Ev sahibinin rastgele seçtiği kişiler ile toplam dört kişilikli bir apartta kalıyoruz. Ev arkadaşlarımı pek sevmiyorum. Bir kavga ediyoruz, bir baktım konuşuyoruz. Ama aramızda bir görünmez duvar var. Hissedebiliyorum. İyi gibiler de ama sevmediğim çok huyları da var. Çoğu kez anlaşamıyoruz. Yüz yüze baktığımız için de illaki konuşuyoruz.
3 haftadır beraber kalıyoruz. Ailemi çok özlediğim için memlekete gideceğim yarın. Yanımda kalan arkadaşımdan, bende gerektiğinde bir şeyler alıyorum, vermeye de çalışıyorum ama onlara tam güvenemiyorum.
Dolabımda fazla eşyam yok ama makyaj malzemelerim falan var. Sizce giderken dolabıma kilit takıp gitmeli miyim?
Yoksa kilitlemeyeyim mı?
Çok kararsız kaldım. Bu sefer alınırlarsa diye de korkuyorum. Zaten aramız kötü.
Yardımcı olursanız sevinirim.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Samimiyetin nasil onlarla kirilmasun dersen onemli esyalari yurt sahibine vs. Emanete burak en garanti
Samimi değiliz fazla. Konuşuyoruz gulisuyoruz ama bilemiyorum.
Samimiyet yoksa kuzum kilitle soran olursa da sizlik birsey degil benim prensibim bu vs uydur biseler
Bence onemli esyalarini al makyaj mazen vs kalsin ve ozellikle kitleme.
Kitleme ki geldiginde bakalim yerinde duruyo mu durmuyo mu gorursun.
Ve ona gore nekadar guvenilir degil testetmis olun.
Kitleme önemli eşyaları al güvensizlik verirsen döndüğünde basit konulardan tartışma çıkar. Kitlenmek hakkın ama biraz tanımış olursun
Kilitle. Biri bir şey demeye kalkarsa "dalgınlıkla kilitlemişim" dersin.
Sence de öyle yapayım değil mi gerçi aynı odadayiz. Giderken bakacaklardır odama gireceklerdir muhtemelen görecekler haliyle. O zaman ne yapmalıyım bilemiyorum
Önemli olan eşyalarınızı yanınıza alın.
Önemsizler kalsın. Kitlemenize gerekte yok.
Alınacak bir şey yok kitleyebilirsin ama yanına al bence hem olası bir yanlış anlaşılmadan kurtulursun
kendi dolabın ise istediğini yaparsın ve kira aylık bitmesine az kalmış yerine birisini bul ve kendinde başka eve geç
bende öğrenciyim bu yıl tek çıktım eve
Tabi ki kilitleyeceksin
Gerek yok zaten belli eşyaların
sağlam kitle
Kitle öyle git