Güncellemeler
+1 yıl
YÜZÜĞÜM KOLUNU ÇİZDİ DİYE GERİZEKALI DEDİ BALAYINDA SİKTİRGİT DEDİ LAN , KARI , OĞLUM DİYE HİTAP EDİYOR
3 aylık evliyim eşimin annesi hasta İstanbul’a bize kalmaya geldi ameliyat olacak ben annesine çok iyi davranırken eşim yüzüğüm kolunu çizdi diye canım dedi balayında da hadi ordan dedi lan karı oğlum diye hitap ediyor sizce ne yapmalıyım?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Odunla evlenmişsin üzgünüm
Boşanmalı mıyım
Mutlu olacağını düşünüyor msun?
Sence
Kararını vermişsin o zaman
Neden siz erkek seçmeyi bilmiyorsunuz kadınlar?
Boşanmalı mıyım
Valla senin kendi düşünden ama ben bu lafları yemem kendi karakterim böyle
Boşanırdım diyorsun yani
Ben olsam boşanırım bazı şeyler kırmızı çizgidir bugün bunu diyen erkek yarın neler der tahmin bile edemiyorum
Babam sorunlarını duymak istemiyorum dedi boşanırsam banka kasasında altınlarım var babamın onu da vermez
Yazım hatası var sanırım. Tam anlayamadım.
Düzelttim
En kısa sürede bitirmelisin bunu. Seni çok üzer ve canını yakar. Acı ama gerçek, gerçek yüzünü görmüş oldun.
Boşan diyorsun yani
Evet üzücü ama gerçek. Başka kurtuluş yolu veya çözüm yok gibi duruyor. O yaşına kadar böyle yetiştiyse onu sen değiştirecek değilsin ya? Yol ver gitsin. Hem başkasını mı bulamayacaksın?
Babam telefonda eşinle sorunlarını duymak istemiyorum dedi ondan çekiniyorum
Sen kararını verdikten sonra karşındakileri ikna etmek çok basit. Sen öncelikle kendinden emin ol. Aile kolay.
Babam bidaha benle konuşmaz asla sorunlarını duymak istemiyorum dedi onun banka kasasında altınlarım var onu fa vermez belki boşanırsam
Bu tür şeyler için dediğim gibi kendinden emin ol ve kararını ver. Verip emin olduktan sonra en doğru şekilde boşanmaya yönel. Bahsettiğin altınları polis kararıyla alabileceğini düşünüyorum. Bu konu içinde ayrı görüşürsün olası bir durumda.
Kesinlikle boşan diyorsun yani babamın böyle baskı yapması da çok saçma zaten. Altınlar benim hakkım
Aynen öyle, en azından önerim öyle. Kendin önce bundan emin olman gerekiyor. Ve evet babanın yaptığı baştan aşağı saçma zaten. O yüzden korkmaman ilk önceliğin olsun.
Bu kadar lafa ben nasıl evli kalabilirim bide aynı hastanede çalışıyoruz işin kötü yani o borcum yok 100 bin altınım var kasada hemşireyim 12 bin maaş alıyorum kendi ayaklarımın üstünde duruyorum
Yeterince ve gayet iyi bir hayatın var. Hayatında böyle bir adamı tutarak kendini dünyada cehenneme sürükleme. Boşanman en doğrusu olacaktır.
Aynen öyle doğru söylüyorsun eskiden çok farklıydı evlenmeden çok kibardı şimdi bi çok iyi bi böyle laflar dengesiz ben bunaldı çekip duramam şu an bile boğulacak gibiyim
Sana gerçek yüzünü göstermiş işte, her şey evlendikten sonra oluyor ne oluyorsa. Gizli yüzler ortaya çıkıyor. Sana cehennemi yaşatmadan ondan koparak tekrar cennet hayatına dönebilirsin.
şu an bile yanında yatmıyorum annesi de var boğulacak gibiyim annesi gittikten sonra boşanmak istediğimi söylüycem ama önce babamdan altınları bozdurup parayı hesabıma atmasını söylüycem
Bak ne güzel kararını verdin. Şimdilik tek yapman gereken bu cehenneme azda olsa dayanmak. Sonrası gelecektir.
Ona çok aşıktım ama dedikleri laflar beni soğuttu
Az önce söylediğim gibi evlendikten sonra gerçek yüzünü sana gösterdi. O aşık olduğun adam tamamen gitti. Bunun yaşandığını artık kabul etmen en doğrusu olacaktır. Bu yüzden tanımadan evlilik olmaz diye buna diyorlar. Başta 2 kez... hatta 2 kez değil, 2'den fazla kez düşünmen gerekiyordu.
Biz zaten 1 sene aynı evde yaşadık evlenmeden önce
her şey hayatınızı birleştirdiğiniz zaman başlar. Bir rahatlama ve özgürlük gelir fakat bu hiç iyi bir rahatlama ve özgürlük değil. Sana yaptıklarını düşün ve boşandıktan sonra yapabileceğin şeyleri düşün. Ona göre kararını tazeleyebilirsin. Tabii ki de birleştirirken düşündüğün gibi bunu da bir kaç kez düşünmelisin.
Dediklerine baksana ya bide annesi geldi siye tek laf etmedim güleryüzlü davrandım sevse böyle demezdi demi
kabalık mı yaptığı
Sence
az alttan alsan
Dediklerine bak nasıl alabilirim küfür etti
olur arada sende ona et
Böyle evlilik mi olur be
ya az dayanıklı ollll
Karışık yazmışsıj tam olarak noldu
Annesinin kolunu mu çizdin
Hayır kendisinin yüzüğüm düşer diye çıkarmıyorum geceleri
Annesi hala sizde mi peki
Evet 2 hafta daha kalacak ben başka odada yatıyorum şu an yanında yatmıyorum o uyuyor
Normalden yazabilir misin bu konu burdan uzar gider rahat konuşalım
Sen baya dolmuşsun istersen tabiki
Hic bisi anlmdm
Düzelttim
Yine anlmdm askim
Güzelce yz
Yazdım
Kocani bosa
Neden peki