Fakirim diye ağlamadım ama bu ayakkabılar giyemiycem diye çok ağladım (ah be zevkli olup fakir olmak mı ölmek daha iyi)

Ayakkabılar inanılmaz pahalı. Marka takıntım yoktur ancak ayakkabıyı her zaman orjinal alırım, galerimde sayısız model biriktirdim eskiden olsa birkaç ay arayla alır 3-4 sene giyerdim ancak şu an mümkün değil...
Öyle
Çakma alıp giyeceğiz pahalılık o kadar çok ki "kaliteli çakma" diye bir şey oluşmuş durumda. 😂
Cevap
7Cevap
İnstagramdan ayakkabı mı alınır? Fotosu bu sana gelecek çabıt ayakkabı
Alacak param yok ki alam 😅
İyi ki yok dışarda dah güzelleri var mallaşma
Aman almıyoruz sonuç olarak
Olurda ilerde paran falan olur zoe şartlarda kazanırsın sakın alma. Furkan Emirce bu işi yapıyordu. Youtube de onun videoları var aç izle.
1000 lira pahalı değil ki. 3-5 sene giyilecek kaliteli bir ürün için normal bence.
İşte onu alacak para yok
Fakirlik değil knk ekonomi şu an cidden çöküşte ama kaliteli otjinal istiyorsan almak zorundasın 250 liraya aldım bir ayakkabı 8 ay dayandı çöp oldu
Olmadı çok şükür. Kendi paranı kazanınca âlasını alırsın inşallah. Hem o kadar da güzel değil be🙃
Yok ben yeşil mavi en sevdiğim iki renk öyle içim açılıyor ama cebim değil 😅
Zevkler tartışılmaz tabi
Öyle
Paravar ama tarzım değil
Zevk meselesi
Ayağı olmayanlar ne yapsın...
Ay niye öyle diyorsun Rabbim herkes güç kuvvet gönlündeki versin ben öyle sormak istedim
Ayakkabı dediğin nedir ki o marka olmaz başka marka olur böyle bir şey için üzülmeye değmez bence..
sahte ve fake satıcı bunlar
Neden olmasın sıkma canını
Fakir zengin kelimesini kullanmasakmi
Ama öyle yalan mı para yok pul yok
Komik
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?