Biraz dertleşebilir miyiz?

zamanla her şey yoluna girer üzme kendini istedigin gibi Bi hayatın olur
Lisede lise son sınıftaki dershanede daha önce 6 ay okuduğum eski üniversitemde hiç arkadaşla insnaların her gün gittiği cafeye gitmek nasip olmadı şimdiden sonra olur mu inşallah olur da kocaman insanım ya hala bunları bşle yaşayamamış bi şey başaramamış
Ama lisede 3 yıl beni öyle bıraktı Allah. Yılladca yaşamışım ya düşünsene bi gin bile tahammül edilemeyecek şeyi ve Allahım bana karşı merhamet et lütfen merhametli ol
Allah beni 15 yaşımdan 22 yaşıma kadar öyle yaşattı yalnız olmak imkansız olsa da yine öyle yaşatabilir mi diyorum
Ama beni yıllarca öyle bıraktı en güzel yaşlarını kaybettim bana bi daha kıyma Allah’ım
Yıllarca kaldım yalnız hiç gezemeden
Allah Nefret ettiğim hiçbir durumu bana tekrar yaşatmasın be uzun sürdürmesin
En güzeli gezmek
Böyle yaşanır mı ya sağlığım sıhhatim var okulda tek odada tek sağlığım boşa gidiyor
Yok boş ver duaların için sağol inşallah hepsi kabul olur
Niyeki ben kiz arkadaş arıyorum ve sen 28 yaşındasın
Beni depresyondan çıakracak tek şey para Yoksa 3 ay önce de çıkmıştım böyle hak etmediğim hayatta tekrar giriyorum tabi
Değerin anlaşılır
Nerde biliyosun
Bunu kndine dert etme doğru insan doğru insanlar tarafından farkedilir
Görüş
5Görüş
abı ne dertlıymıssın kendımınkını unuttum, ya sen gencsın ortama aksana nerde okuyosun
Akdeniz ve ben kapalı olduğumdan hani sağolsunlar konuşan oluyor da telefonlaştığımkz falan olmadı
Aga kimle tanışıp yapıyım diyorum
Ben antalyada yasiyom ben de uni okuyom pek arkadasm yok istersrn tanisabiliriz
Hangi bölüm
Bilgisayar sen?
Bilgisayar müh mü?
Evet
Adın İbrahim mi
Degil ama sorguya ceker gibi niye soruyon ki
Tc kimligimi de mi yazim buraya
Çık gizliden
Ben akdeniz universitesinde degilim
Sorunu begendim istek at
Yazican mi?
şu an dersteyim çıkınca yazarım
Madde yazisini smdi gordum benim de sklima bu bile geldi ama kalici cozumler olmaz bizim kalci bi seylr yapmamiz lazm ayni sehirdeyiz istersen buni cozmek icin birbirimize yardmci olabiliriz
Tamamdir
Sen özeldesindşt yine özel iyi
Burdan detay vermek istemiyom sen yazinca anlatirim nerde oldugumu vs
Oyle dusundugun gibi degil ozel devlet meselesi degil ben neler neler dusundum bilsen
Merhaba tabiki dertleselim
bırak
Takma
En İyi Görüşler