Merhaba dün gece o kadar kötüydü ki.1 günde yemin ederim psikolojim bozuldu. Komşum içmiş 5 arkadaşıyla beraber. Birde uyuşturucu da içmişler:( Daha öncelerde uyarmıştım daha dikkatli olur musunuz ses yapmayın tamam demişlerdi. Ama şimdi dün uyarmadan polisi ariyim dedim şans işte polis gelene kadar 10 dk çıkıp gittiler. Giderken de malın biri yani arkadaşı asansöre kustu duydum sesini. Neyse işte polis geldi ama adamlar yok gittiler. Yine gelirlerse arayın dediler ama. Adam saat gece 5 yine geldi 2 arkadaşıyla merdivende o. c bak sen birde atmış ne yaparım seni vs vs küfürler havada uçuyor. Mesajı eşim atti bu arada. Eşimde uyuyor tabi. Sabah işe giderken fark ettim asansörün kilidini kapatmış asansör çalışmıyor mecbur aşağı inip onun kapısından gideceğiz. Korkuyorum 2 çocuğum var kızım büyük 20 yaşında evde çoğunlukla kardeşiyle tek kaliyorlar ne yapmalıyız nereye şikayet ediyim. Not: O da ev sahibi bende o da ben yeni aldım evi. binada ikimizden başka kimse oturmuyor.
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Koskaca bina da başka oturan birileri yok mu yani?
sakin olun ama dikkatli de olun.
Aslında evin sahipleri var ama taşınmamışlar.
Şu an bitek onların olması ciddi sıkıntı. Dairede en ufak bi ses de sizin olduğunuzu anlayacaklar. Teçhizatınız olmalı eğer tekseniz
Evet onların taşınmasını beklemekten başka şansım yok sanırım.
Valla bu devir de her şey olabilir. Telkinli olun, fazla asabi davranmayın böyle tekseniz
Diğer ev sahipleriyle iletişime geçsem diye düşünüyorum ama korkup bu sefer gelmezler diye yapamıyorum. Çok ikilimde kaldım yaaa
Onlar niye gelmemiş ki hala?
Acele karar vermen sizi daha da dibe çekebilir. Biraz sakinleşin derim.
Sağol teşekkür ederim. canım da hep beni bulur adamların evi var başka yerde kirada oturuyorlar 🙄
Belkide adamın böyle biri olduğunu biliyorlar...
Bu da ilginçmiş 😅 muhit mi acaba. Ama harbiden çok aksiyonlu ya, bizim sokağın önünden araba geçmiyor doğru düzgün 😅
😄Yok yaa çok iyi bir yer hatta belediyenin hemen karşında bina.
O zaman o kanka nasıl orada oturabilmiş, ilginç 😅😅
Ayyy bende anlasam vallaha. Acaba ev başka birinin mi babasının falan yani
Yoksa onda o evde oturacak tip yok
Babasının böyle hayırsız bir evlata böyle bir kıyak geçeceğini hiç sanmıyorum 😅 ama babasının malına çökmüş olabilir belki 😅😅
Eski eşi kendini iyi kurtarmış valla
Hee vallaha kadın iyi gitmiş. Birde 2 çocuğu var ara sıra getiriyor çocukları. Ev onun gibi geliyor bana onun olmasa ben ev sahibim diye böğürmezdi 😕
Arkadaşlarını getirmesi sıkıntı. Ama görünür de eşine ve çocuklarına zarar vermemesi güzel bir şey.
Sizin eşiniz ne diyor bu duruma.
Eşim gidip şikayet edelim diyor savcıya ya da belediyeye 🤷♀️
Bu süreç uzayacak gibi duruyor. 😅 siz kararsızsınız galiba. Gerçi ilk başta mantıklı geliyor ama savcılık ve belediye ne yapabilir ki?
Savcı ya gidip gürültü davası açabilirmişiz. Karşı binada yakın mesafede onlardan da imza alırsam. Umarım verirler. Belediye de para cezası kesiyormuş
Ama belediye direk kesmiyor dinleme cihazi veriyor bize sesi kaydediyoruz ve görüntü istiyor asansöre kustuguna dair
Off ya ne saçma sapn ilker ama bence hemen yapmayın, bina sakinleri gelince yapın, yoksa adamın gözünde tek şüpheli siz olacaksınız
Allahım o kadar derdim var bir de bu çıktı yaaa
Çocuklara bir şey yapar diye korkuyorum
Valla ben de ondan korkuyorum. Benim de canımı sıktı bu durum. Karşıdaki psikopatın ne yapacağını bilmiyoruz
Yaa öyle arkadaşları geliyor ki eve kaba kaba. Mafyatik tipler diyim sana yani
Taşının
Kaç yaşında o
35 var. Daha önce evliymiş boşanmış biz taşınmadan önce
Bence biraz bekleyin diğer daireler de dolsun ondan sonra zaten herkes şikayetçi olur kafayı tek size takmamis olur
Yakın zamanda taşınsalar çok iyi olue ama
İnşaat yeni bittiyse yakında gelmeye başlar herkes
Ne inşaatı ev 5 yıllık. Ben yeni taşındım. Diğerleri de benim gibi boş tuttular. Ben taşındım onlar da hâlâ tık yok.
Yuh kaç katlı ki
4 katlı bina. Ben 4. kattayim 3. katta ruh hastası yaşıyor. Diğer ikisi boş. Aslinda 1. kat boş değil siyasi işlerle uğraşanlar tutmuşlar ama onlarda akşam 5 de gidiyorlar.
Baya sıkıntılı bir durum. Hangi sehirdesiniz
Kocaeli
Muhit nasıl peki elit mi varoş mu karışık mi
Hayır gayet iyi bir yer elit insanlar oturuyor bankacı öğretmen vs bende öğretmenim hattâ