Aile & Toplum Aile destek yardımına başvurdum geçen ay onaylandı ama böyle gözüküyor? sizce bu ay yatarmi? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor Aile destek yardımına basvurdumda böyle gözüküyor ilk ödememi alicam sizce bu ay yatarmi? Aile destek yardımına başvurdum geçen ay onaylandı ama böyle gözüküyor? sizce bu ay yatarmi? Cevapla Ödeme Soruları Ödeme Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Henüz işlemlerin tamamlanmamış. Yardımın durumu kısmında kabul edildi yazması gerekir. 1 5 Yorumla Melksn87 +1 yıl Kabul edilmiş zaten kızın sadece para hala yatmamis Yorumla Soran +1 yıl Ama yardım bilgileri sorgulamada kabul edildi yazıyor yatmazmi bu ay Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @Melksn87 bilmiyorum, pek bilgili olduğum bir konu değil görseli yorumluyorum. Ama kabul edilmiş olsa son ödemenin durumu kısmında da bir şeyler yazardı. Yorumla Melksn87 +1 yıl Ya sosyal hizmetler kısmında kabul edildi yazmışsa tamamdır geçte olsa yatar Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @Melksn87 doğrudur. Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Bende başvuru yapmıştım ve 1100 TL almıştım merak ettiğim şey şu bu ödeme tek seferlik mi yoksa devamlılığı olacak mı? 1 29 Yorumla Melksn87 +1 yıl Nasıl o fiyat 400 600 arası senin nasıl yüksek gelmis Yorumla Soran +1 yıl Acaba sizinki başka bı yardimmi bnde 400-600 arası diye biliyorum Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Farklı olabilir büyük ihtimalle Yorumla Melksn87 +1 yıl Aile destek yaziyomu Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Aile ve sosyal hizmetler bakanlığı Türkiye Aile Destekleri Programı Yorumla Melksn87 +1 yıl Ee tamam bizimle aynı siz gecmi aldınız belki iki ayın parası siz farkeeden ikinci ayda eklenmis Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ben başvuru yaptıktan 2 gün sonra başvurum kabul edildi ve yaklaşık 1 ay sonra ödeme yapıldı Yorumla Melksn87 +1 yıl İnşallah benimde öyle yüksek yatar Yorumla Melksn87 +1 yıl Başka yardımlarada basvurdunuzmu Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Umarım öyle olur Yorumla Cevap sahibi +1 yıl IBAN numarası yazmadiysaniz en yakın PTT şubesine gidip bilgi alabilirsiniz Yorumla Melksn87 +1 yıl Yazdım sizin ibanami yatmisti Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yapı Kredi'ye ait IBAN numarası yazmıştım ama PTT ye yattı Yorumla Melksn87 +1 yıl Hm o zman PTT şart PTT kartı cikarirken kaç belge imzaladiniz Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Daha yeni aldım PTT kart ve sadece ödemeyi aldığım kağıdı imzaladım Yorumla Melksn87 +1 yıl Hm hayırlı olsun bakalım bizde alsak Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Acaba bu her ay verilecek mi onu merak ediyorum ben. Yorumla Melksn87 +1 yıl Evet 12 ay Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Onayla :) Yorumla Melksn87 +1 yıl Neyi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl An itibariyle geleni :) Yorumla Melksn87 +1 yıl Yok kalsın Yorumla Soran +1 yıl @Melksn87 sizinkilere yattimi acaba bana bugün 450 yatti Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Gerçekten çok sevindim:) Yorumla Melksn87 +1 yıl Bana 550 Yorumla Melksn87 +1 yıl Size kac yatti Yorumla Soran +1 yıl @Melksn87 güle güle harcayin Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bana geçen ayın 9'da 1100 TL yatmıştı bakalım tekrardan yatacak mı 😀 Yorumla Melksn87 +1 yıl 2ayin parası yatmış sana 1 ay eksik alacaksin Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Bendede öyle 7 ya da 8 ekimde yatacakmis 1 6 Yorumla Soran +1 yıl İnşallah yatar ya Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ay inşallah bide zamlı çıktı ya inşallah bu ay zamlı olur Yorumla Soran +1 yıl Onu bnde 144 u arayıp sordum da Kasım'da yatcakmis zamlı Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hadi ya kötü oldu bu ay daha ihtiyacım vardı Yorumla Soran +1 yıl Aynen valla bnde 2. cocuk için birikim yapiyodum indirimli birşeyler görmüştüm alamicam 😔 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Alırsın ya eninde sonunda yatar Yorumla
Dördüncümurat4 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 98% +1 yıl Yatmaz , seni süründürmeden onay vermezler 1 6 Yorumla Melksn87 +1 yıl 7 ve 8 ekimde yatar Yorumla Soran +1 yıl Ama kabul edildi yazıyor yardım sorgulamada Yorumla Soran +1 yıl @Melksn87 teşekkürler Yorumla Soran +1 yıl Yattı bugün Yorumla Dördüncümurat4 +1 yıl Gözün aydın Yorumla Soran +1 yıl Teşekkürler Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Henüz işlemlerin tamamlanmamış. Yardımın durumu kısmında kabul edildi yazması gerekir.
Kabul edilmiş zaten kızın sadece para hala yatmamis
Ama yardım bilgileri sorgulamada kabul edildi yazıyor yatmazmi bu ay
@Melksn87 bilmiyorum, pek bilgili olduğum bir konu değil görseli yorumluyorum. Ama kabul edilmiş olsa son ödemenin durumu kısmında da bir şeyler yazardı.
Ya sosyal hizmetler kısmında kabul edildi yazmışsa tamamdır geçte olsa yatar
@Melksn87 doğrudur.
Bende başvuru yapmıştım ve 1100 TL almıştım merak ettiğim şey şu bu ödeme tek seferlik mi yoksa devamlılığı olacak mı?
Nasıl o fiyat 400 600 arası senin nasıl yüksek gelmis
Acaba sizinki başka bı yardimmi bnde 400-600 arası diye biliyorum
Farklı olabilir büyük ihtimalle
Aile destek yaziyomu
Aile ve sosyal hizmetler bakanlığı Türkiye Aile Destekleri Programı
Ee tamam bizimle aynı siz gecmi aldınız belki iki ayın parası siz farkeeden ikinci ayda eklenmis
Ben başvuru yaptıktan 2 gün sonra başvurum kabul edildi ve yaklaşık 1 ay sonra ödeme yapıldı
İnşallah benimde öyle yüksek yatar
Başka yardımlarada basvurdunuzmu
Umarım öyle olur
IBAN numarası yazmadiysaniz en yakın PTT şubesine gidip bilgi alabilirsiniz
Yazdım sizin ibanami yatmisti
Yapı Kredi'ye ait IBAN numarası yazmıştım ama PTT ye yattı
Hm o zman PTT şart PTT kartı cikarirken kaç belge imzaladiniz
Daha yeni aldım PTT kart ve sadece ödemeyi aldığım kağıdı imzaladım
Hm hayırlı olsun bakalım bizde alsak
Acaba bu her ay verilecek mi onu merak ediyorum ben.
Evet 12 ay
Onayla :)
Neyi
An itibariyle geleni :)
Yok kalsın
@Melksn87 sizinkilere yattimi acaba bana bugün 450 yatti
Gerçekten çok sevindim:)
Bana 550
Size kac yatti
@Melksn87 güle güle harcayin
Bana geçen ayın 9'da 1100 TL yatmıştı bakalım tekrardan yatacak mı 😀
2ayin parası yatmış sana 1 ay eksik alacaksin
Bendede öyle 7 ya da 8 ekimde yatacakmis
İnşallah yatar ya
Ay inşallah bide zamlı çıktı ya inşallah bu ay zamlı olur
Onu bnde 144 u arayıp sordum da Kasım'da yatcakmis zamlı
Hadi ya kötü oldu bu ay daha ihtiyacım vardı
Aynen valla bnde 2. cocuk için birikim yapiyodum indirimli birşeyler görmüştüm alamicam 😔
Alırsın ya eninde sonunda yatar
Yatmaz , seni süründürmeden onay vermezler
7 ve 8 ekimde yatar
Ama kabul edildi yazıyor yardım sorgulamada
@Melksn87 teşekkürler
Yattı bugün
Gözün aydın
Teşekkürler