 haftalık olacaktı.
Benden sonra evlenenler ya hamile ya doğurdu düşüncesi elbette çok saçma ama benim şu dönemimde o kadar yıpratıyor ki bu düşünce beni
Ee yarışamı girdiniz bırak kocanla vakit geçir eğlen keyfini çıkar çocuk nasıl olsa yapılır allah sağlıkla hayırlısını nasip etsin ☺️ gerisini takma
Amin amin Allah razı olsun güzel düşünceleriniz için. Annelik duygusunu tatmadan önce çocuk düşünmüyorduk bile en az 2 yıl demiştik baştan 😔 zaten bir anda evlendik vakit geçirelim gezelim tozalım eğlenelim diye.
Bu duyguyu tattıktan sonra bi anda şefkat merhamet duyguları yüklemesi yapılmış gibiydi bana 😊 çok fevri biriydim artık hiçbir şeye sinirlenmemeye umursamamaya başlamıştım.
İnsan özlüyor. İnşallah Allah isteyen herkese sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin
Amin
neyden korunucaksın gripden mi
Evet tekrar hamile kalırsan riskli olur
Hadi ya 😔
Kürtaj mı oldun
Evet bebeğin kalbi durduğu için
Doktor mu dedi
Ne zm kürtaj oldu tekrar çocuk dysunuyouzmu
20 gün önce tabi düşünüyoruz
Ne güzel bizimde kalp durdu düşük oldu yeniden istiyiz
Bizimde aynı şekilde
30 gün oldu bizim bizde ilişki olur mu bilmiyoz
Ben açıkçası ilk adetimi bekliyorum, adet günüm düzeldikten sonra çocuk düşünüyoruz
Benim eşim dün adet oldu
Münasebetiniz artık olur tabiki onda bir sorun yok
Hım bakalım o zm çalışmaya devam 🙊🙊
Bu seferde bakalım hemen olur mu
Bide adet dün okdu artık ilişki kesin sorun olmaz demi
bence yoktur