Biz seneye ev alırsak diye bir bakalım dedik ki memur maaşı ile bunun imkanı yok. istediğimiz ev şu an 700.000 masrafları ile beraber 725 çekeriz dedik 1 trilyon 429 milyar olarak ödeyeceğiz.
Konut kredisi faiz oranları hakkında ne düşünüyorsunuz?
Dostum Türkiyede enflasyon var. Abim aralık ayında 700bine ev aldı sıfır daire şu an karşı dairesini 1,4 milyona satmışlar. Seçim var. Seve seve maaşlara %70in üzerinde zam gelecek. Ben hiç düşünmez alırdım. TOKİ'ye 5 milyon kişi yazılmış lakin 250 bin ev yapılacak o da 81 ile. O hikaye. Çıkmadımı millet mırın kırın edecek. Size tavsiyem direkt alın. 2 yıl sonra o evin fiyatı 3 milyon olur. 2 ay sonra maaşlara zam gelecek. Ardından belediye seçimleri var. Akp iktidar olmak istiyorsa astronomik zam yapması gerekli. Yalandan da olsa TÜİK bile %80 enflasyon var diyor. Buda en az o kadar zam gelecek anlamına gelir.
0
0 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Zamanında ev araba alan kendini şanslı saysın. Bu saatten sonra sıfırdan başlayarak almak kesinlikle imkansız. Gençliğimin çok önemli bir kısmını kredi kullanarak al sat yaparak ve türlü sıkıntılar çekerek geçirdim. Ancak evimi ve arabamı aldım. Zaman çabuk geçiyormuş iyi ki de almışım.