Bir tek ben sevmiyor olamam herhalde. Haftalarca hatta daha fazla kalan misafirlerden nefret ediyorum. Siz ne düşünüyorsunuz?
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Rahatsız ediyorlar
Evde rahat olamıyorum
Misafir sevmiyorum genel olarak
Misafirlik 3 gündür ve pandemide misafirlik olmaz.
Geldi bunu anlat işte..
Yeni evliysen kötü
3 yıldır evliyim ilk yılda böyleydi artık bunalıyorum. Pandemi furyası da engellemedi bu durumu hababam yatılı misafir
Evde rahat olamaz insan. Gelen kim
Eşimin annesi babası, ablaları ailece gelir çoluk çocuk hepsi. Amcaoglu uzaktan akraba vs vs daha uzar gider bu liste. Ben ailemle görüşmediğim için kimsem gelip gitmez
Eşin ne diyor bu duruma
Gelme mi diyeyim yok denilmez ki diyor. Bilmiyorum ya ben alışkın olmadığım için bana garip geliyor ya da gerçekten normal olmayan bir durum
Sen odanda rahat olabiliyor musun. Yatak lavabo duş için
Maalesef olamıyorum. Evde tek banyo var oda yatak odasıyla karşı karşıya. İki kedim var bide kedilerime laf ediyorlar yok evde bakmayın sokakta bakın bilmem ne sinirlerim oynuyor. Zaten eşimin babası nin yanında sus pus oturacaksın istediğin şeyi yapamıyorsun ne zaman uyurlarsa o zaman uyu o zaman kalk kahvaltı hazırla ev işi yemek hizmet mutfaktan çıkamıyorum
Bence tatile çıkın. Evden uzaklaşın biraz
Birde onlarla oturmak zorundaymisim iki dk nefes almak için başka odaya gidiyorum eşimin annesi hemen geliyor hadi gelmiyor musun diye ay bir salın dememe için zor tutuyorum kendimi
Seni seviyorlar sanki ama kötü tabi
Beni değil eşimi seviyorlar galiba. İşten dolayı tatile çıkamıyoruz maalesef
Ev hanımı mısın
Atanamadım. Öğretmenim normalde. Su an çalışmıyorum
Branş sorsam
Söylemesem daha iyi. Ama kendimi bir yıl herseyi kapatıp çalışsam belki atanabilirim. Buda kolay değil benim için. Evlenince çalışır atanirim diyen kafamı mikeyim. Alımlar eskisi kadar cok değil benim branşta
Relax bir kadınsın. Çok mu sevdin
Evet eşimi seviyorum ona değer veriyorum. Ama bilmiyorum ya aile yapilarimizin farklılığından midir nedir çok bocalıyorum evlilik konusunda. E bizim ülkede beraber yaşamak için evlenmek gerekiyor gibi bisey öbür türlü yaftalıyorlar insanları
Diğer türlü aile olmuyorsun. Sevgili veya başka bir şey. Anne babalar torun ister yuva ister. Diğerinin sonu yok. Biri sıkıldım deyince biter
Geleneksel bakış acısıyla evet aile olmuyorsun. Ama ben aile adı altında o kadar kötü örnekler gördüm ki bunun gostermeklik birsey olduğu kanaatine vardım. Elbette iyi örnekler vardır. Biz çocuk istemiyoruz mesela ama çocuk yapın baskısı hiç bir zaman bitmiyor. İki kişinin kararıdır bu çocuk meselesi ama herkes burnunu sokuyor. İki kişi birsey yapmaya karar veriyoruz ama dışarıdan lafla sözle de olsa müdahale hiç bitmiyor. O kutsal görünen aile kavramı adı altında istemediğimiz şeyler dayatılıyor.
Dünyanın her yerinde evlilik özel ve güzel bir gelenek. Annelik duygusu da yaratılış gereği var. Anne olmak istemez misin
Ay istemiyorum analık duygusu vs vs palavra geliyor. Hep bu güzellemelerden de bıktım yani.
Biri de seni doğurdu ama. Annenle aran bozuk mu
İşte mesele doğurmak değil ki. Evet beni de annem doğurdu ama en kötü zamanımda yanımda olmadı. Ben evden kovuldum annem sadece gidişimi izledi ve sadece ağladı. Kalk kadın kendine gel değil mi yok. Sebebi de babamın istediği biriyle evlenmek istemedim. O zamanlar eşimle sevgiliydim yüzüne karşı ben bu adamı seviyorum istersen razı gel istemezsen de beni başkasıyla evlendirmeye çalışma dedim. İstersen ayrılırım hayatıma bakarım kariyerime odaklanırım kimseyi almam hayatıma dedim ama dinletemedim. Zorla evlendirmek hangi devirde kaldı ya.
Sen anne ol ve çocuğuna destek ol. Ailen yanlış yaptıysa sen onlar gibi olmak zorunda değilsin
Ben sadece kedilerimin anasıyim daha bundan gayrısını düşünmüyorum şu an
Bağlattın mı rahmini
Özelden soramadım. Yazamıyorum
Güzel güzel sohbet ediyorduk neden belden aşağı yazdın ki şimdi. Ayy kime ne anlatmışım bende. Hadi canim hadi
Belden aşağı mı. Yok artık. Psikolojin bozuk sanırım
Sanane benim rahmimden. Ufak bir gaslighting görüyorum şu tepkinden
Ben sohbet ortamında sordum. O kadar uzaksın ki anneliğe
Herkes anne olmak zorunda değil. Her kadın doğurmak zorunda değil. Analık sadece bunlardan ibaret değil bana göre. Sohbet için teşekkür ederim. Sona kadar çok iyiydi. Kendine iyi bak✋
Bence senin psikolojini bozmuşlar. Evden gitmiş istediğin hayatı bulamamışsın. Yanlış bir şey söylemedim. İsyan halindesin şu an
Kalan kim
Diğer yorumda yazdım ordan okuyabilirsin istersen