Hem bana çıkma teklif etti hem de evde kaldığım imasında bulunuyor, bu nasıl bir saçmalık?

Ben 38 yaşındayım gayet güzelim bakımlıyım hatta yaşımdan da çok genç görünüyorum herkes şaşırıyor yaşımı duyunca çünkü çok küçük tahmin ediyorlar.

Neyse meslektaş olduğum biriyle tanıştım baya peşimde koştu görüşmeye başladık.

38 yaşında olduğumu söylediğimde çok şaşırdı, " baya da yaşın varmış, niye evlenmedin ki sen bi sebebi mi var?" dedi. Ben de ona " sen de 41 yaşındaymışssın ama yaşından çok büyük görünüyorsun erken çökmüş yaşlanmışsın, senle evlensek millet beni senin kızın sanır" dedim , bozuldu.

Bana 38 yaşına kadar evlenmediğim için evde kalmışım gibi espri ve imalarda bulundu. "Tamam merak etme ben seni alırım" falan diyor. Sert tepki gösterince de sadece şaka yaptım dedi. Kendisi evlenmiş boşanmış çocukluymuş. Ben de ona "denk değiliz keşke baştan söyleseydin ben boşanmış çocuklu biriyle evlenemem" dedim. Bozuldu. Bu neyin kafası yaa?

Bu adam bide çok eğitimli çok kültürlü biri. Yani eğitimlisi buysa diğerlerini düşünemiyorum

Hem bana çıkma teklif etti hem de evde kaldığım imasında bulunuyor, bu nasıl bir saçmalık?