Ben bunu nasıl inandırmalıyım sizce?

Kuzenimle kavga ettik daha doğrusu yani onun bir üniversite den flörtü varmıs benim haberim bile yoktu öbür kuzenim söyleyene kadar da olmadı sonra birisi bana istek yolladı kabul ettim instagramda sonra resimlerimizi görünce kuzenimle ben onu tanıyorum işte konuştuk da ya bana ayarlasana kuzeninse. Dedi bende karışmam zaten konuştuğu var herhalde dedim sonra bana yavsadı bu şeref yoksunu bende küfürler ettim işte gel İzmir deyim tatil yap burada filan sonra bida kuzenim için zorlayınca da küfür ettim o sinirle artık engelledim gitmiş kuzenime senin kuzenin seni bana kotuluyor bana küfürler ediyor meğer zaten konuştuğu fulortu oymuş herhalde de demiş benim hakkımda işte kuzenimde bana beddular ediyor beni engelliyor işte benim hakkımda küfürler etmisin ben birileriyle konuşuyormuşum beni kotulemisin ona diye beni dinlemedi bile engelledi annesini aradım konuşmak istemiyorum diye bagırıyor filan sonra aramadım mesaj attım başka bir hesap dan anlatmak için derdimi annesine söylemiş beni rahatsız etmesin diye yengem annemi aramış kızın niye kısmetine mani oluyor kızın demiş anneme ne alaka ya valla deli etti bunlar beni ne yapardınız yerimde olsanız yani yediğimiz içtiğimiz ayrı gitmezdi bizim diğer kuzenlerimden ayrı tutardım ben onu herşeyi onla paylaşırdım ben yok yani konuşmuyoruz aillerimiz de bu durumdan etkilendi şimdi mesafeliler

Ben bunu nasıl inandırmalıyım sizce?