Sağlığım olması için o kadar dua ediyorum ki Allahım sağlığım yerinde olsun soğan ekmekte yerim diyorum. Hayatta sahip olduğun o kadar güzel şeyler var ki farkına var lütfen acın vardır kaybın vardır ama lütfen hayatı sevmekten vazgeçme her şey daha erkenken sağlığına dikkat et böyle düşünmek seni buhrana sokar işin içinden çıkamazsın. Dua et şükret. Ben sağlığımı kazanmak için herşeyimi verirdim. Ama böyle bir seçenek yok. Hayatta en önemli olan 1. Sıradaki sağlık. Ve Oyüzden çok şanslısınnnn
Tesekkur ederim içime biraz da olsa su serptin ama ben artık çok yoruldum o kadar yorgunum ki bıktım artık inan ki sağlık çok önemli tabiki farkındayım ama insan bazen öyle bir noktaya geliyor ki gözü hiç bisey görmez oluyor bu arada geçmiş olsun neyin var?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
18Cevap
İş, Duş, Sıkıntılar vs. :) Sen niye uyumadın?
Sorun nedir? Anlat yardımcı olayım. Anksiyete İçin söyledim.
Anksiyete
Kaygılarım evhamlarım yutkunma güçlüklerim var yemek yiyemiyorum
Geçmiş olsun. şu an nasılsın peki? Neyi kafana taktın bu kadar cadı sen?
Kafaya takmadan oluyor kronik benim ki
Yanlızlıgın yaşattıgı heyacansız sıoradan Öylece boş boş geziniyoruz işte ah
Borçlar oldurulamayan aşk ilişkisi mutsuzluk parasızlık Allah belasını versin bu hayatin ya
Sağlığın yerinde mi? Evetse dünyanın en şanslı insanısın
Ya bırak Allah aşkına olsa nolucak mutlu olmadıktan sonra ölsem yeridir
Sağlığım olması için o kadar dua ediyorum ki Allahım sağlığım yerinde olsun soğan ekmekte yerim diyorum. Hayatta sahip olduğun o kadar güzel şeyler var ki farkına var lütfen acın vardır kaybın vardır ama lütfen hayatı sevmekten vazgeçme her şey daha erkenken sağlığına dikkat et böyle düşünmek seni buhrana sokar işin içinden çıkamazsın. Dua et şükret. Ben sağlığımı kazanmak için herşeyimi verirdim. Ama böyle bir seçenek yok. Hayatta en önemli olan 1. Sıradaki sağlık. Ve Oyüzden çok şanslısınnnn
Tesekkur ederim içime biraz da olsa su serptin ama ben artık çok yoruldum o kadar yorgunum ki bıktım artık inan ki sağlık çok önemli tabiki farkındayım ama insan bazen öyle bir noktaya geliyor ki gözü hiç bisey görmez oluyor bu arada geçmiş olsun neyin var?
Yaşadığım hayatım psikolojimi bozdu psikolojik sorunlar yaşıyorum
Bende de durumlar aynı 1 haftadır yataktan çıkmıyorum
Evlimisin sen?
Ekmek parası kanka
Saatlerdir oyun oynuyorum lol tabiki efkpdğsğs
yazilmasi yasak olan seyler
Bilmiyorum ki keder seni peki
inan tek sey biraz ateş yüksekti sönmedi
işteyim 😎
Uyandim
Sıcak bastı
Stres