Alt komşumu nereye şikayet edebilirim? Bıktım artık nolur yardımcı olur musunuz?

Merhaba dün gece o kadar kötüydü ki.1 günde yemin ederim psikolojim bozuldu. Komşum içmiş 5 arkadaşıyla beraber. Birde uyuşturucu da içmişler:( Daha öncelerde uyarmıştım daha dikkatli olur musunuz ses yapmayın tamam demişlerdi. Ama şimdi dün uyarmadan polisi ariyim dedim şans işte polis gelene kadar 10 dk çıkıp gittiler. Giderken de malın biri yani arkadaşı asansöre kustu duydum sesini. Neyse işte polis geldi ama adamlar yok gittiler. Yine gelirlerse arayın dediler ama. Adam saat gece 5 yine geldi 2 arkadaşıyla merdivende o. c bak sen birde atmış ne yaparım seni vs vs küfürler havada uçuyor. Mesajı eşim atti bu arada. Eşimde uyuyor tabi. Sabah işe giderken fark ettim asansörün kilidini kapatmış asansör çalışmıyor mecbur aşağı inip onun kapısından gideceğiz. Korkuyorum 2 çocuğum var kızım büyük 20 yaşında evde çoğunlukla kardeşiyle tek kaliyorlar ne yapmalıyız nereye şikayet ediyim. Not: O da ev sahibi bende o da ben yeni aldım evi. binada ikimizden başka kimse oturmuyor.
Alt komşumu nereye şikayet edebilirim? Bıktım artık nolur yardımcı olur musunuz?