Kykda iki kişilik odadayim. Geçen sene oda arkadaşım mezun oldu. Bu sene gelen kişi de sınıf arkadaşım. Kendi odasında sorun yaşadığı için keşke burada olsam diye hep manipüle etti bende gel dedim akıllı gibi. dilekçe ile geldi buraya. velhasıl kelam aşırı canım çıktı aynı odada kalınca sinir krizi geçiriyorum artık çok tuaf hareketleri var şok oluyorum. sonuçta sınıf arkadaşım kırmak istemiyorum bişey diyemiyorum seni sevemedim demek istemiyorum. Ben bu kızı bu odadan nasıl gönderebilirim iki kişilik olduğu için ben odamdan memnunum o gitsin isterim 3tane iki kişilik var çünkü. Ve yeni blogumuz var yeni güzel bazali banyolu bir yurt oraya geçsin diye gizli gizli dilekçe yazmayı bile düşündüm kendi yazmış gibi ama ortaya çıkmasından korkuyorum napayım ben
KYK oda arkadaşım bana sinir krizi geçirtiyor. Dilekçe yazmalı mıyım, nasıl gitmesini sağlarım?

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Sahte evrak düzenleme ve kendisi ile konuşarak istemediğini söyleseydin. Kendin etmiş ve kendin bulmuşun.
Odani sen değiştirebilirsin ama karsi tarafi zorla göndermezsin. Bu özel yurtlarda da aynidir
Bu durumdan hoşlanmadığını kendisine söylemelisin
Sevmediğin biriyle aynı odayı paylaşmak berbat bir şey umarım en kısa sürede postalayabilirsin
Odani sen değiştirebilirsin
onu yoksay hedefine odaklan
Bırak takılsın senle