Arkadaşlar rüyamda ne gördüysem ne düşündüysem oluyor bunun sebebini bilen yazsın?

Merhaba arkadaşlar öncelikle bunu çok paranormal bir olay olduğunu düşünmüyorum ama artık bu olay beni çok ürpertiyor ne düşünürsem ya da hangi konuda şüphelendiysem kesinlikle doğru çıkıyor o su şekilde örnek vereyim mesela bir arkadaşımla buluşacaksan onun üzerinde giyibileceğini tahmin edebiliyorum ya da bir yere gitmeden önce nereye gidebileceğimizi tahmin edebiliyorum hatta Kısa süre önce Urla’ya gittim Urla’da kalmak gibi bir niyetim yoktu ama o gün araba arızalandığından dolayı kalmak zorunda kaldık ve ben bir gün öncesinde Otelinodanın numarasına kadar rüyamda görmüştüm dekoruna kadar. Bunların hepsinin tesadüf olabileceğini düşündüm ama geçenlerde çok tuhaf bir olay yaşadım biliyorsunuz ki üç gün önce Bağcılar’da bir olay oldu ve ben olayın bir gün öncesinde Bu olayı karşı komşumuzun balkonundan biri yapmış olarak rüyamda görmüştüm ertesi günü bu haber çıkınca şok oldum bunun sebebini bilen varsa lütfen bana yardımcı olsun teşekkür ederim
Arkadaşlar rüyamda ne gördüysem ne düşündüysem oluyor bunun sebebini bilen yazsın?