Babadan bir akşam başörtü örtmedim diye dayak yedim. Ne yapmalıyım?

Ben 25 yaşında üniversite okumuş bir kızım. Normalde tesettürlü başörtülüyümdür. Akşam yemeğini yedik sofrayı kaldırdım. Bugün de eşarp örtmedim evin içindeyim kimse görmüyor beni saçlarım açık dolaştım. Babam bir kaç sefer söyledi başını ört başın acık niye dolanıyon diye o ara da bulaşıkları yıkıyorum ki dayımlara gidelim. Onlar hazırlandılar neyse ben gitmem dedim içimden beklemesinler. Babam yine yok başın açık niye dolanıyon başımıza iş çıkardın dedi. Gelmiyor musun dedi bende dedim yok başım açık gelmeyeyim rezil olursunuz dedim. Başladı bana söylenmeye bağırmaya sonra tuttu beni saçlarımdan çekti başıma yüzüme vurdu. O ara annem geldi araya ona da vurdu. Sonra annem aradan çıktı bana vurdu da vurdu. Bende ellerimle yüzümü örttüm ki yüzüm morarmasın neyse öyle odaya geldim bn. Allah öncelikle kimseyi bu hale düşürmesin. Benim sorum şu ben kaçıp gitsem mi polise mi gitsem bana yardım eder mi ne yaparlar. Ne yapsam. O kadar çok vurdu ki başıma başım ağrıyor. Yoksa halamlara mı söylesem ben böyle dayak mı yiyeceğim.

Babadan bir akşam başörtü örtmedim diye dayak yedim. Ne yapmalıyım?