Allah yolunu açık etsin kardeşim. Bu yıl olacak inşallah. Allah bir şeyi bekletiyorsa en güzelini, en hayırlısını yaşaman içindir. Çalışmalarını aksatma ve kimseye aldırma. Umarım gönlündekini hayırlıca kazanırsın.
Umarım olmuyor ama zor geçiyorum barajı geçen sene dershaneye gittim bu sene kendim çalıştım yine olmuyor ailem sınav dershanesine yazdiralim diyor çevrem iyi değil diyor başka dersahenelerede baktım ne yapacağım bilmiyorum
Kafan cok karismis ve streslisin. Öncelikle psikolojik olarak toparlan ve düzenli calis. Dershane sana sadece düzen saglar. Eğer iradeli oldugunu dusunuyorsan gitme. Eksiklerinden butcen yeterse ders al. Unutma fullemen gerkemiyor sınavı istediğin sınırı geçsen yeterli.
Iradeli olamiyorum evde çalıştim olmadı kunduz uygulamasını alsam yeterli olur mu sadece acaba sorunum zaten anlamadığım soruları sorcak birinin olmaması veya ev dershanemi mi denesem
Kunduz ben almistim ama cok da begenmedim acikcasi. Eğer iradeli olamiyorsan dershane veya kutuphane tarzi yerlerde calsiman daha iyi olabilir. Bilmiyorum canım hakkında hayırlısı olsun kendini üzme. Olursa bir hayır olmazsa bin hayır ara demişler.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Ben geçen yıl kalmıştım. Bu yıl yerleştim.
Hayırli olsun ne kazandin
Bilgisayar mühendisliği. Umarım sen de hedefine ulaşırsın? Hedefin ne?
Ben 2 yıldır anestezi kazanmak için cebellesiyorum olmuyor ama
Allah yolunu açık etsin kardeşim. Bu yıl olacak inşallah. Allah bir şeyi bekletiyorsa en güzelini, en hayırlısını yaşaman içindir. Çalışmalarını aksatma ve kimseye aldırma. Umarım gönlündekini hayırlıca kazanırsın.
Umarım olmuyor ama zor geçiyorum barajı geçen sene dershaneye gittim bu sene kendim çalıştım yine olmuyor ailem sınav dershanesine yazdiralim diyor çevrem iyi değil diyor başka dersahenelerede baktım ne yapacağım bilmiyorum
Kafan cok karismis ve streslisin. Öncelikle psikolojik olarak toparlan ve düzenli calis. Dershane sana sadece düzen saglar. Eğer iradeli oldugunu dusunuyorsan gitme. Eksiklerinden butcen yeterse ders al. Unutma fullemen gerkemiyor sınavı istediğin sınırı geçsen yeterli.
Iradeli olamiyorum evde çalıştim olmadı kunduz uygulamasını alsam yeterli olur mu sadece acaba sorunum zaten anlamadığım soruları sorcak birinin olmaması veya ev dershanemi mi denesem
Kunduz ben almistim ama cok da begenmedim acikcasi. Eğer iradeli olamiyorsan dershane veya kutuphane tarzi yerlerde calsiman daha iyi olabilir. Bilmiyorum canım hakkında hayırlısı olsun kendini üzme. Olursa bir hayır olmazsa bin hayır ara demişler.
Umarım ya artık kazanmam lazım ikinci senem bu sence sınava kadar 300 puan alamaz miyim
Alırsın tabi. Kendine inan.
Sen kunduzdan neden memnun olmadın hocaların soru çözümünü falan mi beğenmedim veya yanlış mı cozuyolardi
Yanlsi cozenler de oluyordu bir de video anlatim olmadigi icin kagit üzerinden anlayamayabiliyordum. Ama istersen dene tabi.
Sınav dershanesini önerir misin?
Bilmiyorum ki hiç fena değildir herhalde kurumsal oldugu icib ama dershaneden mükemmel bir şey bekleme. Iş hep sende bitiyor canım benim.
Çok teşekkür ederim bu sene elimden geleni yapacağım inşallah kazanmak zorundayım
Yapacaksın merak etme. Hayırlısını iste. Umarım hosnut olacagin bir sonuc alacaksin. Allah yardimcin olsun.
Inşallah çok sağol
Ben kalmıştım ama şu an mezunum
Dershaneye gidiyo musun
Mezun oldum
Şu an mezunum
Dershaneye gidiyo musun?
Evet
Neden?
Bende dershane araştırıyorum o yüzden soruyorum
Hangi il
Yoksa kurumsalmi soruyon
Kurumsal arıyorum sınavla çözüm arasında kaldım
Ben varım
Dershaneye gidiyor musun?
Evet
Hangi dershaneye gidiyorsun memnun musun?
Yaşadığım şehirde iyi bir dershane hocalarda iyi memnunum ben
Dershane adı hangisi bende araştırıyorum da
İdeal gelecek
Teşekkür ederim
Rica ederim