.
Derdin ne senin diye samimiyetle soran dostunuz, sevdiceğiniz, kardeşiniz var mı?

.
Derdin ne senin diye samimiyetle soran dostunuz, sevdiceğiniz, kardeşiniz var mı?
Herkesin derdine koşarım ama kendim belli etmem ve sorulursa anlatmam. Anlatacağım bazı zamanlarda bazı dostlarım vardır sadece. Her konunun da dostu başka.
Yok abi. Hele şu sıra hepimiz babamın derdine düştüğümüz için birbirimizi düşünemiyoruz..
Böbrekler çalışmıyor demiş doktor.
Teşekkür ederim abicim
Yok öyle birseyi belli etmediğim için dertsiz sanırlar
Cevap
5Cevap
Soranım yok zaten gerekte yok geçmeyecek dertleri anlatmak zaman kaybı
Dert bildiğin dert değildir belkide..! Senin ona yaklaşımın ile ilgilidir tüm mesele.
Yok yaa. Ben kimsenin derdini sormuyorum, o yüzden galiba.
Kronik sorumluluklar
Derdim biraz huzur , kendini dinlemek, kafa salimlivi.
Biz arkadaşlar olarak dertlerimizi biliriz ve her türlü yardımı paylaşırız.
Hatunum sorar.. 💓
Yok çünkü derdime ortak
🧿💙🧿💙🧿💙 Bazrn çok sıkı kavga ediyoruz. Dün sistem çöktü dilekçe gitti. Kafayı sıyırdık daldık birbirimize
Sana geçen bir uygulama önermiştim, yazması kolay
play.google.com/.../details
Buradan yazarsan, telefonun kapansa bile çıkış yaparsan kaydeder.
Sonra
play.google.com/.../details
Bu uygulamaya kopyala yapıştır yaparsın, ya da dirak bu uygulamadan yazarsın, dilekçeleri bilgisayarın dan da görebilirsin.
Bu tür sorunlar için güzel çözüm.
Kavgaya gerek yok, her şeyin mutlaka başkaca bir çözümü var ama siz kavga edip te sonrasında arzu ile barışan çiflerden iseniz onda da var bir hayır.🙂
Bizim kavga sonrası arzu ile barışma durumumuz yok. Soğumamız lazım 🤣 kan gövdeyi götürür öyle kurtulmak kolay değil. Sorun çözülür sakinleşilir
O zaman önerimi düşün. sistem sorunları için tavsiyem bilgisayarların hafızalarını bölmeniz. Sistem C ve sistem d yanına hafızanın büyük kısmını E bölümünü ayırıp ekler, uygulamaları ve depolama alanı olarak orayı kullanırsanız, işlem yaptığınız C bölümü rahat kalır, orayı depolama için kullanmazsanız, sıkıntı çıkarmaz. Kolay gelsin 🙂
Bilgisayar çökmedi. Uyap diye bir sistem var onun udf formatlı dilekçesi çöktü... Uçtu gitti...
Bilgisayar sistemlerini eşim hallediyor. Anlıyor bu işlerden ben hiiiçç müdahale etmem. Anam babam o işten anlamak istemiyorum
bu öyle bir şey değil. başa çıkılmaz onunla. uyap sistemi farklı
kopyala yapıştır yaparsın ama işi böyle çok uzatırsın ve karışır. zor iş ya
amcacım senin bizle işin ne
Var ama sormalarını istemiyorum
Arkı var başka kimse yok
Var evet çok severim
Annem var♥️
Evet soran var
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?