Aile & Toplum Nasıl geçiyor gününüz KS? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 03 Yapay Zekaya Sor Ben çok dengesizim bugün.. siz nasılsınız? 🤔 Gününüz nasıl geçiyor? Güncellemeler+1 yıl Güncel Nasıl geçiyor gününüz KS? Cevapla Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 149b cevap paylaştı. Günüm güzel geçiyor 0 0 Yorumla
araz17cm Takip Et Xper 6 Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl gul ve tombıksın :D guzel bır kahvaltı olsa gunum daha guzel olcak ınsanllah :) 0 0 Yorumla
devilish_humanity Takip Et Master Yaş: 45 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 3b cevap paylaştı. bence gayet guzel ve dengelı duruyorsun senın dengenı bozan ne veya kımler? 0 0 Yorumla
LібіdoІu_ Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Bu soruyu gördükten sonra daha üzücü. 0 8 Yorumla Soran +1 yıl Neden ki Yorumla LібіdoІu_ +1 yıl Senin üzülenimsi bakışını gördükten sonra oldu ben de anlamadım Yorumla Soran +1 yıl Üzgün değilim kii, anlık öyle çıkmış Yorumla LібіdoІu_ +1 yıl Ha tamam o zaman şimdi daha iyiyim. Bi an dalıp gitmişim Yorumla Soran +1 yıl :)) gününüz güzel geçsin Yorumla LібіdoІu_ +1 yıl Teşekkür ederim sizin de öyle. Güzel geçsin ama güzel olan geçip gitmesin. O yüzden soruyu kaydediyim bari Yorumla Soran +1 yıl Rica ediyorum Yorumla LібіdoІu_ +1 yıl Ben de bir şeyler ediyim bari de biraz daha uzasın sohbet hmmm teveccüh ederim yani ediyim Yorumla
burhandeja15 Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,8b cevap paylaştı. Niye dengesizlik geçiyor 0 10 Yorumla Soran +1 yıl Ne yapmak istediğimi bilmiyorum o yüzden karmaşık Yorumla burhandeja15 +1 yıl Yat uzan dinlen müzik dinle Yorumla Soran +1 yıl Öyle yapıyorum şu an, çıkma planım vardı ama vazgeçtim gibi Yorumla burhandeja15 +1 yıl Ne edecen dısarı. Çıkıp bos ver evde dinlen Yorumla Soran +1 yıl İşin kötü tarafı hep evdeyim zaten jdjd Yorumla burhandeja15 +1 yıl O zaman güzel yerler varda cık dolaş burada yok be geçen çıktım dısarı gidecek yer yok döndüm eve 😂 Yorumla Soran +1 yıl Ay bilmiyorum 🤷🏻♀️ çıkmak zor, çıkınca da eve dönmek jxjz Yorumla burhandeja15 +1 yıl Eve niye dönmek zor nerelere gidiyorsun ki sen hangi sehrdrsin Yorumla Soran +1 yıl Zor derken dışarda olmak iyi geliyor anlamında jdj yurt dışı Yorumla burhandeja15 +1 yıl Benide götür oralara beraber dısarı çıkarız ツ 😂 Yorumla
Ferhat0380 Takip Et Master Yaş: 39 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,7b cevap paylaştı. Cok boktan ama senin gibi güzel görmek guzel 0 0 Yorumla
Konrad027 Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 2,7b cevap paylaştı. İş güç koşuşturmaca 0 0 Yorumla
Tendenönceruh Takip Et Master Yaş: 47 , eic 33% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 2,7b cevap paylaştı. Sakin 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
20Cevap
Günüm güzel geçiyor
gul ve tombıksın :D guzel bır kahvaltı olsa gunum daha guzel olcak ınsanllah :)
bence gayet guzel ve dengelı duruyorsun senın dengenı bozan ne veya kımler?
Bu soruyu gördükten sonra daha üzücü.
Neden ki
Senin üzülenimsi bakışını gördükten sonra oldu ben de anlamadım
Üzgün değilim kii, anlık öyle çıkmış
Ha tamam o zaman şimdi daha iyiyim. Bi an dalıp gitmişim
:)) gününüz güzel geçsin
Teşekkür ederim sizin de öyle. Güzel geçsin ama güzel olan geçip gitmesin. O yüzden soruyu kaydediyim bari
Rica ediyorum
Ben de bir şeyler ediyim bari de biraz daha uzasın sohbet hmmm teveccüh ederim yani ediyim
Niye dengesizlik geçiyor
Ne yapmak istediğimi bilmiyorum o yüzden karmaşık
Yat uzan dinlen müzik dinle
Öyle yapıyorum şu an, çıkma planım vardı ama vazgeçtim gibi
Ne edecen dısarı. Çıkıp bos ver evde dinlen
İşin kötü tarafı hep evdeyim zaten jdjd
O zaman güzel yerler varda cık dolaş burada yok be geçen çıktım dısarı gidecek yer yok döndüm eve 😂
Ay bilmiyorum 🤷🏻♀️ çıkmak zor, çıkınca da eve dönmek jxjz
Eve niye dönmek zor nerelere gidiyorsun ki sen hangi sehrdrsin
Zor derken dışarda olmak iyi geliyor anlamında jdj yurt dışı
Benide götür oralara beraber dısarı çıkarız ツ 😂
Nerede olursa tanırım dengesizi.
idare eder. İyisin bence.
İki antidepresan salla
Harika on numara
Fena değil, yeni uyandım uykuluyum
Klasik sıkıcı bir gün
Cok boktan ama senin gibi güzel görmek guzel
Uykulu kari gibiyim adeta