Arkadaşlar ben boşanacağım, zaten 5 aydır birlikte yaşamıyoruz.
Benim bir oğlum var, oğlumu babasına versem yine nafaka alabilir miyim? Sevgilimle birlikte yaşayacağım sevgilim çocuk istemiyor?
Arkadaşlar ben boşanacağım, zaten 5 aydır birlikte yaşamıyoruz.
Benim bir oğlum var, oğlumu babasına versem yine nafaka alabilir miyim? Sevgilimle birlikte yaşayacağım sevgilim çocuk istemiyor?
Normal şartlarda nafaka alabilirsin Ama çocuğu verirsen hakimin vicdanına kalır Bir de şöyle bir olay var olur da kocan senin sevgilin olduğunu ispat ederse fotoğraf video harici bir şey ses kaydı en ufak bir delil sayılacak bir şey olursa sen kocana nafaka ödemek zorunda kalabilirsin dikkat et çocuk babasında kaldığı için :ddd o zaman yersin naneyi ayrıca elin adamı için kendi canından olan bir yavrudan vazgeçmek seni ne kadar ucuz bir insan olduğunu gösteriyor Hadi vazgeçtin Bir de üstüne nafaka istemen daha büyük bir ucuzluk kaç parasın kanka onu söyle ben vereyim kocanı rahat bırak çok ciddi söylüyorum bunu aylık kaç para sana yeter Ben vereyim o adamı da çocuğu da rahat bırak bu kadar ucuz olma :dd
Boşanmanı anlıyorum yeni bir insanı hayatına almanı da anlarım ama sen bir annesin bir başkası için canından bir parçadan nasıl ayrılabilirsin yazık değil mi yavruna onun sana en çok ihtiyacı olduğu zamanlar. ortada masum tek bir şey var ve sen onu ateşe mi atacaksın kendinden mahrum bırakacaksın annesizlik nasıl bir yangın travma bilirmisin sevgilim dediğin insan seni yavrunun çeyreği kadar bile sevip kıymet veremez sen annesin anne lütfen böyle bir şey yapma yavrundan vaz geçme
Cevap
19Cevap
Alamazsınız
Senin gibi feminist kadınlardan nefret ediyorum. O adam siz birlikte yaşayın diye nafaka ödemek zorunda değil. Bir erkek hiçbir kadına nafaka ödemek zorunda değil. Akp nin şu saçma kanunlarının derhal kaldırılması lazım. Yemin ediyorum deliriyorum sinirden. Tam dayaklıksın. Boşan git bir işe gir çalış. Kezban.
O çocuğu annesiz birakma sevgilin yarın bir başkasını bukunca gene kapının önünde olacaksın alacağın nafakayida sevgiline yedirme niyetin var anlasilan hiç mi kafan basmıyor senin kocanı kaybetmissin oğlunu istemiyorsun hemde sirf sevgilin istemiyor diye sen niye yasiyorsun ya bence fazlaliksin bu dünyada
Helal olsun sana aynen
CIMER'e şikayet kaydı oluşturuyorum şimdi, oradan kim olduğunu tespit edip gerekeni yaparlar.
Söylediklerin delil olarak sayılır, nafaka alamaman için.
Yap kardeşim. Helal olsun sana. Bu tarz kadınlardan nefret ediyorum.
Ya korktu şimdi belki trol sorudur😂
@insnlardanefretedyrm şikayet oluşturmak bedava, 2dkk ss alıp şikayet oluşturup gönderdim.
Gerisi beni bağlamaz.
Bende şimdi oluşturuyorum sinirden kuduruyorum ilk defa beni çıldırtan biri oldu ya
@insnlardanefretedyrm hahahaha bacım
Sen çocuğa bakamazsın zaten babasına ver ama eğer azıcık karakterin varsa adamın parasını da yemezsin. Adam zaten sevgilinle yaşadığını anladığında mahkemeye gidip nafakayı falan iptal ettirir :D
Sevgilin istemiyor diye almamak. Sozettigin iştirak nafakası ise alamazsın. Kendin içinse şartlara bagli
Alabilme olsalıpın var ama kesin değil. şu an ki eşin sevgilini kanıtlara dava da sen nafaka ödersin :d
Sevgilin için çocuğundan mı vazgeçiyorsun cidden ama bi de nafaka falan diyorsun hâlâ umarım trollsündür ya bence öyle de
Yoksulluk nafakası alabilirsin. Ama senin de kocana iştirak nafakası ödemen gerekecek çocuk için.
sen cocugu babasina zaten ver :)
sevgilinde de toto varsa baksin sana :)
oyle hayat evli kadini becererek yurumuyor :)
Nafakayi bilmm de nasıl başkası için çocuğunu babasına veriyorsun ya
Vicdan olsa yapmaz zaten bunu
İlk defa beddua ediyorum ALLAH SENİN BİN BELANI VERSİN ÖL EMİ SÜRÜN Çok yaşa daha bir sürü şeyy
Durumun yok ise yoksulluk nafakası talep edebilirsin tabi verip vermemesi hakimin kararına bağlı
Oldu canım yaa ayda ne kadar nafaka istersin peki? Kendinize gelin azıcık gururunuz olsun ya.
Çocuğunuz yerine sevgilinizi seçmeniz de tuhafmış.
Bence cocugu babasına ver en dogrusu. Ve cocuk senin yanında olmadığı halde neyin nafakasından bahsediyorsun? Yoksa sevgilin senin gibi bi * sadece para karsılıgı mı birlikte oluyor?
Sevgilin ile yaşayıp bide ondan para istemek boşanacağından ya dalgamı geçiyorssın git çalış kendi paranı ye, bedavadan para bekliyor
Niye versin enayi mi o adam sevgilin baksın sana tabi anca kullanır
Çok iyi ya çocuğa babası bakacak , sana da sevgilinle ye diye nafaka odeceyek. Anne olmasın bunlar allahim
İNŞALLAH sen eşine nafaka verirsin o nafakalar hayır görmezsin
Soğuttunuz iyice evlilikten.
Bunlar gibiler yüzünden evlenmedim valla
Bu tip insanlar yüzünden zaten iyice evlilik kavramı berbat halde, normal bekâr kalan çok.
Biri de ben seni bilmiyorum ama
Anneyim deme bari yazık
Ucun birini alirsi pislik
sevgilin için çocuğunu yanına almayacakmısın?
Şaka mı bu
çocuğun o senin karnından çıktı
En iyisi babasına ver kendinden kurtar çocuğu bu da bir iyilik bir bakıma
çok kötüsün
çocuğa ödenei almazsın
Yüzsüze bak sevgilin baksın sana
Alırsın
Çocuğu verirsen büyük bir ihtimal o senden alır.
atrulık kesin mi
ciddi misin bu arada ya
Bayat troil kokusu alıyorum
Kendi nafakanı alırsın çocuğunkini alamazsın
Olabilir
Alamazsınız
sevgilin için oğlundan vazgeçebilen bi anne bravo
Selam avkata sordnmu
alabilirsin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?